Sony PlayStation 5

Re: Απάντηση: Sony PlayStation 5

Έχω παραγγείλει ένα digital ps5 γιά ένα φίλο και δεν το θέλει..

Αν σε ενδιαφέρει μου λες,μήπως έρθει νωρίτερα από το δικό σου..

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε ευχαριστώ αλλα το εχω ειδη προ-πληρωσει. Δεν το βιάζομαι να πω την αλήθεια. Οποτε έρθει, εχω το ps4 pro και ακόμα με ευχαριστεί! Ασε που ακούω οτι digital units διαθέτουν λιγότερες απο τις disc version

Ήμουν αναγκασμένος να το πετύχω online γιατί σκέψου να περίμενα σε ουρά Black Friday και να πετύχαινα κανένα φοιτητή μου να ξεφτιλιζόμουν.

Λοιπόν, πρώτες εντυπώσεις παίζοντας Spiderman, σαφέστατα εντυπωσιακά γραφικά, αλλά βέβαια δεν ήταν ποτέ τα γραφικά το θέμα, αλλά όλος ο οπτικοακουστικός χαμός που συμβαίνει στην οθόνη και στα αυτιά σου, απόλαυση σκέτη, που απογειώνεται κλασσικά από τον συνδυασμό OLED/HDR.

Το χειριστήριο πολύ πιο premium αίσθηση, αλλά όχι τόσο στο Spider-Man, τις δυνατότητες του τις καταλαβαίνεις καλύτερα μόνο στο Astro, που τις εκμεταλλεύεται ως demo.

Από θόρυβο γενικά εντυπωσιάστηκα, μετά από μισή ώρα παιχνιδιού πάτησα mute και δεν άκουγα ειλικρινά τίποτα. Προφανώς όταν έβαλα δισκάκι για εγκατάσταση άρχισε να κάνει σχετική φασαρία το drive, αλλά τίποτα το εξωφρενικό ή μη αναμενόμενο.

Δοκιμασες κανα bluray να δεις αν ειναι εντελως ησυχο στην αναπαραγωγη ?

Εγω για το μοντελο με το δισκακι σιγουρα θα ενδιαφερομουν και πιθανοτατα να μην εχω την υπομονη που εκανα στο ps4 οταν πηρε στην Sony 3 χρονια να βγαλει το slim.

Λίγο πού το άρθρο γράφει αυτό που έχω ακούσει και εγώ από πελάτες, μέσα Δεκεμβρίου μια νέα παρτίδα που θα καλύψει προπαραγγελίες, άλλη μια τον Ιανουάριο για τους ίδιους λόγους και για όσους δεν έχουν κάνει ήδη προπαραγγελία πάει η δουλειά Φεβρουάριο και από ότι φαίνεται τέλος Φεβρουαρίου, δηλαδή σε 3 μήνες από τώρα.

Τι θα έχει και τρίτη φυλάκιση;
Το βλέπω το digital θα το πάρω να κάνει παρέα δίπλα στο Series X.
Σιγουρα πάμε για τρίτο lockdown μεχρι να γίνουν εμβολιασμοί στο μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού.

Προετοιμάζω την γυναίκα για κονσόλα με προσχημα τις ταινίες και το apple tv+ που έχω για ένα χρόνο....

Re: Απάντηση: Sony PlayStation 5

Σιγουρα πάμε για τρίτο lockdown μεχρι να γίνουν εμβολιασμοί στο μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού.

Προετοιμάζω την γυναίκα για κονσόλα με προσχημα τις ταινίες και το apple tv+ που έχω για ένα χρόνο....

Να ειστε ελικρινεις

129233266_200559691651521_1838808701462379881_n.png

Κυκλοφορησε μια εξηγηση γιατι καποιοι παραπονιουνται για θορυβο στο ps5 και αλλοι οχι.

https://youtu.be/eLgMBLvitnE

PS5 Has Two Different Fans and You Are Lucky if You Get the Quieter One...https://www.glitched.online/ps5-has-two-different-fans-and-you-are-lucky-if-you-get-the-quieter-one/

Περιεργη παντως η αποφαση για χρηση δυο τυπων ανεμιστηρων.

Δεν βλέπω κάτι το περίεργο. Απλά χρησιμοποιεί 2 προμηθευτές και προφανώς μπορεί να το έκανε για πολλούς λόγους.

Γενικά συμβαίνει αυτό σε αρκετά ηλεκτρονικά προϊόντα, δεν γίνεται αλλιώς όταν δεν επαρκεί η παραγωγή ή και για διάφορους άλλους λόγους που δεν τους ξέρουμε, ακόμα θυμάμαι πριν αρκετά χρόνια που έψαχνα Nintendo 3DS με ips monitor καθώς κάποια είχαν TN monitor με άθλιες γωνίες θέασης και χρώματα.

Γενικά συμβαίνει αυτό σε αρκετά ηλεκτρονικά προϊόντα, δεν γίνεται αλλιώς όταν δεν επαρκεί η παραγωγή ή και για διάφορους άλλους λόγους που δεν τους ξέρουμε, ακόμα θυμάμαι πριν αρκετά χρόνια που έψαχνα Nintendo 3DS με ips monitor καθώς κάποια είχαν TN monitor με άθλιες γωνίες θέασης και χρώματα.

Και όχι μόνο αυτό. Μπορεί ένα υλικό να παρουσιάσει αστοχία από ένα προμηθευτή. Οπότε να μην παρουσιάσει στο ίδιο υλικό από άλλον.

Some PS5 consoles have a noise problem — what you need to know...https://www.tomsguide.com/news/ps5-noise-different-fans

Εδώ μιλάει για 5 διαφορετικούς τύπους ανεμιστήρα!

Εδώ αναφέρουν τουλάχιστον 3 διαφορετικούς τύπους και ότι στους reviewers δόθηκαν ps5 με τον πιο αθόρυβο.

PlayStation 5 fan lottery leaves some gamers with a noisier console than others while Sony may have used an even quieter fan for PS5 review units...
https://www.notebookcheck.net/PlayS...uieter-fan-for-PS5-review-units.506879.0.html

https://www.enternity.gr/Article/Ga...υρά-σύστημα-με-δύο-κάρτες-γραφικών/63775.html

Εγω πιστευω οτι το cloud ειναι το μέλλον. Γιαυτο και η Sony πηγαίνει προς τα εκεί. Θα βγάζει καμμια κονσολα για hardware αλλα εαν θέλει να ανταγωνιστεί την MS και λοιπους που δινουν cloud based gaming θα πρέπει να επενδυσει εκεί και θα το κάνει.

Το δυνατό hardware στο σπίτι θα πεθαίνει μετα χρόνια, ολα πάνε να γίνουν X as a Service, το ορίζουν οι καιροι και το digital transformation που γίνεται.

Ειναι μια αποφαση παντως να μην παρεις αυτο με το bluray tray .

Προς το παρον το αποκλειω αν βρεθει αργοτερα τροπος να μοιραζεσαι ενα παιχνιδι οπως με τα δισκακια ισως (αν και υπαρχει και τωρα κατι)

Ειναι μια αποφαση παντως να μην παρεις αυτο με το bluray tray .

Προς το παρον το αποκλειω αν βρεθει αργοτερα τροπος να μοιραζεσαι ενα παιχνιδι οπως με τα δισκακια ισως (αν και υπαρχει και τωρα κατι)
Γίνεται share και στο ps5.. Για τα digital φυσικά

Παιδια ειχα sharing την ps4 pro κονσολα μου με εναν φιλο και αγοραζαμε μισα μισα τα παιχνιδια digital. Εγω το πουλησα και πηρα ps5. Μπορουμε να συνεχισουμε το sharing εγω με ps5 και αυτος με ps4; Θελουμε πχ να αγορασουμε τωρα το cyberpunk και να το παιζει αυτος σε ps4 και εγω σε ps5. Γινεται ή χρειαζεται κατι καινουριο;