Το έπαιξε καλα η sony σε αυτό το κομμάτι. Custom plates σε άπειρους συνδυασμούς. Το κακό είναι ότι είναι έξτρα ενα 40-50αρι .
Ου θα βγουν πολλές καστομιές, ωραία, από απλά χρώματα, μέχρι games, ζωγραφιές και ότι άλλο φανταστείς.....ενδιαφέρον, ανάλογα με το παιχνίδι που παίζεις θα αλλάζεις και τα καπάκια!!! Θα γεμίσει και το Ebay, Aliexpress με κινέζικα φτηνά εν καιρό.
Santa Barbara γκουχου γκουχουΓια να μην πω, οτι μπορει να βγάλουν και plates me LED με τροφοδοσια απο τις USBΩραιες και πολυχρωμες στιγμες θα ζήσουμε! Τελικα οντως στο λευκο ζωγραφίζεις....στο μαυρο και σκουρα χρώματα (γκουχου γκουχου) δεν κανεις τπτ.
![]()
Για να μην πω, οτι μπορει να βγάλουν και plates me LED με τροφοδοσια απο τις USBΩραιες και πολυχρωμες στιγμες θα ζήσουμε! Τελικα οντως στο λευκο ζωγραφίζεις....στο μαυρο και σκουρα χρώματα (γκουχου γκουχου) δεν κανεις τπτ.
![]()
Ωωωω ωραία ιδέα, δεν το είχα σκεφτεί, γενικά μου αρέσουν οι καστομιές και τα περίεργα, στο ps4 pro έχω την έκδοση Spiderman που είναι εντελώς κόκκινη, δεν μπορώ με τίποτα τις μαύρες συσκευές, και στο Xbox One X το έχω γεμίσει με αυτοκόλλητα γύρω γύρω για να καλύψω όσο μπορώ την μαυρίλα, άλλα άλλη φάση να αλλάζεις όλο το πλαστικό. Σκέψου τίποτα Plates Με π.χ. τον Kratos από το GOW, ή τον Spiderman με led στα μάτια του που να φωτίζουν!!!
και θα ηθέλα κιολας τα LED τις κονσολας να αλλάζουν και χρώμα ανάλογα το παιχνιδι που βάζεις. πχ GoW, KOKKINO! Star wars , μπλε! ενταξει πολυ μπροστα η Σονυ!
Προφανώς όταν γράφουμε στο διπλανό νήμα Xbox S/X μας ενδιαφέρουν μόνο τα παιχνίδια ...Ενώ εδώ όταν γίνονται αναφορές για τις δυνατότυτες media είναι Παρασκευή .Το έχω ήδη παραγγείλει και αυτο, πανέμορφο!!!!.....το αναμένουμε και αυτο το Νοέμβριο.
στον custom σύστημα ανάγνωσης των δίσκων πχ ultra blu Ray,παιχνίδια κτλ.
Προφανώς όταν γράφουμε στο διπλανό νήμα Xbox S/X μας ενδιαφέρουν μόνο τα παιχνίδια ...Ενώ εδώ όταν γίνονται αναφορές για τις δυνατότυτες media είναι Παρασκευή .
Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του .
Όμως οφείλουμε να είμαστε αντικειμενικοί και Χαίρομαι που η sony αντιλήφθηκε την παταγώδης αποτυχία του pro έστω και αν πούλησε .
Μιλάμε φυσικά για τις δυνατότυτες media με σπασμένα αρχεία αν τυχόν τις δώσει εκτός από τις συνδρομητικές υπηρεσίες .
Απλά δεν μπορείς με αυτό το hardware να μην πράξεις το αυτονόητο ...Αφού έτσι και αλλιώς το έχεις δώσει στις τηλεοράσεις σου περνώντας όχι μόνο το HDR αλλά σε κάποιες από αυτές και τα HD audio ,όπου εκεί πέφτουν απλά τα σαγόνια από την άποψη ότι υπάρχουν επεξεργαστές εικόνας με Aκεφάλαιο και όχι τις πλάκας .
Υ.Σ Στην υλοποίηση της Sony στέκομαι σε δυο πράγματα που πιστεύω ότι θα συζητηθούν .
Στο σύστημα ψύξης και στον custom σύστημα ανάγνωσης των δίσκων πχ ultra blu Ray,παιχνίδια κτλ.
Αυτοί που δίνουν το Xbox one X απλά έχουν σκοπό να πάνε στο Xbox series X ...τόσο απλά .Ποιες Media δυνατότητες; Ανάφερα μόνο ότι το χειριστήριο είναι πανέμορφο και το πήρα, τίποτα άλλο, δεν ανέφερα τίποτα για media δυνατότητες, ήχους κλπ..αυτά μονο εσένα σε νοιάζουν και σε κάθε ποστ σου μας τα αναφέρεις και κανείς φυσικά δεν δίνει σημασία, τα εμπεδώσαμε πλέον φτάνει........μας ανέφερες μάλιστα ότι το pro είναι και παταγώδης αποτυχία.....μάλιστα το ακούσαμε και αυτο....το Xbox one x που το χαρίζουν πλέον τότε τι είναι;;;α ξέχασα έχει Dolby atmos αυτο.
Η στάμπα του 8K έχει μπεί ,έστω και αν μιλάμε για upscale...PS5.τι εννοείς με αυτό ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.