Sony PlayStation 5

Το θετικο ειναι οτι παιρνει ευκολα M2 pcie 4 επεκταση. Παντως η κατασκευη για την ψυξη δειχνει οτι η sony "φυσαει" και το γιαουρτι μετα το ps4 pro. Overbuild και στην ουσια ολος ο ογκος ειναι αυτο.

Αραγε η προσθήκη του δεύτερου SSD θα επιτρέπεται να γίνει από τον χρήστη ή θα θεωρείται παραβίαση εγγύησης;

Δεν νομιζω να υπαρχει θεμα. Τα καπακια βγαινουν ευκολα για αυτο το λογο, για να μπορει να εχει προσβαση ο χρηστης στην θυρα επεκτασης. Εγγυηση θα χασεις αν ανοιξεις το υπολοιπο . Που δεν βλεπω λογο να το κανεις . Δεν εχεις κατι που μπορεις να αντικαταστησεις, ολα ειναι πανω στην μητρικη.

Και προβλεπω after market καπακια σε αλλα χρωματα και Logo

Προσωπικά την προτιμώ άσπρη, έλεος πια με αυτές τις νεκροφόρες μαυρίλες συσκευές....και το ps4 το έχω εντελώς κόκκινο έκδοση spiderman, ενώ μακάρι και το xbox one X που έχω να ήταν άσπρο όπως το one S που είχα παλιότερα. Του έχω βάλει βέβαια αυτοκολητάκια!!
Στα του Ps5 το είχα γράψει ότι παίρνοντας εύκολα έχτρα Μ2 ssd είναι πολύ σημαντικό κάτι που θα φανεί και στην πράξη άλλα και στο μέλλον όταν θα γεμίζουμε παιχνίδια. Must η συγκεκριμένη δυνατότητα. Στα τις ψύξης αδιάφορο μεν για μένα, άλλα έχουν κάνει φαίνεται πολύ καλή δουλειά, φαίνεται αθόρυβο και με το σύστημα που έχει δεν βλέπω να κάνει κιχ ακόμα και αν ζορίζεται...όλα τα κομμάτια μπαίνουν σιγά σιγά στην θέση τους, μπράβο sony, ας μας ανακοινώσει και το Silent Hill και δεν θέλω τίποτα άλλο προς το παρών!! Αντε ένας μήνας και κάτι ψηλά έμειναν για να χαθώ στο Demon's Souls και το Spider-Man: Miles Morales.

Y.Γ. Νομίζω σχεδόν άμεση αγορά και έναν samsung evo m2 1tb Και είμαστε έτοιμοι!!!

Πάντως καπάκια για όσους τα θέλουν σε άλλο χρώμα σίγουρα θα βγουν, κουμπώνουν και ξεκουμπώνουν πολύ εύκολα, μάλλον για αυτό τον λόγο άλλα και για την πρόσβαση στον ssd. Ισως να δούμε και καπάκια και σε άλλο σχήμα, ποιος ξέρει, μου αρέσουν πολύ οι καστομιές!!

Last edited by a moderator:
Είναι πάντως τεράστιο.
Καλύτερα να ήταν μαύρο.
Ας κάνουμε λίγο υπομονή και του χρόνου θα πάρουμε το slim.

Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και ως τραπεζάκι για το σαλόνι προσθέτοντας 4 ποδαράκια ή να βάλεις ένα στρώμα από πάνω και να το κάνεις καναπέ.

Χωρίς πλάκα πάντως μεγαλύτερο heat sink και ανεμιστήρα δεν έχω ξαναδεί.

Το Astroboy που θα είναι εγκατεστημένο στην κονσόλα, δεν θα είναι ένα απλό tech demo, άλλα κανονικό παιχνίδι που θα έχει και μια διάρκεια γύρω στις 5 ώρες, και θα χρησιμοποιεί και τις ιδιαίτερες δυνατότητες του εντυπωσιακού νέου χειριστηρίου dulasense.

https://www.enternity.gr/Article/Ga...εται-προ-εγκατεστημένο-σε-κάθε-PS5/62544.html

Δεν φαίνεται καθόλου άσχημο πάντως, μια χαρά για πρώτη επαφή με την κονσόλα και το νέο χειριστήριο.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Re: Απάντηση: Sony PlayStation 5

Εντάξει μιλάμε για ΤΕΡΑΣΤΙΑ κονσολα! Ειδικα το heatsing θα κοστίζει οσο η μιση κονσολα χαχαχ! Μιλάμε πολυ μπροστα και στο teardown οσο και την εξηγηση το πως κλπ! Το θεμα ειναι να δουμε ποσο μεγαλη θα ειναι η χωρητικότητα για το expansion και φυσικά εαν θα υπάρχει compatibility ssd list or μπορουμε να βαλουμε οποιον vendor θέλουμε (αντιθετα με κάποιους άλλους)

Εντάξει μιλάμε για ΤΕΡΑΣΤΙΑ κονσολα! Ειδικα το heatsing θα κοστίζει οσο η μιση κονσολα χαχαχ! Μιλάμε πολυ μπροστα και στο teardown οσο και την εξηγηση το πως κλπ! Το θεμα ειναι να δουμε ποσο μεγαλη θα ειναι η χωρητικότητα για το expansion και φυσικά εαν θα υπάρχει compatibility ssd list or μπορουμε να βαλουμε οποιον vendor θέλουμε (αντιθετα με κάποιους άλλους)

Λογικά θα παίρνει άνετα μέχρι 2tb από όποιον κατασκευαστή θέλουμε, σίγουρα βέβαια θα προτείνει η Sony κάποια μοντέλα για καλύτερη απόδοση/σταθερότητα κλπ.

Υ.Γ. Καλά το Heatsink δεν υπάρχει υπερκατασκευή!!!!

Υ.Γ. Ο χώρος στο ντουλάπι είναι έτοιμος και την περιμένει την κονσόλα, είναι έτοιμο και το hdmi συνδεδεμένο πάνω στον ενισχυτή της Denon και μετράμε τις μέρες....

Το Astroboy που θα είναι εγκατεστημένο στην κονσόλα, δεν θα είναι ένα απλό tech demo, άλλα κανονικό παιχνίδι που θα έχει και μια διάρκεια γύρω στις 5 ώρες, και θα χρησιμοποιεί και τις ιδιαίτερες δυνατότητες του εντυπωσιακού νέου χειριστηρίου dulasense.

Ήταν γνωστό από την αρχή πως πρόκειται για κανονικό παιχνίδι, έστω με σύντομη διάρκεια.

Ειδικα το heatsing θα κοστίζει οσο η μιση κονσολα

Μπα, ένα κομμάτι μέταλλο είναι το heat-sink, με φθηνό κόστος, σε σύγκριση με τα υπόλοιπα μέρη.

Επίσης, αλλάζουν πλέον τα Trophies: https://blog.playstation.com/2020/10/07/upcoming-trophy-levelling-changes-detailed/

Λογικά θα παίρνει άνετα μέχρι 2tb από όποιον κατασκευαστή θέλουμε, σίγουρα βέβαια θα προτείνει η Sony κάποια μοντέλα για καλύτερη απόδοση/σταθερότητα κλπ.

Υ.Γ. Καλά το Heatsink δεν υπάρχει υπερκατασκευή!!!!

Υ.Γ. Ο χώρος στο ντουλάπι είναι έτοιμος και την περιμένει την κονσόλα, είναι έτοιμο και το hdmi συνδεδεμένο πάνω στον ενισχυτή της Denon και μετράμε τις μέρες....
Κάνει pass-through features του hdmi 2.1 ο ενισχυτής στην TV;

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κάνει pass-through features του hdmi 2.1 ο ενισχυτής στην TV;

Εχω τον Denon AVC-X3700H, τον πήρα το καλοκαίρι στα 1.000 κάτι ευρώ, έχει HDMI 2.1 και κάνει pass-through, είναι νέο μοντέλο και κυκλοφόρησε το καλοκαίρι. Υπάρχει και ο πιο φτηνός AVR-X2700H στα 700 ευρώ που έχει και αυτός Hdmi 2.1...φαντάζομαι θα υπάρχουν και άλλοι πλέον με hdmi 2.1, άλλα προσωπικά παίρνω πάντα Denon, τους έχω μια ιδιαίτερη αγάπη και τους αλλάζω κάθε περίπου 3 χρόνια με πιο νέο μοντέλο πουλώντας το παλιό.

Y.Γ. Αυτός εδώ είναι που έχω και μιλάμε για ''διαστημόπλοιο'' στο κομμάτι του ήχου....https://www.denon.com/el-gr/shop/avreceiver/avcx3700h

Εχω τον Denon AVC-X3700H, τον πήρα το καλοκαίρι στα 1.000 κάτι ευρώ, έχει HDMI 2.1 και κάνει pass-through, είναι νέο μοντέλο και κυκλοφόρησε το καλοκαίρι. Υπάρχει και ο πιο φτηνός AVR-X2700H στα 700 ευρώ που έχει και αυτός Hdmi 2.1...φαντάζομαι θα υπάρχουν και άλλοι πλέον με hdmi 2.1, άλλα προσωπικά παίρνω πάντα Denon, τους έχω μια ιδιαίτερη αγάπη και τους αλλάζω κάθε περίπου 3 χρόνια με πιο νέο μοντέλο πουλώντας το παλιό.

Y.Γ. Αυτός εδώ είναι που έχω και μιλάμε για ''διαστημόπλοιο'' στο κομμάτι του ήχου....https://www.denon.com/el-gr/shop/avreceiver/avcx3700h
Μιά χαρά τότε..

Η λίστα με τα παιχνίδια που θα βγουν στo ps5 μέχρι και το 2021 με ημερομηνίες σε όσα έχουν, πολλά θα έλεγα και με αρκετά έως πολλά exclusives, προβλέπεται ωραία χρονιά για τους Gamers!!

https://psaddict.gr/all-ps5-games-with-release-dates/

Επίσης για όσους τους απασχολεί, η Sony δήλωσε ότι μόλις 10 τίτλοι του Ps4 δεν θα δουλευουν στο ps5, πολύ καλά νέα, πλήρη συμβατότητα ουσιαστικά, και αν βάλουμε στην εξίσωση την τεράστια βιβλιοθήκη exclusive games του ps4 είναι πολύ καλό πακέτο ειδικά για χρήστες που αγοράζουν την πρώτη τους κονσόλα ή δεν είχαν ps4.

https://www.insomnia.gr/articles/games/playstation/ps5-ta-paixnidia-ps4-pou-den-einai-simvata/