Sony PlayStation 5

Re: Sony Playstation 5

Oled 77??? είσαι ωραίος και παίζεις μεγάλη μπάλα....έχω 65αρα LG Oled, πολύ θα ήθελα μια 77αρα άλλα δεν προς το παρων....μακάρι να την πάρεις!!!!

Ευχαριστώ!

Εχω 5 χρόνια που περιμένω να πατήσω την σκανδάλη. H Sony AG9 77" ειναι η πρώτη 77 OLED που τη βρίσκεις κάτω απο 4.000 ευρώ πλέον. Ιστορικό χαμηλό για τέτοιο πανελ, απλά δεν έχει HDMI 2.1...!:bang: Στην Αγγλία με τέτοια τιμή, ξεπουλάνε...

Για 77 OLED με HDMI 2.1, μόνο CX στα 5Κ.

Μιας και ξεκίνησαν οι παραγγελίες, ένας πρόχειρος οδηγός για το ps5 με κάμποσες πληροφορίες..

https://unboxholics.com/guides/7898...esimotita-charaktiristika-kai-sychnes-apories

Υ.Γ. Μιλάμε δεν κρατιέμαι και μετράω τις μέρες σαν τους φυλακισμένους να έρθει η κονσόλα......πακετάκι μαζί με το Spider-Man, demon souls, godfall, ratchet and clank και φυσικά εχτρα ένα χειριστήριο που είναι πανέμορφο, βάση φόρτισης για 2 χειριστήρια, χειριστήριο πολυμέσων που είναι επίσης πανέμορφο και φυσικά τα νέα ακουστικά που με το νέο τσιπ 3D ήχου tempest engine του ps5 θα τα σπάνε...

Re: Απάντηση: Sony Playstation 5

Υπάρχει μια μουρμούρα για τις προπαραγγελίες, ίσως και ο συντάκτης του άρθρου να μην προλάβει την πρώτη φουρνιά και να εκνευρίστηκε.
https://m.naftemporiki.gr/amp/story...ou-sony-playstation-5-den-pigan-kai-toso-kala

Ισχύει, υπάρχει θέμα, και εγώ την κονσόλα την πήρα μέσω γνωστού από κατάστημα καθώς δεν υπάρχει ούτε για δείγμα, δεν το χειρίστηκε καλά η Sony και δεν έριξε τόσες κονσόλες στην αγορά σύμφωνα με την ζήτηση.....ειδικά αν δεν υπάρχει στα καταστήματα τα Χριστούγεννα θα υπάρχει σοβαρό θέμα....έχουν πέσει πάντως πολλές παραγγελίες, αυτή την στιγμή πρέπει να ξέρω πάνω από 20 γνωστούς/φίλους/συγγενείς/συναδέλφους που την έχουν προπαραγγείλει, να πω και την κακία μου??, δεν ξέρω ούτε έναν γνωστό μου που να θέλει να πάρει άμεσα ή να προπαράγγειλε το Xbox.:BDGBGDB55:

Νομίζω ότι το γκάλοπ των unboxholics είναι διαφωτιστικό για τις πωλήσεις που θα ακολουθήσουν. Συμπεράσματα πρώτο ο κόσμος δεν εγκαταλείπει το δισκάκι (για τους λόγους που έχουμε αναφέρει ήδη), και δεύτερο το PS5 έχει σβήσει από το χάρτη το xbox με το περίπου 80% να απαντά ότι θα το αγοράσει.

Capture.jpg

Στην Ελλάδα λογικό είναι, όλοι ps αγοράζουν και αυτό θα συνεχίσει να γίνεται από ότι φαίνεται και στην νέα γενιά, βέβαια και το 23% του xbox είναι σημαντικό, στην προηγούμενη γενιά δύσκολα θα ήταν πάνω από 10-15%....νωρίς είναι ακόμα θα δούμε. Οσο για το δισκάκι το είχα πει, δεν το συζητάμε καν, αν πάρεις κονσόλα ειδικά στην Ελλάδα που ανταλλάζουμε παιχνίδια, πουλάμε κλπ. πας για έκδοση με δισκάκι χωρίς δεύτερη σκέψη. Δεν θα συζητούσα προσωπικά καν έκδοση χωρίς δισκάκι, ακόμα και αν έκανε 250 ευρώ και όχι 400.

Εντάξει καλή χρυσή η Bethesda και σοβαρά franchise κάτω από την ομπρέλα της,αλλά για να διαμορφώσει αγοραστική τάση δεν φτάνει!Πολυ απλά δεν έχει το impact μιας rockstar η μιας activision.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Εντάξει καλή χρυσή η Bethesda και σοβαρά franchise κάτω από την ομπρέλα της,αλλά για να διαμορφώσει αγοραστική τάση δεν φτάνει!Πολυ απλά δεν έχει το impact μιας rockstar η μιας activision.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Και μην ξεχνάμε ότι τελευταία είχε τα θεματάκια της, θα μπορούσε κάποιος να πει ότι ήταν σε κάποια πτώση και η ίδια ως εταιρία και τα παιχνίδια της....
Απλά προσωπικά δεν περίμενα σε όλα τα πολ να υπάρχει τέτοια χαοτική διαφορά υπερ του PS5, νομίζω ότι η ψαλίδα άνοιξε αρκετά σε σχέση με την προηγούμενη γενιά..

Και μην ξεχνάμε ότι τελευταία είχε τα θεματάκια της, θα μπορούσε κάποιος να πει ότι ήταν σε κάποια πτώση και η ίδια ως εταιρία και τα παιχνίδια της....
Απλά προσωπικά δεν περίμενα σε όλα τα πολ να υπάρχει τέτοια χαοτική διαφορά υπερ του PS5, νομίζω ότι η ψαλίδα άνοιξε αρκετά σε σχέση με την προηγούμενη γενιά..

https://www.gameworld.gr/component/...make-στο-ps5-σε-4k-ανάλυση-δεν-θα-έχει-60-fps
4698ec1cd03f4ce45d4695764aace2f2.jpg

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Sony Playstation 5

Όλα αυτά δεν έχουν νόημα κακώς ασχολείστε.
Μου θυμίζει κάτι δημοσκοπήσεις που ενώ όλοι κράζουν την κυβέρνηση (δεν αναφέρομαι στην τωρινή, γενικά μιλάω) εμφανίζονται οι περισσότεροι ευχαριστημένοι και να τη στηρίζουν και στις εκλογές συμβαίνει στο τέλος το αντίθετο.
Το θετικό είναι ότι βγαίνουν 2 κονσόλες στην ίδια τιμή και έχουμε επιλογή σαν καταναλωτές.
Το ποια θα πουλήσει περισσότερο δεν απασχολεί εμάς αλλά τα λογιστικά τμήματα της κάθε εταιρείας.
Πάλι ξεκινάμε να κοιτάμε το δέντρο και να χάνουμε το δάσος που είναι η διασκέδαση.

Να σκάς 7.5 δις και να βλέπεις αυτά τα πολ, μιλάμε για δράμα...:flipout:
Χαοτική η διαφορά υπερ του PS5 ακόμα και μετά την εξαγορά της Bethesda, λογικό θα έλεγα...

Γιατί σε έχει πιάσει τόσο άγχος και ιδρώνεις για τις πωλήσεις του PS5; Μια χαρά θα πουλήσει είμαι σίγουρος. Οι μισοί απο όσους έχουν PS4 να το αγοράσουν λόγω συνήθειας (γιατί ας είμαστε ειλικρινείς δεν θα το αγοράσουν ως την πιο δυνατή και καλό σχεδιασμένη κονσόλα ούτε για το σχεδόν ανύπαρκτο PS NOW αλλά επειδή αυτό έχουν μάθει) μιλάμε για δεκάδες εκ πωλήσεις.

Βέβαια για την Sony είναι αγώνας επιβίωσης γιατί δεν της έχει μείνει και τίποτε άλλο απο θέμα ηλεκτρονικών συσεκυών , πχ η Sony mobile είναι στο 0%. Κάτι τηλεοράσεις κτλ λίγα πράγματα. Ίσως αυτό εξηγεί και την πρεμούρα μερικών. Αν δεν πουλάει και το Playstation θα μείνουν με τις ταινίες με τον Spiderman.:flipout:

Θα δούμε βρε παιδιά νωρίς είναι ακόμα, στην αρχή συνήθως καλά πάνε σε πωλήσεις και οι 2 κονσόλες, με τον καιρό παίρνει αν πάρει κάποιος κεφάλι στις πωλήσεις ανάλογα και τα παιχνίδια που θα βγάλει. Ετσι έγινε και σε αυτή την γενιά έτσι θα γίνει και σε αυτή που έρχεται...κανείς δεν ξέρει που θα κάτσει η μπίλια, για την Bethesda επίσης θα δούμε, θα περάσουν τουλάχιστον 2 χρόνια για να δούμε αν και εφόσον έχει κάποιο πρακτικό αντίκτυπο στο Χβοχ ανάλογα και τα παιχνίδια που θα αναπτύξει, πως θα τα κυκλοφορήσει κλπ. Γενικά πάντως πολλά παιχνίδια της Bethesda Καταρρέουν πολύ γρήγορα οι τιμές τους τουλάχιστον στο ps4, που πολλά από αυτά τα βρίσκεις σε τιμές χώμα....θα δούμε..μακάρι να πάνε καλά και οι 2, σαν gamers δεν μας συμφέρει αν κάποια εταιρία από τις 2 να μην πάει καλά, ειδικά η Sony που δεν έχει τα κεφάλαια αν κάτσει κάποια στραβή. Προσωπικά πάντως δεν με απασχολούν ιδιαίτερα οι πωλήσεις άλλα τα παιχνίδια που θα βγάλουν....έχουμε μέλλον μπροστά μας.

Υ.Γ. Προς το παρών πάντως, το ps4 πουλάει 4/1 σε σχέση με το xbox one, ενώ η Nintendo απλά κάνει πάρτι. Θα βλέπουμε καιρό ακόμα το Ps4 να πουλάει.
https://www.vgchartz.com/

Μου θυμίζει κάτι δημοσκοπήσεις που ενώ όλοι κράζουν την κυβέρνηση (δεν αναφέρομαι στην τωρινή, γενικά μιλάω) εμφανίζονται οι περισσότεροι ευχαριστημένοι και να τη στηρίζουν και στις εκλογές συμβαίνει στο τέλος το αντίθετο.
Το θετικό είναι ότι βγαίνουν 2 κονσόλες στην ίδια τιμή και έχουμε επιλογή σαν καταναλωτές.
Το ποια θα πουλήσει περισσότερο δεν απασχολεί εμάς αλλά τα λογιστικά τμήματα της κάθε εταιρείας.
Πάλι ξεκινάμε να κοιτάμε το δέντρο και να χάνουμε το δάσος που είναι η διασκέδαση.
To poll της ign ( που παντα κερδιζει η επιλογη κονσολας προς το ps ) ειχε ενα Poll που αφορα την επιλογη αν τωρα η ms κανει τα παιχνιδια της bethesda αποκλειστικα αν θα αλλαζαν την επιλογη κονσολας . Δηλαδη την διασκεδαση(παιχνιδια) που λες... Και τα αποτελεσματα δειχνουν πως η εξαγορα ειναι game changer για αυτη τη γενια. Την προηγουμενη την κερδισε καθαρα η sony . Οι πωλησεις του xbox εχουν κανει βουτια απο τη στιγμη που αποκαλυφθηκε το xbox series X ετσι κι αλλιως.

Attachments

• ΓŽΒ£Γβ€žΓŽΒΉΓŽΒ³ΓŽΒΌΓŽΒΉΓΕ’Γβ€žΓβ€¦Γβ‚¬ΓŽΒΏ ΓŽΒΏΓŽΒΈΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ·Γβ€š (25).jpg
    ΓŽΒ£Γβ€žΓŽΒΉΓŽΒ³ΓŽΒΌΓŽΒΉΓΕ’Γβ€žΓβ€¦Γβ‚¬ΓŽΒΏ ΓŽΒΏΓŽΒΈΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ·Γβ€š (25).jpg
    40.4 KB · Views: 71

Αυτό με το Nintendo είναι φοβερό.
Έχει την πιο αδύναμη κονσόλα, οι τιμές στα παιχνίδια είναι ψηλά, δεν έχει την προβολή και τη διαφήμιση των άλλων αλλά παρόλα αυτά σαρώνει παντού.
Η λογική εξήγηση είναι ότι είναι αμιγώς παιχνιδομηχανή.

Re: Απάντηση: Sony Playstation 5

Σωστός!! Μακάρι να πουλήσουν καλά και οι 2, ανταγωνισμό θέλουμε και παιχνίδια, αν μια κονσόλα από τις 2 δεν πάει καλά, εμείς θα χάσουμε σαν χρήστες, θεωρείς π.χ. ότι αν δεν είχε χάσει αυτή την γενιά η Microsoft Και δεν δεχόταν τέτοιες πιέσεις από την Sony, Θα έκανε ότι έκανε με το νέο xbox, τις υπηρεσίες, τις τιμές κλπ?? Τίποτα δεν θα έκανε θα χρέωνε και αυτή όπως και η Sony ότι θέλει, όπως θέλει. Χτυπιούνται αυτοί κερδίζουμε εμείς...τόσο απλά!! Το ιδανικό θα ήταν στη νέα γενιά να πήγαιναν εξίσου καλά και οι 2 ώστε να συνεχίσουμε να βλέπουμε κονσόλες και παιχνίδια και από τους 2 για πολλές γενιές.

Υπάρχουν λεπτομέρειες που βοηθούν τη Sony και δεν ξέρω αν θα τις κρατήσει και στο ps5.
Για παράδειγμα το forthnite στο ps4 δε θέλει ps plus ενώ στο xbox θέλει live.
Ξέρω πάρα πολλούς πιτσιρικάδες που παίζουν μόνο αυτό και δεν πήραν ποτέ συνδρομή, αυτό μπορεί να ανεβάζει τις πωλήσεις στις κονσόλες αλλά κόβει πωλήσεις από τις συνδρομές.