Sony PlayStation 5

παντως ρε παιδια αυτο το ντιζαιν του δεν παλευεται....
μιλαγα χθες με εναν φιλο που ειναι psακιας και με ρωταγε "πες μου που και πως να το βαλω!!!??"
εκτος του πολυ αμφιλεγομενου ντιζαιν του και το τεραστιο μεγεθος του,ειναι και ο αλλοπροσαλλος σχεδιασμος του,που θελει ιδιαιτερο χωρο για να τοποθετηθει.!
σε αυτο τουλαχιστον το κομματι,ειναι μπροστα στο σκορ η xbox,0-3 απο τα αποδητηρια...

Re: Απάντηση: Sony PlayStation 5

https://www.youtube.com/watch?v=hLUrgHWxWCU

Τι έγινε ρε παιδιά; Που χάθηκαν τα τέραφλοπς του series x; Πάλι υπέρ του ps5 το optimization;

View attachment 175173View attachment 175174View attachment 175175
Θα βγουν updates για το series x..

Δεν είχαν οι developers στα χέρια τους το Xbox για να δουλέψουν πάνω σε αυτό..

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
a23f79f1c7c8cd39667cf2b46a5bd2e9.jpg
6525803d88a1c281643f93ea3efd07f8.jpg

Εγω θα σου προτεινα xbox series S σε συνδυασμο με game pass (10 ευρω το μηνα συνδρομη) και κατευθειαν εχεις γυρω στα 200 παιχνιδια διαθεσιμα για ολα τα γουστα να κατεβασεις χωρις επιπλεον κοστος.

Εναλλακτικα μπορεις να δεις και καποιο μεταχειρισμενο xbox one x στα 150 ευρω απο αγγελια.

Γιαννη εχεις καταλαβει οτι γραφεις στο νημα του ps5?

Kατανταει εμμονικο να προτεινεις συνεχως αυτα που εχεις βαλει στην κατοχη σου οπου και να γραφεις.

Προσπαθησε να εναρμονιστεις λιγο με αυτο, εχω δει μηνυμα σου για το xbox ακομα και σε νημα τηλεορασεων.

παντως ρε παιδια αυτο το ντιζαιν του δεν παλευεται....
μιλαγα χθες με εναν φιλο που ειναι psακιας και με ρωταγε "πες μου που και πως να το βαλω!!!??"
εκτος του πολυ αμφιλεγομενου ντιζαιν του και το τεραστιο μεγεθος του,ειναι και ο αλλοπροσαλλος σχεδιασμος του,που θελει ιδιαιτερο χωρο για να τοποθετηθει.!
σε αυτο τουλαχιστον το κομματι,ειναι μπροστα στο σκορ η xbox,0-3 απο τα αποδητηρια...

Και τα δυο για τα μπαζα ειναι σχεδιαστικα. Ποσο δυσκολο ηταν να μεινουν οπως ηταν ? ωστε να μπαινει σε ραφια κλπ ή κατω απο την τηλεοραση ?

τα επομενα θα ειναι με σχεδιο πολυελαιου .

Και τα δυο για τα μπαζα ειναι σχεδιαστικα. Ποσο δυσκολο ηταν να μεινουν οπως ηταν ? ωστε να μπαινει σε ραφια κλπ ή κατω απο την τηλεοραση ?

τα επομενα θα ειναι με σχεδιο πολυελαιου .

χμμμ...
δεν θα το ελεγα..
το Ps5 εχει πολυ xtream σχεδιασμο και ειναι τεραστιο.
το x απο την αλλη,εχει μια πολυ πιο απλη και κλασικη σχεδιαση,
μικροτερο μεγεθος,ειναι μαυρο(χανεται στο ματι και ταιριαζει με ολα τα υπολοιπα σου γκατζετ στις περισσοτερες των περιπτωσεων)
και μπορεις να το βολεψεις καπου,ειτε καθετα,ειτε οριζοντια.

χμμμ...
δεν θα το ελεγα..
το Ps5 εχει πολυ xtream σχεδιασμο και ειναι τεραστιο.
το x απο την αλλη,εχει μια πολυ πιο απλη και κλασικη σχεδιαση,
μικροτερο μεγεθος,ειναι μαυρο(χανεται στο ματι και ταιριαζει με ολα τα υπολοιπα σου γκατζετ στις περισσοτερες των περιπτωσεων)
και μπορεις να το βολεψεις καπου,ειτε καθετα,ειτε οριζοντια.

To PS είχε πάντα ιδιαίτερο σχεδιασμο και αυτό ειναι που το κάνει διαφορετίκο και φαίνεται οτι ειναι κονσολα και οχι ενα PC case. Ωστόσο εχεις δίκιο οτι ειναι πιο αβολο για να το χώσεις κάπου και να εναρμονιστει με τον υπόλοιπο χώρο

To PS είχε πάντα ιδιαίτερο σχεδιασμο και αυτό ειναι που το κάνει διαφορετίκο και φαίνεται οτι ειναι κονσολα και οχι ενα PC case. Ωστόσο εχεις δίκιο οτι ειναι πιο αβολο για να το χώσεις κάπου και να εναρμονιστει με τον υπόλοιπο χώρο

σαφως..!
ο σχεδιασμος και το χρωμα ειναι γουστα.
απλα το x μοιαζει πιο "βολικο" και ευκολο για τους περισσοτερους χρηστες,σε οτι εχει να κανει με το κομματι τοποθετηση.

σαφως..!
ο σχεδιασμος και το χρωμα ειναι γουστα.
απλα το x μοιαζει πιο "βολικο" και ευκολο για τους περισσοτερους χρηστες,σε οτι εχει να κανει με το κομματι τοποθετηση.

Ισχύει, πέρα ότι έχω τώρα το Ps5 έχω δουλέψει λίγο το X και τις έχω δει και δίπλα δίπλα, είναι πιο μεγάλο το ps5 άλλα και το xbox δεν είναι και τόσο μικρό, είναι μεγαλούτσικο και αυτό και λόγω σχεδιασμού αν έχεις κοντά ράφια δεν μπαίνει μέσα. Σε σχεδιασμό είναι εντελώς αδιάφορο σαν πύργος από pc, με ότι αυτό συνεπάγεται. Το ps5 είναι μεγαλύτερο και με ιδιαίτερο σχεδιασμό, είτε το λατρεύεις είτε το μισείς. Μόνο και μόνο ότι είναι άσπρο για μένα είναι θετικό, δεν μου αρέσουν οι μαύρες συσκευές.

Υ.Γ. Εχτές με 5 ώρες σερί Demons Souls η κονσόλα αθόρυβη και όταν την έπιασα και δροσερή ήταν, το χειριστήριο δε η μπαταρία τα σπάει, καλύτερη σε διάρκεια από του ps4....αυτοί οι ''reviewers/bloggers'' που γράφανε για 3ωρα για την μπαταρία και θερμοκρασίες/θόrυβο κλπ.. δεν ξέρoυν τι τους γίνεται.

Ισχύει, πέρα ότι έχω τώρα το Ps5 έχω δουλέψει λίγο το X και τις έχω δει και δίπλα δίπλα, είναι πιο μεγάλο το ps5 άλλα και το xbox δεν είναι και τόσο μικρό, είναι μεγαλούτσικο και αυτό και λόγω σχεδιασμού αν έχεις κοντά ράφια δεν μπαίνει μέσα. Σε σχεδιασμό είναι εντελώς αδιάφορο σαν πύργος από pc, με ότι αυτό συνεπάγεται. Το ps5 είναι μεγαλύτερο και με ιδιαίτερο σχεδιασμό, είτε το λατρεύεις είτε το μισείς. Μόνο και μόνο ότι είναι άσπρο για μένα είναι θετικό, δεν μου αρέσουν οι μαύρες συσκευές.

Υ.Γ. Εχτές με 5 ώρες σερί Demons Souls η κονσόλα αθόρυβη και όταν την έπιασα και δροσερή ήταν, το χειριστήριο δε η μπαταρία τα σπάει, καλύτερη σε διάρκεια από του ps4....αυτοί οι ''reviewers/bloggers'' που γράφανε για 3ωρα για την μπαταρία και θερμοκρασίες/θόrυβο κλπ.. δεν ξέρoυν τι τους γίνεται.

κατ`εμε παραμενει-σαφως- πιο ευελικτο οσο αναφορα την τοποθετηση του το X.
και προσωπικα το ασπρο ως χρωμα,το απεχθανομαι πανω σε οποιοδηποτε ηλεκτρονικη συσκευη,ειδικα οταν αυτη θα ειναι στημενη μεσα στο καθιστικο μου.
αλλα ειπαμε-περι ορεξεως...:drummer:

κατ`εμε παραμενει-σαφως- πιο ευελικτο οσο αναφορα την τοποθετηση του το X.
και προσωπικα το ασπρο ως χρωμα,το απεχθανομαι πανω σε οποιοδηποτε ηλεκτρονικη συσκευη,ειδικα οταν αυτη θα ειναι στημενη μεσα στο καθιστικο μου.
αλλα ειπαμε-περι ορεξεως...:drummer:

Ετσι είναι αυτά γούστα, βέβαια για μένα δεν παίζει σχεδόν κανένα ρόλο η εμφάνιση, μόνο τα παιχνίδια. Ας βγάζανε καλά παιχνίδια και ας ήταν η κονσόλα και σαν βατραχάκι πράσινο!!

Καλα το χρωμα ειναι το πιο ευκολο ρε σεις.

Θα βγουν 10 διαφορετικα χρωματα. Λευκο για stormtroopers, κοκκινο για spiderman κοκ......

Το σχημα θα δουμε σε κανα χρονο απο τωρα ισως και παραπανω....οταν θα ξεκινησουν και ερευνες σε χρηστες ps4 γιατι δεν αλλαζουν κονσολα :flipout:

Το αναμέναμε μεν αλλά φαίνεται και στην πράξη, το PS5 εύκολα και απλά ξεπέρασε στο λανσάρισμα την πρώτη εβδομάδα σε πωλήσεις το Xbox παρόλο τα θέματα που είχε με ελλείψεις της κονσόλας και χωρίς να έχει ξεκινήσει και η Ευρώπη που παραδοσιακά είναι πολύ δυνατή εκεί. Μέχρι και στην Αμερική πούλησε αισθητά καλύτερα. Τεραστια ζήτηση παντού και το μεγαλύτερο λανσάρισμα ever σε PlayStation. Προβλέπω από τώρα να κάνει ρεκόρ πωλήσεων όλων των εποχών σε κονσόλες το ps5... με το που αρχισουν να εμφανίζονται σιγά σιγά και τα horizon, ratchet and clank, gow, gt και αλλά πολλά που ετοιμάζει η Sony θα φύγει πολύ μπροστά.

https://www.vgchartz.com/article/44...es-worldwide-hardware-estimates-for-nov-8-14/

Υ.Γ. Να ξαναπώ για άλλη μια φορά τι παιχνιδαρα είναι αυτο το demons souls...έπος, πραγματικά λόγος να πάρει κάποιος το ps5 άμεσα μόνο για αυτο..αν το βρει φυσικά!!

Υ.Γ. Το switch συνεχίζει να μοιράζει πόνο, να τα βλέπουν αυτά κάποιοι, δεν χρειάζεσαι κορυφαίο hardware μόνο κορυφαία παιχνίδια....

Όπως το βλέπεις κανεις . Εγω βλέπω ένα πολύ καλό ξεκίνημα για το xbox με πολύ μικρή διαφορά στις πωλήσεις και χωρίς κανένα exclusive . Επισης δεν ξέρω αν ειναι σωστό το παρακατω γιατι για Ευρώπη το ps5 είναι ανυπαρκτο...

Europe hardware estimates:

Xbox Series X|S - 349,697 - NEW

Nintendo Switch -*216,851

PlayStation 4 -*71,480

Xbox One -*8,340

3DS -*686

ΥΓ σωστό είναι γιατι στην Ευρώπη το PS5 κυκλοφορησε αργότερα. Θα δούμε τα νουμερα μετα τις γιορτες . Πολλοι περιμεναν να βγουν πρωτα οι κονσόλες και να δειξουν προβληματα .

Re: Απάντηση: Sony PlayStation 5

Όπως το βλέπεις κανεις . Εγω βλέπω ένα πολύ καλό ξεκίνημα για το xbox με πολύ μικρή διαφορά στις πωλήσεις και χωρίς κανένα exclusive . Επισης δεν ξέρω αν ειναι σωστό το παρακατω γιατι για Ευρώπη το ps5 είναι ανυπαρκτο...

Europe hardware estimates:

Xbox Series X|S - 349,697 - NEW

Nintendo Switch -*216,851

PlayStation 4 -*71,480

Xbox One -*8,340

3DS -*686

ΥΓ σωστό είναι γιατι στην Ευρώπη το PS5 κυκλοφορησε αργότερα. Θα δούμε τα νουμερα μετα τις γιορτες . Πολλοι περιμεναν να βγουν πρωτα οι κονσόλες και να δειξουν προβληματα .

Δεν είναι μικρή η διαφορά θα το δεις την άλλη εβδομάδα που θα μπει μέσα και η Ευρώπη που πάει τρομερά εκει το ps5 (μετά την Ιαπωνία έχει τα πιο μεγάλα μερίδια σε ps), μην ξεχνάς και ότι το ps5 έχει τρελές ελλείψεις παντού κάτι που δεν ίσχυε σε αυτό το βαθμό με το xbox, με παραγγελίες να ακυρώνονται μαζικά παντού και η ζήτηση να χτυπάει κόκκινο., δες μόνο τι γίνεται στην Αμερική που ''σκοτώνονται'' για να πάρουν την κονσόλα. Επίσης πέρασε πρώτο με τόσα θέματα διαθεσιμότητας και χωρίς την Ευρώπη, είναι τεράστια επίδειξη δύναμης αυτό. Προφανώς είναι νωρίς ακόμα και προφανώς δεν είναι κακό το λανσάρισμα και του Xbox, απλά το ps έχει τεράστια δυναμική και το δείχνει με το καλημέρα.

Υ.Γ. Χοντρικά από όσο βλέπω και διαβάζω μετά τις γιορτές αν έχει επανέρθει στο 100% η διαθεσιμότητα του ps5 οι πωλήσεις θα είναι 2 προς 1....ενώ ενδιαφέρον θα είχε να ξέραμε και τι πούλησε το S γιατί έχω ην υποψία ότι τουλάχιστον το 70% των πωλήσεων του xbox ήρθαν από εκεί, αν υπήρχε μόνο το X θα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα για την Microsoft.

Υ.Γ. Επίσης με το που μπουν οι κονσόλες στα μαγαζιά σαν demo και αρχίσουν να τις δοκιμάζουν οι χρήστες θα πάθουν σοκ οι περισσότεροι με το χειριστήριο του ps5, μοιάζει λες και έχει έρθει από το μέλλον σε σχέση με του xbox, πολύ δύσκολα έως αδύνατον ένας ουδέτερος χρήστης που δοκιμάσει τα χειριστήρια θα επιλέξει μετά το xbox, θα παίξει μεγάλο ρόλο αυτό στο μέλλον, αναφέρθηκε στο χειριστήριο του ps5 μέχρι και ο Spencer που μάλλον του έτρεξαν τα σαλάκια!! Και αυτός σπίτι του με ps5 θα παίζει!!!

Υποθετεις .

Η αναλογία x vs s ειναι 6/1 στις πωλήσεις.
Το xbox εχει κανει το καλύτερο λανσάρισμα ιστορικά για την σειρά xbox που δεν εχει την δυναμική του ps και ακομη δεν έχουμε δει παιχνιδια . Το ps5 πουλάει λογω brand-name ακομη.
Έστω ότι βγαίνουν τα νουμερα για Ευρώπη και ειναι άλλο 1 εκατ. κονσόλες για το ps5 .
Εγω περιμενω τα νουμερα μετα τις γιορτές.
Εγω σου λέω ότι το xbox θα έχει πιάσει τα 4εκτ για το 2020. Με το προβλημα διαθεσιμότητας του ps5 δεν βλέπω να γίνει σύντομα αυτό το 1/2 . Και αν δεν γίνει τώρα δεν θα γίνει σίγουρα μετά.