Sony PlayStation 5

Εκεί το υπολογίσαμε . Όταν ξεκινάς με 835 gb αφορμαριστου και χωρίς λειτουργικό σκληρό πόσο περιμένεις να μείνει ; Κοντά 200 gb χάνει το x από το 1tb . Άρα λογικό να χάνει τόσα και το ps5 . Λίγα για το digital καθώς δεν είναι s για να έχει μειωμενο μέγεθος παιχνιδιών .

Θα είναι πολύ τραγικό πάντως έαν είναι αλήθεια.

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Sony PlayStation 5

Τι ακριβώς είναι αυτό?
Ότι το Ray tracing στο ps5 στο spiderman κάνει εκπτώσεις στην ποιότητα και την ανάλυση λόγω gpu για να μπορέσει να αποδόσει μια ωραία αίσθηση στο παιχνίδι αλλά και να μπορέσει να κρατήσει αξιοπρεπώς τα 30 fps στα 4Κ.

Ότι το Ray tracing στο ps5 στο spiderman κάνει εκπτώσεις στην ποιότητα και την ανάλυση λόγω gpu για να μπορέσει να αποδόσει μια ωραία αίσθηση στο παιχνίδι αλλά και να μπορέσει να κρατήσει αξιοπρεπώς τα 30 fps στα 4Κ.

Μία χαρά. Ειδικά όταν θα παίζει κάποιος το παιχνίδι θα καταλάβει την διαφορά σε γυμνό μάτι.

Όχι ότι με απασχολει, είναι και νωρίς ακόμα αλλά το περίμενα να είναι αθόρυβο, σίγουρα θα είχε βελτίωση σε αυτό το κομμάτι από το ps4 pro, βέβαια όπως είπα δεν με απασχολεί και πολύ, και στο ps4 pro παίζω με ακουστικά είτε με το ηχοσύστημα πολύ δυνατά και δεν ακούω τίποτα έτσι και αλλιώς όσο θόρυβο και αν κάνει.

Πιθανή φωτογραφία από το εσωτερικό του PS5..

Δεν είναι τσεκαρισμένο για να μη παρεξηγηθώ..

9ed05f2f414387f6faf0971297a5ea8e.jpg

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κοντός ψαλμός.....σε ένα μήνα θα γίνουν βίδες και οι δύο κονσόλες από τους απανταχού reviewers.

Εξάλλου δεν νομίζω ότι είναι κριτήριο το εσωτερικό για να ψωνίσει κάποιος day one.

Ετσι μερικές επιπλέον πληροφορίες για την κονσόλα, το χειριστήριο ανυπομονώ να το πιάσω, πανέμορφο, ενώ ωραίος τρόπος αξιοποίησης των δυνατοτήτων του στο Astro's Playroom, το οποίο θα είναι και δωρεάν με την κονσόλα!!! Nice, ενώ να δούμε και πως θα αυξάνεται ο χώρος με τον SSD, αν είναι εύκολη η πρόσβαση και γενικά η τοποθέτηση θα είναι πολύ θετικό....αναμένουμε.

https://www.insomnia.gr/articles/ga...vathiteri-matia-se-hardware-paixnidia-psyksi/

To Godfall φαίνεται αρκετά καλό, θα ''χτυπηθεί'' και αυτό από ότι φαίνεται τον Νοέμβριο.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Η sony πιστεύει ότι το ps5 θα πάει ακόμα καλύτερα από το ps4 τον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας της κονσόλας.....θα δούμε, νωρίς είναι ακόμα, η μόνη εικόνα που έχω είναι από γνωστή αλυσίδα στην Ελλάδα που έχω μάθει ότι η ζήτηση της κονσόλας είναι πάρα πολύ υψηλή....

https://unboxholics.com/news/gaming/79410-proti-provlepsi-gia-tis-poliseis-tou-ps5-apo-tin-idia-ti-sony?fbclid=IwAR1HkpNUl0tsbSp3_un82Po2A92-TGq_7S_Lh_z-UtJtqQPSNBKBBlVllb4

Επέσε προ-παραγγελια απο Κοτσο, με 4 ετη εγγύηση. Αναμόνη πλέον....

Μπράβο, και για την κονσόλα και για την εγγύηση.....άντε να σου έρθει και στην ώρα της..καλορίζικη!!!

Μπράβο, και για την κονσόλα και για την εγγύηση.....άντε να σου έρθει και στην ώρα της..καλορίζικη!!!

Ευχαριστώ! by the way, σήμερα και 14/10 η alpha bank εχει εξαργύρωση πόντων στην μιση τιμή. Ειχα κάποιο απόθεμα και τους χρησιμοποιήσα. οποτε μου βγήκε καλή τιμη!

Ευχαριστώ! by the way, σήμερα και 14/10 η alpha bank εχει εξαργύρωση πόντων στην μιση τιμή. Ειχα κάποιο απόθεμα και τους χρησιμοποιήσα. οποτε μου βγήκε καλή τιμη!

Μια χαρά τότε!!! Προσωπικά το έχω κάνει προπαραγγελεία μαζί με το Demon's Souls και το Spider-Man: Miles Morales όπου θα έχω και αυτά τα 2 day one, και φαντάζομαι μόλις τα πάρω τις επόμενες μέρες θα χτυπήσω και το Ratchet and clank (αν βγει στην ώρα του), Godfall και ίσως το Sackboy A Big Adventure ή και το Destruction AllStars αν είναι καλό....σύντομα δε με λίγο τύχη ίσως έχουμε μέxρι τον Δεκέμβριο/Ιανουάριο τα Horizon 2 και Gran Turismo 7, μαζί με το Cyberpunk (το μοναδικό multiplatfotm που με ενδιαφέρει προς το παρών) θα περάσουμε έναν ωραίο χειμώνα με πολύ gaming!!!