Sony PlayStation 5

Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony Playstation 5

budget κατασταση οταν τα νεα παιχνιδια κοστιζουν 80 ευρω ? Καθολου budget δεν ειναι οι κονσολες. Απλα προσφερουν πολυ καλυτερες επιδοσεις με το λιγοτερο δυνατο κοστος.

Οι πιο συμφερουσες επιλογες ειναι ( το λεω εγω που επαιζα χρονια στα pc)

Σε συγκριση με ενα καλο pc των 2000 ευρω ειναι τερμα budget ναι. Και οχι δεν προσφερουν πολυ καλυτερες επιδοσεις. Προσφερουν τα ιδια σε επιδοσεις με ενα pc που εχει αναλογο hardware και κανουν 100000 πραγματα λιγοτερα. Μονο τα παιχνιδια που εχει το pc να βαλουμε που παμε 20 χρονια πισω μαζι με emulators το εχουν χασει το παιχνιδι οι κονσολες. Η sony κραταει γιατι εχει τα exclusives.

Απάντηση: Sony Playstation 5

Δηλαδή το PC των 250 παίζει το fortza horizon 4 σε 4k με 60 frames και hdr ; Ρητορική ερώτηση ... Για να παίξεις το ίδιο τα παιχνίδια του ps4 pro θες τουλάχιστον μία κάρτα Rx 580 που έχει η φθηνότερη 180 και εσύ μου λες για την GTX 970 που είχε διπλάσια χρηματα... Που να βρω και εγώ τέτοιο PC με 250 ; Δηλαδή για να παίξει τα παιχνίδια του ps5 που θα θέλει την 2070 ti και θα έχει και bottle neck πόσο θα του κοστίσει η αναβάθμιση;

Αν και είναι το θέμα του ps5 , το Xbox υποστηρίζει πληκτρολόγιο και ποντίκι σε αρκετά παιχνίδια (fps) και το νέο series x θα υποστηρίζει και mods και έχει και backward compatibility.

Την 970 την πηρε 80 ευρω και εχει πανω κατω επιδοσεις 580. Καινουργια εκανε 300+ το 2014 που βγηκε αλλα ουτε ps4 pro υπηρχε ουτε xbox one x το απλο ps4 και το one s εχουν καρτες επιπεδου 1050. Το xbox ξερω οτι υποστηριζει mouse/keyboard και μπραβο. 5 χρονια επαιζα σε PS3 με controller. Πηγα σε pc με μηχανικο πληκτρολογιο και αναλογο ποντικι και δεν ξανα ακουμπησα controller εχω του xbox one s και ειναι παρατημενο εδω και 2 χρονια. Το lag που εχουν τα controller ειναι τεραστιο αν μαθεις στην αμεση αποκριση του ποντικιου. Γενικως καλες οι κονσολες γιατι εχουν εξαιρετικα exclusives και ειναι plug and play αλλα μεχρι εκει.

Re: Απάντηση: Sony Playstation 5

Γενικως καλες οι κονσολες γιατι εχουν εξαιρετικα exclusives και ειναι plug and play αλλα μεχρι εκει.

Εγω πιστεύω οτι οποιος πάρει κάτι ή χτίσει ενα PC το παιχνίδι θα το απολάυσει! Ολα τα άλλα ειναι για εσωτερικη κατανάλωση! και ετσι γιατι σκέφτηκα και ενα υπερ της κονσολας.....λόγω μεγέθους το παίρνεις και το πας και στο εξοχικο πιο ευκολο (χαχχαχα) :)

Καλα παιχνδιδια να εχουμε να μας κρατάνε απασχολημενους!!

Re: Sony Playstation 5

ώχου βρε παιδιά, 20 χρόνια διαβάζω forums για παιχνίδια, και πάντα μα πάντα στα Threads για κονσόλες θα πεταχτεί κάποιος να μας ''ανοίξει'' τα μάτια για το Gaming στο PC, λες και οι υπόλοιποι είμασταν σε σπηλιά και δεν είχαμε ιδέα. Εδώ μιλάμε για κονσόλες και πιο συγκεκριμένα για το ps5, δεν έχουν καμία δουλειά τα PC, Και έχουν γίνει χιλιάδες αναλύσεις πάνω στο κονσόλες vs pc, δεν υπάρχει λόγος να αναπαράγουμε άλλη μια εδώ που δεν προσφέρει τίποτα που δεν γνωρίζουμε ήδη όλοι μας. Ας συνεχίσουμε στα του ps5.

Απάντηση: Re: Sony Playstation 5

η πλέον πιθανή τιμολόγηση της κονσόλας

πολύ καλό μου ακούγεται
Εγώ να πω μια σκέψη μου; Μήπως κανονική και digital έχουν την ίδια τιμή αλλά η digital έχει 2tb σκληρό;
1tb και digital μου φαίνεται ασφυκτικο για τα next gen παιχνίδια .

Εγώ να πω μια σκέψη μου; Μήπως κανονική και digital έχουν την ίδια τιμή αλλά η digital έχει 2tb σκληρό;

Ενδέχεται, τα παιχνίδια για το PlayStation 5 να μην είναι τόσο μεγάλα (όσο αναμένεται πως θα είναι). Δηλαδή, να μην προκύψει αύξηση, στο σύνολο των αρχείων στο Blu-ray ή στην εγκατάσταση στον SSD, η οποία θα είναι περίπου ανάλογη με την αύξηση στην ανάλυση (και όχι μόνο), σε σύγκριση με τους τίτλους της υφιστάμενης γενιάς.

https://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2020-playstation-5-the-mark-cerny-tech-deep-dive

The install size of a game will be more optimal because duplication isn't needed; those trash bags only need to exist once on the SSD - not hundreds or thousands of times - and would never need to be resident in RAM.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Re: Απάντηση: Re: Sony Playstation 5

Και οι δυο εκδόσεις θα ερθουν αρχικα με 850GB δίσκο.

Τα 400 ευρώ αρχική τιμή για την κονσόλα μου φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, έως και φαντασία θα έλεγα, μόνο ο SSD Και η κάρτα γραφικών κάνουν παραπάνω από αυτό το ποσό, εδώ πουλάνε το απλό ps4 300 ευρώ, οκ να έχουν χασούρα στην αρχή, άλλα πόση χασούρα?? προφανώς δεν θα μας χαλάσει αυτή η τιμή απλά γνώμη μου είναι ότι δύσκολα θα δούμε τιμή κάτω από 500 ευρώ στην καλύτερη, μακάρι πάντως. Θα μάθουμε σύντομα ελπιζω.

Πάμε, πάλι...

Τα 400 ευρώ αρχική τιμή για την κονσόλα μου φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, έως και φαντασία θα έλεγα...

Αντιθέτως, είναι ένα ενδεχόμενο με αρκετές πιθανότητες.

...μόνο ο SSD Και η κάρτα γραφικών κάνουν παραπάνω από αυτό το ποσό...

Όχι (κατά πάσα πιθανότητα).

...εδώ πουλάνε το απλό ps4 300 ευρώ...

Επίσης, όχι. 300 ευρώ ήταν η προτεινόμενη τιμή, από τη Sony, τον Σεπτέμβριο του 2016.

Θα μάθουμε σύντομα ελπιζω.

Ίσως, πριν τελειώσει το καλοκαίρι.

Τα 400 ευρώ αρχική τιμή για την κονσόλα μου φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, έως και φαντασία θα έλεγα, μόνο ο SSD Και η κάρτα γραφικών κάνουν παραπάνω από αυτό το ποσό, εδώ πουλάνε το απλό ps4 300 ευρώ, οκ να έχουν χασούρα στην αρχή, άλλα πόση χασούρα?? προφανώς δεν θα μας χαλάσει αυτή η τιμή απλά γνώμη μου είναι ότι δύσκολα θα δούμε τιμή κάτω από 500 ευρώ στην καλύτερη, μακάρι πάντως. Θα μάθουμε σύντομα ελπιζω.

450-500 ευρώ είναι λογική τιμή για το digital με το κανονικό να έχει 50-100 ευρώ πάνω.

PS5 boss breaks silence on price — and you won’t like the answer...https://www.tomsguide.com/news/ps5-boss-breaks-silence-on-price-and-you-wont-like-the-answer

Re: Απάντηση: Sony PlayStation 5

Πάμε, πάλι...

Αντιθέτως, είναι ένα ενδεχόμενο με αρκετές πιθανότητες.

Όχι (κατά πάσα πιθανότητα).

Επίσης, όχι. 300 ευρώ ήταν η προτεινόμενη τιμή, από τη Sony, τον Σεπτέμβριο του 2016.

Ίσως, πριν τελειώσει το καλοκαίρι.

Ολα είναι πιθανά δεν διαφωνώ, απλά το ξαναγράφω δεν πιστεύω ότι θα κάνει 400 ευρώ, εδώ θα είμαστε και θα το δούμε.
Το ps4 Και τώρα 300 ευρώ πουλιέται ή και παραπάνω. π.χ.
https://www.mediamarkt.gr/el/product/_sony-ps4-500gb-f-chassis-1216403.html

Και 400 δίνουν το ps4 pro, δηλαδή σε λίγους μήνες θα δίνουν το ps5 στα 400?? Δηλαδή το ps4 πόσο θα το πουλάνε μετά 150 ευρώ??

Ο καθένας μας έχει την γνώμη του, μέχρι να μάθουμε πραγματικά εικασίες κάνουμε και σπάμε πλάκα.

Τα 300 ευρώ που είναι το αντίτιμο σε κάποια καταστήματα, για το απλό μοντέλο, πλέον δεν είναι η πραγματική η αξία της κονσόλας. Βρέθηκε αρκετές φορές στα 200 ευρώ (ή πιο κάτω) η τιμή για τη βασική έκδοση. Ομοίως, το αναβαθμισμένο μοντέλο προσφερόταν, σε κάποια διαστήματα, έναντι 300 ευρώ (ή πιο κάτω). Είναι πιθανό να προκύψει επίσημη μείωση τιμής, στα προαναφερθείσα ποσά (ή παραπλήσια), πριν γίνει διαθέσιμη στην αγορά η καινούργια κονσόλα.

Πολλά θα εξαρτηθούν από την τιμή του XBOX , αν έχει αυτό 499 ευρώ τότε και η Sony θα αναγκαστεί να πάει και αυτή σε $449 PS5 DE και $499 ευρώ PS5 , αν έχει όμως παραπάνω το XBOX θα μπορέσουν να χτυπήσουν τις τιμές.

Re: Απάντηση: Sony PlayStation 5

Τα 300 ευρώ που είναι το αντίτιμο σε κάποια καταστήματα, για το απλό μοντέλο, πλέον δεν είναι η πραγματική η αξία της κονσόλας. Βρέθηκε αρκετές φορές στα 200 ευρώ (ή πιο κάτω) η τιμή για τη βασική έκδοση. Ομοίως, το αναβαθμισμένο μοντέλο προσφερόταν, σε κάποια διαστήματα, έναντι 300 ευρώ (ή πιο κάτω). Είναι πιθανό να προκύψει επίσημη μείωση τιμής, στα προαναφερθείσα ποσά (ή παραπλήσια), πριν γίνει διαθέσιμη στην αγορά η καινούργια κονσόλα.

Σε έκπτωση έχω πάρει και το Xbox s στα 150 ευρώ άλλα αυτό δεν είναι ο κανόνας, οι επίσημες τιμές που πουλιούνται τώρα το ps4 είναι 300 ευρώ και 400 το ps4pro, προφανώς δεν αξίζουν πλέον τόσο άλλα τι να κάνουμε τόσο πουλιούνται και δεν έχει σχέση πόσο μπορείς να τις βρει ο καθένας με εκπτώσεις, πατέντες κλπ. Γνώμη μου είναι ότι θεωρώ σχεδόν αδύνατο να δίνουν τόσο επίσημη τιμή (400 ευρώ) το ps5 σε μερικούς μήνες, θα πρόκειται για έκπληξη μεγατόνων. Η Microsfot χοντρικά έχει δηλώσει ότι αρχικά δεν θέλει να έχει μεγάλη έως και καθόλου ζημιά από την κονσόλα, οπότε και εκει θα δούμε τιμές στα 500-600 ευρώ, οπότε ανάλογα θα πράξει και η Sony πιστεύω.

Υ.Γ. Οι τιμές διαμορφώνονται και από την ζήτηση, όταν το ps4 πουλάει ε λογικό είναι να κρατάνε ψηλές τιμές, αν δεν πουλάει π.χ. xbox φτάνουν σε σημείο να το χαρίζουν όπως το S που το έδιναν 150 ευρώ και το X που είναι τούμπανο άλλα κοντεύει σε σημείο να το δίνουν 300 ευρώ, που πέρα από τα παιχνίδια που γκρινιάζω είναι σκότωμα για κονσόλα με 6 Tflops, αθόρυβο με υδρόψυξη, Blu-ray 4K κλπ.

Η κονσόλα σε οριζόντια τοποθέτηση. Χωρίς σχόλια. :rolleyes:

Hero_Consoles_Flat.jpg

https://www.reddit.com/r/PS5/comments/hao8gh/both_ps5_editions_placed_horizontally_new_pic/

Bonus: Ανάλυση από DF περί Ray Tracing

https://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2020-playstation-5-ray-tracing-software-analysis

Αναλυτικότερα, το δημοσίευσα του Guardian τονίζει ότι το PlayStation 4 έχει κυκλοφορήσει εδώ και επτά χρόνια και έτσι απαιτητικά παιχνίδια όπως τα The Last of Us Part II και God of War κάνουν την κονσόλα να ακούγεται "σαν κινητήρας αεροπλάνου που είναι έτοιμο να απογειωθεί". Σε αυτό το σημείο επισημαίνεται πως ο Rutter διαβεβαίωσε το μέσο πως η Sony “έχει καταβάλει μεγάλη προσπάθεια” για να κάνει το PlayStation 5 πιο ήσυχο από το PlayStation 4.

Sony: 'Έχουμε δουλέψει αρκετά ώστε το PS5 να είναι πιο ήσυχο από το PS4' ...https://unboxholics.com/news/gaming...ta-oste-to-ps5-na-einai-pio-isycho-apo-to-ps4

Re: Απάντηση: Sony Playstation 5

Ή αλλιώς όταν η φαντασία του σχεδιαστή προκαλεί πονοκέφαλο στον μηχανικό .

εγώ πάλι θεωρώ ότι έγινε το αντίθετο ακριβώς. Ο μηχανικός ζήτησε και ο πονοκέφαλος ήταν του σχεδιαστή. Τι ζήτησε?η κονσόλα να παίρνει αέρα και από την κάτω μεριά ώστε να ψύχεται σωστά, και ο σχεδιαστής βρήκε αυτόν τον (άσχημο κατ εμε) τρόπο.