Sony PlayStation 5

Re: Sony Playstation 5

Εχει μιλησει ο σοφος της παρεας για ολα αυτα που λετε αλλα στου fan την πορτα οσο θελεις βροντα

:ernaehrung004:

Δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα, στην προηγούμενη γενιά λόγων θεμάτων που είχε το ps3, από τον δύσκολο σε προγραμματισμό cell επεξεργαστή μέχρι την απουσία καλών exclusive Παιχνιδιών στην αρχή οδήγησε πολύ κόσμο στο να πάρει xbox Και καλά έκανε. Μόνο στο τέλος την γενιάς έφτιαξε η κατάσταση στο ps3 και ανέβηκε σε πωλήσεις, το αποτέλεσμα 80 εκ. πωλήσεις κάθε κονσόλα. Σε αυτή την γενιά τα πράγματα ήταν απλά, το ps4 με το καλημέρα είχε καλύτερα και ποιοτικότερα παιχνίδια και καλύτερα γραφικά, gamevover για το Xbox. Αποτέλεσμα χοντρικά 30 εκ. χρήστες xbox επέστρεψαν πίσω στο ps ( για κάνε την πράξη να δεις!!)....οπότε μια χαρά μετακινείτε ο κόσμος, ο σωστός gamer θα πάει σε αυτόν που έχει τα καλύτερα exclusive παιχνίδια, τόσο απλά, οι πωλήσεις μιας κονσόλας πάντα μα πάντα λένε την αλήθεια όσο και αν μην αρέσει σε ορισμένους.....πωρωμένοι κλπ. πάντα θα υπάρχουν ή απλά lite users που θα πάρουν το πιο φτηνό που θα βρουν ή θα πάρουν την κονσόλα π.χ. για να βλέπουν ταινίες. Η διαφορά θα ήταν πολύ μεγαλύτερη υπέρ του ps4 άλλα λόγω τις τιμές χώμα που δίνει η microsoft τις κονσόλες της πλέον και το χάρισμα που κάνει με το gamepass κάπως την κράτησαν, άλλη εταιρία στην θέση της θα είχε ρίξει λευκή πετσέτα απλά η microsoft την αντέχει την ζημιά, λεφτά έχει και ελπίζω να τα ρίξει στο να φτιάξει κανένα παιχνίδι της προκοπής και όχι άλλο κάρβουνο (βλέπε Halo και Gears).
Προσωπικά τρέφω μια συμπάθεια παραπάνω στο Ps άλλα πάντα αγοράζω και τις 2 κονσόλες και γενικά όλες τις οικιακές κονσόλες από εποχής nes....δεν έχω κανένα κόλλημα με κανένα Brand και μου αρέσουν τα καλά και ποιοτικά παιχνίδια και σε αυτή την γενιά ξεκάθαρα το ps4 είναι ήταν και θα είναι καλύτερη επιλογή χωρίς δεύτερη συζήτηση, και σαν δεύτερη επιλογή το Switch.....με εξαίρεση το ps3 Που ήταν στα όρια του φιάσκου (και το πλήρωσε η sony) και σώθηκε κάπως στο τέλος (βλέπε π.χ. Last of us), πάντα τα ps είχαν την καλύτερη βιβλιοθήκη παιχνιδιών από κει πέρα περί ορέξεως, αν ο άλλος θέλει π.χ. Atmos ή να έχει kodi θα πάρει το xbox, δεν μπας να του λες εσύ για Gow, persona κλπ....στου κουφού την πόρτα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony Playstation 5

Διαφορετικά γούστα στα παιχνίδια??? Αν όλα αυτά τα παιχνίδια που αναφέραμε που είναι μάλλον τα καλύτερα τα τελευταία 3-4 χρόνια μαζί με το RDR δεν σου κάνει κανένα πράγματι απέχουμε πάρα πολύ....πάμε παρακάτω γιατί με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα θα μου πέσουν τα μαλλιά...

Υ.Γ.Ετσι από περιέργεια πες μου τι παίζεις στο PC?? Γιατί ακούω για gamepass, 4Κ, mediaplayers Κλπ. άλλα για παιχνίδια που είναι το σημαντικότερο δεν ακούω τίποτα, μόνο το gears of war ανέφερε ο Παναγιώτης που είναι απλός καλά τα 4-5 και μέχρι εκει.
Rocket league , borderlands , the outer world's, warframe και αρκετά οδήγησης που τα προτιμάει και ο μικρός και την ανανεωμένη έκδοση του age of empires με φίλους . Αυτά που έπαιζα παλιότερα (lineage) δεν παίζονται ακόμη σε κονσόλες , ευτυχώς.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony Playstation 5

Rocket league , borderlands , the outer world's, warframe και αρκετά οδήγησης που τα προτιμάει και ο μικρός και την ανανεωμένη έκδοση του age of empires με φίλους . Αυτά που έπαιζα παλιότερα (lineage) δεν παίζονται ακόμη σε κονσόλες , ευτυχώς.

Κατανοητό, τα περισσότερα βέβαια που αναφέρεις δεν έχουν και τίποτα τρομερά γραφικά (και μεταξύ μας ούτε κάτι τρομερό είναι κάποια από αυτά σαν παιχνίδια) και παίζονται άνετα στις κονσόλες κάποια. Σίγουρα ο καθένας έχει διαφορετικά γούστα...άλλα πίστεψε με με το να μην έχεις ps4 ή και Switch χάνεις εμπειρίες μοναδικές στο gaming, δεν γίνεται κάποιος που τον ενδιαφέρει το gaming να μην έχει παίξει π.χ. God Of War, Zelda Breath of the Wild, Bloodborne, Spiderman, Mario Odyssey, Last of Us, Shadow of the colosus, The Last guardian, Horizon, Nioh 1-2, Detroit become human, Persona 5 και αρκετά ακόμα που θέλω ώρα να τα αναφέρω όλα....απλά δεν γίνεται... το λέω φιλικά πάντα χάνεται πάρα πολλά παιχνίδια που είναι ήδη ιστορικά και θα τα συζητάμε και θα τα αναπολούμε για χρόνια.

Υ.Γ. Όπως είχε γράψει πολύ σωστά και ο Γιάννης πριν αρκετά post, αν κοιτάγαμε τα specs ποτέ δεν θα είχαμε ζήσει και παίξει παιχνίδια σαν το pacman, space ividers κλπ. που μας επηρέασαν και μας άλλαξαν κυριολεκτικά, πολλά τέτοια παιχνίδια υπάρχουν σε ένα βαθμό κυρίως στο ps4 άλλα και στο switch Και τα χάνετε κοιτώντας τα 4Κ, τα δωρεάν παιχνίδια του gamepass, τις Media δυνατότητες και ένα σωρό άλλα πράγματα...είναι κρίμα πραγματικά.

Υ.Γ. Πάμε παρακάτω στα του ps5 που είναι και το θέμα του νήματος.

Απάντηση: Sony Playstation 5

Φιλε μου βλεπεις οτι δεν εχουμε ιδια γουστα, ειδικα οταν δεν θεωρεις καλα παιχνιδια οπως το borderlands.

Απο τα αποκλειστικα του ps που αναφερεις.

Τα παρακατω ουτε δωρεαν δεν θα τα επαιζα.

Bloodborn
Last of us
The Last guardian,
Nioh 1-2
Detroit become human
Persona 5

Ενω αυτα που μου αρεσαν. Χωρις να πω "Πωωω τι παιχνιδαρες εχει το ps ρε"

Shadow of the colosus
Horizon zero dawn
Spiderman(επειδη ειναι ο spidy και μονο )

Αυτο ειναι παιχνιδαρα

God of War.

Για το God Of war δεν νομιζω να κατσω να χασω το game pass, τις καλυτερες επιδοσεις, τον Media player , και την δυνατοτητα να παιζω καποια παιχνιδια και σε pc.

Οπως ειπα και πιο πανω η nintendo παιζει μονη της και δεν εχει να κανει στην μαχη αγορας κονσολας. Οποιος εχει ps ή xbox θα παρει και switch για να καλυψει και το Mobile gaming και gameplay που δεν εχει καμια αλλη κονσολα.

Δηλαδη αν τα παιχνιδια που ειπες τα εβαλες ως κινητρο για την ανωτερωτητα του ps , απλα με εχασες απο τα αποδυτήρια...

Κατανοητό, τα περισσότερα βέβαια που αναφέρεις δεν έχουν και τίποτα τρομερά γραφικά (και μεταξύ μας ούτε κάτι τρομερό είναι κάποια από αυτά σαν παιχνίδια) και παίζονται άνετα στις κονσόλες κάποια. Σίγουρα ο καθένας έχει διαφορετικά γούστα...άλλα πίστεψε με με το να μην έχεις ps4 ή και Switch χάνεις εμπειρίες μοναδικές στο gaming, δεν γίνεται κάποιος που τον ενδιαφέρει το gaming να μην έχει παίξει π.χ. God Of War, Zelda Breath of the Wild, Bloodborne, Spiderman, Mario Odyssey, Last of Us, Shadow of the colosus, The Last guardian, Horizon, Nioh 1-2, Detroit become human, Persona 5 και αρκετά ακόμα που θέλω ώρα να τα αναφέρω όλα....απλά δεν γίνεται... το λέω φιλικά πάντα χάνεται πάρα πολλά παιχνίδια που είναι ήδη ιστορικά και θα τα συζητάμε και θα τα αναπολούμε για χρόνια.

Υ.Γ. Όπως είχε γράψει πολύ σωστά και ο Γιάννης πριν αρκετά post, αν κοιτάγαμε τα specs ποτέ δεν θα είχαμε ζήσει και παίξει παιχνίδια σαν το pacman, space ividers κλπ. που μας επηρέασαν και μας άλλαξαν κυριολεκτικά, πολλά τέτοια παιχνίδια υπάρχουν σε ένα βαθμό κυρίως στο ps4 άλλα και στο switch Και τα χάνετε κοιτώντας τα 4Κ, τα δωρεάν παιχνίδια του gamepass, τις Media δυνατότητες και ένα σωρό άλλα πράγματα...είναι κρίμα πραγματικά.

Υ.Γ. Πάμε παρακάτω στα του ps5 που είναι και το θέμα του νήματος.

Όλα αυτά τα παιχνίδια που αναφέρεις τα έχεις πληρώσει φαντάζομαι και λογικά έχεις πληρώσει δύο φορές την κονσόλα, δεν είναι φθηνά φαντάζομαι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony Playstation 5

Όλα αυτά τα παιχνίδια που αναφέρεις τα έχεις πληρώσει φαντάζομαι και λογικά έχεις πληρώσει δύο φορές την κονσόλα, δεν είναι φθηνά φαντάζομαι.
Μην βαζουμε μεσα το κοστος των παιχνιδιων. Και στις αλλες πλατφορμες ιδια χρηματα κοστιζουν και με προσφορες τα αγοραζεις σε τιμες χωμα, οπως πηρα χωρις να εχω την κονσολα, το Nba 2k20 3 .... Καλο το Game pass του xbox αλλα αν ενα παιχνιδι σου αρεσει θα το αγορασεις για αν το κρατησεις , θα πληρωσεις για τα expansions και μερικα μπορει να μην μπουν στο game pass ή να ληγουν πριν προλαβεις να τα ολοκληρωσεις.

Η προσωπικη μου άποψη περι του θέματος ειναι οτι τελικά

1ον ειναι μια ιδεα ποια κονσολα θα παρεις γιατι εχει παραπλησια ποιοτητας γραφικών και αυτο το βλέπεις σε απειρα συγκριτικα όπου το ιδιο παιχνιδι εχει λιιιιγο καλυτερα γραφικα στην μια κονσολα απο την άλλη.

2ον τελικα οντως ειναι τα παιχνιδια (και ισως και η παρεα πχ ολοι εχουν PS) για να παιζεις και onlινε gaming και για μένα αυτο εχει σημασια τελικα η αποκλειστικοτητα, γιατι παιχνιδια θέλω να παιζω οχι να κανω video render & processing με το hardware της κονσολας.

3oν Ερχομενος απο PC gaming τα παράτησα τα PC, γιατι δεν ειχα σκοπό να φτιαχνω ενα συστημα καθε τοσο για να εχω τελεια γραφικα.

Ολα τα υπολοιπα ειναι fan facts όπως ακριβως οι apple-ακηδες με τους android-ακηδες.

Οπότε ψηφιζω PS5 αγορά το 2021!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony Playstation 5

Μην βαζουμε μεσα το κοστος των παιχνιδιων. Και στις αλλες πλατφορμες ιδια χρηματα κοστιζουν και με προσφορες τα αγοραζεις σε τιμες χωμα, οπως πηρα χωρις να εχω την κονσολα, το Nba 2k20 3 .... Καλο το Game pass του xbox αλλα αν ενα παιχνιδι σου αρεσει θα το αγορασεις για αν το κρατησεις , θα πληρωσεις για τα expansions και μερικα μπορει να μην μπουν στο game pass ή να ληγουν πριν προλαβεις να τα ολοκληρωσεις.

Συμφωνώ ότι αν σου αρέσει καποιο θα το αγοράσεις αλλά έχοντας όλα αυτά τα παιχνίδια στο Game pass δεν προλαβαίνω να παίξω τίποτα, από όταν μπήκε το rdr2 μόνο αυτό παίζω και κάθε Πέμπτη το fh4. Επίσης έχει κάποια παιχνίδια που δεν θα αγόραζα ποτέ αλλά δοκιμάζοντας τα μου αρεσαν. Αν δώσεις πχ ένα 500αρι για νέα κονσόλα έχοντας το pass δεν χρειάζεται να δώσεις επιπλέον για παιχνίδια

Συμφωνώ ότι αν σου αρέσει καποιο θα το αγοράσεις αλλά έχοντας όλα αυτά τα παιχνίδια στο Game pass δεν προλαβαίνω να παίξω τίποτα, από όταν μπήκε το rdr2 μόνο αυτό παίζω και κάθε Πέμπτη το fh4. Επίσης έχει κάποια παιχνίδια που δεν θα αγόραζα ποτέ αλλά δοκιμάζοντας τα μου αρεσαν. Αν δώσεις πχ ένα 500αρι για νέα κονσόλα έχοντας το pass δεν χρειάζεται να δώσεις επιπλέον για παιχνίδια

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει η ποσότητα και η φτήνια άλλα η ποιότητα, το RDR 2 που ανέφερες το πήρα day One και μόνο για το Xbox X (καθώς στο S απλά δεν παίζεται και στο Ps είναι μέτριο) και δεν περιμένω μετά από 1+ χρόνο να το βρω τσάμπα ή φτηνό. Στην τελική το αγοράζεις μεταχειρισμένο το παίζεις και το πουλάς μετά και κάποιες φορές ίσως βγάλεις και κέρδος, μπορείς με αγοροπωλησίες να παίξεις όλα τα καλά παιχνίδια χωρίς να ξοδευτείς.

Re: Απάντηση: Sony Playstation 5

Φιλε μου βλεπεις οτι δεν εχουμε ιδια γουστα, ειδικα οταν δεν θεωρεις καλα παιχνιδια οπως το borderlands.

Απο τα αποκλειστικα του ps που αναφερεις.

Τα παρακατω ουτε δωρεαν δεν θα τα επαιζα.

Bloodborn
Last of us
The Last guardian,
Nioh 1-2
Detroit become human
Persona 5

Ενω αυτα που μου αρεσαν. Χωρις να πω "Πωωω τι παιχνιδαρες εχει το ps ρε"

Shadow of the colosus
Horizon zero dawn
Spiderman(επειδη ειναι ο spidy και μονο )

Αυτο ειναι παιχνιδαρα

God of War.

Για το God Of war δεν νομιζω να κατσω να χασω το game pass, τις καλυτερες επιδοσεις, τον Media player , και την δυνατοτητα να παιζω καποια παιχνιδια και σε pc.

Οπως ειπα και πιο πανω η nintendo παιζει μονη της και δεν εχει να κανει στην μαχη αγορας κονσολας. Οποιος εχει ps ή xbox θα παρει και switch για να καλυψει και το Mobile gaming και gameplay που δεν εχει καμια αλλη κονσολα.

Δηλαδη αν τα παιχνιδια που ειπες τα εβαλες ως κινητρο για την ανωτερωτητα του ps , απλα με εχασες απο τα αποδυτήρια...

Γούστα είναι αυτά, όπως είπες το borderlands προσωπικά μου φάνηκε σαχλαμάρα και το παράτησα σε 2-3 ώρες, ενώ π.χ. το Last of us το θεωρώ ίσως το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει ever, το έχω τερματίσει τουλάχιστον 5 φορές και θα το ξανατερματίσω στο μέλλον άλλες 5, ενώ το persona 5 που ανέφερες είναι με διαφορά το καλύτερο παιχνίδι στο είδος του και κατηγορία από μόνο του, αν δεν σου αρέσει αυτό το είδος δεν μπορώ να κάνω κάτι, όπως π.χ. προσωπικά δεν παίζω ούτε για πλάκα αθλητικά παιχνίδια και σχεδόν καθόλου ραλάκια που τα βαριέμαι αφόρητα ενώ άλλοι παίζουν μόνο τέτοια.....σε γενικές γραμμές για να μην αναμασάμε τα ίδια και τα ίδια, το ps4 έχει με διαφορά την καλύτερη και ποιοτικότερη βιβλιοθήκη παιχνιδιών και για αυτό πουλάει κιόλας, δεν θέλει ιδιαίτερη ανάλυση το όλο θέμα, το αν δεν σου κάνουν τα παιχνίδια του οκ το καταλαβαίνω και πάμε παρακάτω.

Υ.Γ. Το switch πέρα από το Mobile έχει το Zelda breath of the wild που είναι απλά ΕΠΟΣ.....και δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση.

Τα αγοράζω και τα πουλάω μετά, ελάχιστα χρήματα ξοδεύω άλλα και να ξοδέψω κάτι παραπάνω που και που δεν με πειράζει γιατί παίζω αυτό που θέλω και απολαμβάνω, για μένα το gaming είναι πολύ σημαντικό και θέλω να παίζω τα καλά και ποιοτικά exclusive παιχνίδια ανεξαρτήτως κόστους ή εταιρίας και ας μου στοιχίσει κάτι παραπάνω κάποιες φορές, εδώ αγόρασα το Xbox X μόνο και μόνο για να παίξω RDR 2 και το έχω τώρα και κάθεται (ίσως παίξω εκει και το Cyberpank). Αγοράζω π.χ. φτηνότερο κινητό και εξοικονομώ έτσι τα χρήματα.

Υ.Γ. Προσωπικά αγοράζω πάντα όλες τις κονσόλες δεν αντέχω να θυσιάζω καλά ποιοτικά παιχνίδια ακόμα και τα λίγα που έχει το Xbox Και στην νέα γενιά θα πάρω day one το ps5 και ύστερα από μερικούς μήνες και το Xbox εφόσον βγάλει βέβαια κανένα παιχνίδι της προκοπής και όχι μόνο forza, Halo, gears κλπ.

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει η ποσότητα και η φτήνια άλλα η ποιότητα, το RDR 2 που ανέφερες το πήρα day One και μόνο για το Xbox X (καθώς στο S απλά δεν παίζεται και στο Ps είναι μέτριο) και δεν περιμένω μετά από 1+ χρόνο να το βρω τσάμπα ή φτηνό. Στην τελική το αγοράζεις μεταχειρισμένο το παίζεις και το πουλάς μετά και κάποιες φορές ίσως βγάλεις και κέρδος, μπορείς με αγοροπωλησίες να παίξεις όλα τα καλά παιχνίδια χωρίς να ξοδευτείς.
Εγώ που παίζω rdr2 από όταν μπήκε στο pass από το s μάλλον παίζω άλλο παιχνίδι αφού όπως λες δεν παίζεται στο s

Κοίτα ο καθένας μας έχει άλλα στάνταρ. Για μένα μιας και το έχω δοκιμάσει στο s δεν παίζεται. Τα γραφικά,η ανάλυση τα άθλια frame rates το καταστρέφουν. Αν το δοκιμάσεις στο X θα καταλάβεις αμέσως τι χάνεις, είναι όπως είπες Άλλο παιχνίδι!!! Από εκεί και πέρα περί ορέξεως...

Βασικά έτσι πολύ πρόχειρα μιας και μιλάμε για γραφικά, επιδόσεις κλπ. και βγάζοντας από την εξίσωση τα παιχνίδια, η ισχύς σε γραφικά των κονσολών είναι η εξής:

Χ Box S 1,4tf
Playstation 4 1,82tf
Playstiation Pro 4,2tf
Xbox X 6tf

Επειδή έχω εμπειρία και με τις 4 οι διαφορές που έχουν σε επιδόσεις είναι υπαρκτές, το απλό playstation έχει διαφορά σε σχέση με το S οχι μεγάλες άλλα υπάρχουν σε αρκετά παιχνίδια. Το pro απλά είναι αρκετά πιο ισχυρό και φαίνεται σε όλα τα παιχνίδια και το X είναι σε άλλη κατηγορία. Ειδικά αν έχεις 4Κ τηλεόραση οι διαφορές κάνουν μπάμ ανάμεσα στα pro Και X σε σχέση με τις απλές εκδόσεις. Ειδικά το X στα παιχνίδια που το εκμεταλλεύονται (RDR 2, Forza κλπ.) σωστά και σε 4Κ τηλεόραση, η διαφορά είναι χαώδης σε σχέση με το απλό S, είναι σαν να βλέπεις next gen Γραφικά. Και εδώ δημιουργείτε και ένα πρόβλημα, ότι οι κατασκευαστές δεν εκμεταλλεύονται πλήρως το πιο ισχυρό hardware καθώς φτιάχνουν τα παιχνίδια να δουλεύουν στις απλές εκδόσεις όπως όπως και στις μεγάλες δίνουν συνήθως ένα απλό boost. Το Χ ειδικά θα μπορούσε με κάποιες εκπτώσεις να παίξει και παιχνίδια από την νέα γενιά που θα μας έρθει άλλα δυστυχώς θα το φάει η μαρμάγκα.

Όσοι έχουν πάντως τηλεόραση 4Κ (και όχι μόνο καθώς και σε 1080p υπάρχει σημαντική διαφορά) δεν κοιτάζουν καν τις απλές εκδόσεις και πάνε στα pro ή X χωρίς δεύτερη συζήτηση.

Οι νέες κονσόλες που αναμένουμε θα έχουν χοντρικά 10 tf το playstation και 12 το Xbox, βασικά δεν είναι και καμιά χαώδη διαφορά ειδικά από το Xbox X (6 tf), για αυτό γράφω ότι είναι κρίμα για το Χ καθώς θα μπορούσε να παίζει τα πάντα για εύκολα 5 χρόνια ακόμα άλλα θα το σκοτώσει η Microsoft με συνοπτικές διαδικασίες. Χοντρικά πάντως θεωρώ ότι σε αυτή τη νέα γενιά θα έχουμε το μικρότερο άλμα σε επίπεδο γραφικών από όλες τις προηγούμενες γενιές. Κυρίως θα δούμε 4Κ γραφικά παντού άλλα σε ποιότητα γραφικών η διαφορά δεν θα είναι όπως ήταν π.χ. ανάμεσα στο Playstaion 3 Και στο Playststion 4, γενικά έχω την εντύπωση ότι σε κάθε γενιά μικραίνει η ψαλίδα και η διαφορά σε σχέση με την προηγούμενη γενιά.....αυτό βέβαια μένει να αποδειχτεί στην πράξη.

Υ.Γ. Να προσθέσω επίσης ότι θεωρώ δεδομένο ύστερα από 3 χρόνια ότι θα βγουν βελτιωμένες και πιο ισχυρές εκδόσεις των κονσολών, όπως έγινε τώρα και με τα pro Και X.

Εγώ πάντως το xbox s το πήρα για media player και λόγω εξευτελιστικης τιμής. Με το τζάμπα επίσης gamepass παίζω και κανένα pro και 1-2 αλλά παιχνίδια και είμαι κομπλέ.
Υπεραξίες δεν πληρώνω πουθενά.

Εγώ το πήρα για να παίζει ο γιος μου αλλά παίζω και εγώ κάνα παιχνιδάκι.

Μάλιστα η πλάκα είναι ότι το πήραν και όλοι οι φίλοι του και μόνο 2 άτομα από την παρέα έχουν Playstation.

Στην επόμενη γενιά τους βλέπω και αυτούς να αγοράζουν XBOX λόγω game pass/xbox live , καλύτερου χειριστηρίου και πιο δυνατής κονσόλας.

Όσο αφορά τα παιχνίδια εκτός από τα κλασσικά Forza , Gears , Halo η Microsoft έχει αγοράσει 15 studio οπότε το θέμα των exclussive games θα είναι πολύ πιο δυνατή.

Για εμάς τους μεγαλύτερους δέλεαρ θα είναι και το Flight Simulator.

Εγώ το πήρα για να παίζει ο γιος μου αλλά παίζω και εγώ κάνα παιχνιδάκι.

Μάλιστα η πλάκα είναι ότι το πήραν και όλοι οι φίλοι του και μόνο 2 άτομα από την παρέα έχουν Playstation.

Στην επόμενη γενιά τους βλέπω και αυτούς να αγοράζουν XBOX λόγω game pass/xbox live , καλύτερου χειριστηρίου και πιο δυνατής κονσόλας.

Όσο αφορά τα παιχνίδια εκτός από τα κλασσικά Forza , Gears , Halo η Microsoft έχει αγοράσει 15 studio οπότε το θέμα των exclussive games θα είναι πολύ πιο δυνατή.

Για εμάς τους μεγαλύτερους δέλεαρ θα είναι και το Flight Simulator.

Ας ελπίσουμε να είναι πιο δυνατή στα exclusives, δεν νομίζω να την παίρνει και αλλιώς αν δεν θέλει να καταλήξει σε φιάσκο και η νέα γενιά, και εγώ νομίζω πάντως ότι θα στρώσει η κατάσταση, τώρα πόσο και αν θα μπορεί να χτυπήσει στα ίσια στα exclusives το ps5...θα φανεί...προσωπικά όπως πάντα και τις 2 κονσόλες θα πάρω και όσο πιο πολλά exclusives έχει η κάθε μια τόσο το καλύτερο!!!

Θα μετρήσει πολύ το κοστος της πιο δυνατης κονσόλας (αν δεν βγάλουν μόνο μια), το backwards compatibility καθώς και μελλοντικά monthly gaming subscriptions/services.

Αν το ps5 παίζει παιχνίδια digital του ps4, αυτά που έχω αγορασμενα στο account μου δηλαδή, το έχω αγοράσει day one και ας είναι και πιο γρήγορο το xbox.

Ανακοίνωσε βρε sony backwards compatibility και σου έρχομαι! :p

Δεν με νοιάζει τίποτα από αυτά που ανέφερες, το μόνο που έχει σημασία είναι η ποσότητα και η ποιότητα στα exclusive games όπου το PS4 έσπειρε τρόμο παντού και δεν έχουμε κανένα λόγο να πιστεύουμε ότι δεν γίνει το ίδιο και σε αυτή την γενιά.

Υ.Γ. Για όσους νοιάζει το ps5 θα παίζει για αρχή τα 100 πιο δημοφιλή παιχνίδια του PS4. Στην τελική παίξε τα παιχνίδια που θες στο PS4 και μετά το πουλάς, αδυνατω να καταλάβω για πιο λόγο μπορεί να απασχολεί κάποιον το συγκεκριμένο πριν ελάχιστων εξαιρέσεων, θα πάρεις νέα τούμπανο κονσόλα και ψάχνεις να παίξεις αρχαία παιχνίδια, και γιατί δεν τα έπαιξες όταν είχες την κονσόλα ή απλά μπορείς να κρατήσεις την παλιά μέχρι να τα παίξεις, τόσο δύσκολο είναι, προσωπικά δεν μπορώ να το καταλάβω??? αλλά anyway, ο καθένας μας έχει τις ανάγκες του.

Y.Γ. Και για τα subsriptions αν δεις μια από τα ίδια είναι, ελάχιστοι ασχολούνται, αν δεις και στο xbox πολύ δύσκολα να είναι πάνω από 10%-15% αυτοί που έχουν Gamepass (10εκ. gamepass VS 50 εκ. xbox+ xbox 360 + pc)...μόνο τα παιχνίδια έχουν σημασία και εννοώ νέα φρέσκα παιχνίδια που θα μας κάνουν να κολλήσουμε, ποικιλία από Jrpg έως περιπέτειες, πολλά και ποιοτικά που δεν μπορείς να τα παίξεις αλλού...είναι απλούστατο το θέμα!!

Υ.Γ. Το έβαλα και εχτές άλλα οι περισσότεροι δεν έδωσαν σημασία γιατί δεν τους ''συμφέρει'', διάβασε να δεις τι λέει στις τελευταίες 2 παραγράφους
https://www.techradar.com/news/ps5-vs-xbox-series-x