Sony PlayStation 5

Ε ναι τωρα σιγα τα παιχνιδια που εχουμε απειρα να διαλεξουμε....

Λες και μιλαμε για τηλεοραση 8k ειναι η φαση......να καιγεται να παρει κανεις ενω δεν υπαρχει υλικο.

Μου παρουσιάστηκε ευκαιρία και δεν μπόρεσα να αντισταθώ.

PS5 DIGITAL..

Μπορείτε να με γλεντήσετε ελεύθερα..
00c568c15f00366536af8ea017c3aa21.jpg

74e2a89268591cfaf1c8e4ed9308c7be.jpg

14858b176e31d826c994e6d6d828ae54.jpg

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Sony PlayStation 5

Αισθητική παραφωνία..
τελικά μπήκε σε άλλη θέση..Ελπίζω να μην έχω καμία υπερθέρμανση.

af3b89ecddd36f07200a2227dc4ea587.jpg

Last edited by a moderator:

τελικά μπήκε σε άλλη θέση..Ελπίζω να μην έχω καμία υπερθέρμανση.

Kι εγω εκει θα το εβαζα ή ακομα καλυτερα μεσα σε κανα συρταρι :BDGBGDB55:

Δεν θαχεις θεμα με ψυξη ειναι καλα σχεδιασμενο για αυτο το προβλημα.

Kι εγω εκει θα το εβαζα ή ακομα καλυτερα μεσα σε κανα συρταρι :BDGBGDB55:

Δεν θαχεις θεμα με ψυξη ειναι καλα σχεδιασμενο για αυτο το προβλημα.
Μακάρι..

Η κονσόλα είναι τεράστια παρόλο που είναι το digital.

Το xbox εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι ποιοτικότερη κατασκευή.

πωρε φανταζομαι η εκδοση με το δισκακι.....που λεω να παρω .

Θα το ξανασκεφθω μου φαινεται το θεμα αυτο ειδικα αν βγει καμια εκδοση με μεγαλυτερο δισκακι.

Καιρός φέρνει τα λάχανα καιρός τα παραπούλια όπως λέει και ο σοφός λαός μας.
Στο τέλος όλοι στη Sony καταλήγουν φίλτατε.
Μεγειά.
Αν δεν σου αρέσει το κουριερ πληρωμένο από εμένα.

Καιρός φέρνει τα λάχανα καιρός τα παραπούλια όπως λέει και ο σοφός λαός μας.
Στο τέλος όλοι στη Sony καταλήγουν φίλτατε.
Μεγειά.
Αν δεν σου αρέσει το κουριερ πληρωμένο από εμένα.
Είσαι priority 1

Με γειες. Δεν ξέρω τι λέτε, εμένα μια χαρά μου φαίνεται. Το γεγονός δε ότι είναι τάξεις μεγέθους πιο αθόρυβο από το -καλό- 4Pro, σημαίνει ότι το design έχει ουσιαστικό λόγο.
Ευχαριστώ πολύ φιλαράκι

Φαντάσου να πάρεις στα χέρια σου το series X.

Έχουν διαφορά σε ποιότητα πλαστικών,τοποθέτησης- υλοποίησης του hardware είναι η αλήθεια.

Πλέον δεν μπορείτε να με πείτε fanboy που έχω και τα 2.

Το χειριστήριο με βολεύει περισσότερο βέβαια από το απλό του XBOX SX και είναι μπροστά σε σχέση με της MS.

καλορίζικο να την χαρείς!!! Και εγώ έχω από τα Χριστούγεννα και τις 2 κονσόλες (Ps5 - Series X). Θα συμφωνήσω ότι το xbox μοιάζει πιο ποιοτική κατασκευή, από άποψης θορύβου/θερμοκρασίας δεν έχω παρατηρήσει διαφορές, και ο 2 είναι αθόρυβες και δεν ζεσταίνονται.
Το χειριστήριο μακράν για μένα καλύτερο του ps5, χωρίς καν συζήτηση, μόνο αν πας σε elite στο xbox ή 3d party υλοποιήσεις θα δεις φως.
Και τις 2 τις έχω μέσα σε ντουλάπι χωρίς κανένα θέμα, όταν λειτουργούν βέβαια το ανοίγω και όταν όχι, κλείνει το ντουλάπι και εξαφανίζονται και οι 2 από το περιβάλλον

Υ.Γ. Πάρε χτες κιόλας το Demons souls ή ότι άλλο παιχνίδι σου έχει ξεμείνει από το ps4 που δεν έχεις παίξει.

καλορίζικο να την χαρείς!!! Και εγώ έχω από τα Χριστούγεννα και τις 2 κονσόλες (Ps5 - Series X). Θα συμφωνήσω ότι το xbox μοιάζει πιο ποιοτική κατασκευή, από άποψης θορύβου/θερμοκρασίας δεν έχω παρατηρήσει διαφορές, και ο 2 είναι αθόρυβες και δεν ζεσταίνονται.
Το χειριστήριο μακράν για μένα καλύτερο του ps5, χωρίς καν συζήτηση, μόνο αν πας σε elite στο xbox ή 3d party υλοποιήσεις θα δεις φως.
Και τις 2 τις έχω μέσα σε ντουλάπι χωρίς κανένα θέμα, όταν λειτουργούν βέβαια το ανοίγω και όταν όχι, κλείνει το ντουλάπι και εξαφανίζονται και οι 2 από το περιβάλλον

Υ.Γ. Πάρε χτες κιόλας το Demons souls ή ότι άλλο παιχνίδι σου έχει ξεμείνει από το ps4 που δεν έχεις παίξει.
Ευχαριστώ.. υπάρχει λύση όταν είναι σε sleep mode για να κατεβάζει games κλειστό να μην είναι ενεργός ο φωτισμός; Στο instant on mode του Xbox δεν αντιλαμβάνεσαι οπτικά ότι η κονσόλα λειτουργεί.

Αν έχεις κάποιο tip γενικά μου λες..

Ναι το elite v2 είναι άλλη κατηγορία controller και τιμής φυσικά, όπως και το Razer Wolverine Ultimate.

Η αλήθεια είναι ότι πέρα από 4-5 παιχνίδια δεν έχω ασχοληθεί και ιδιαίτερα πολύ με την κονσόλα τον τελευταίο καιρό, για τα led είναι πράγματι σπαστικό που δεν κλείνουν σε sleep mode, λίγο που το είχα ψάξει είδα ότι δεν υπάρχει λύση προς το παρών, πιστεύω με firmware update κάποια στιγμή θα προσθέσουν αυτή την δυνατότητα.
Σαν tip θα έλεγα απλά βάλε για αρχή την ρύθμιση στο χειριστήριο να κλείνει στα 10 λεπτά όταν είναι idle, για να γλιτώνεις μπαταρία και κάθε βράδυ μετά από παιχνίδι φόρτιζε το χειριστήριο και δεν θα ξεμείνεις ποτέ από μπαταρία. Τουλάχιστον αυτό κάνω εγώ!!

Υ.Γ. Επίσης καλά έκανες και έβαλες οριζόντια την κονσόλα, μαζεύει λιγότερη σκόνη έτσι και μπαίνει λιγότερη στους αεραγωγούς.

Υ.Γ. Ξεκίνα και με το Astro boy που το έχεις δωρεάν θα δεις ωραία πράγματα που κάνει το χειριστήριο και μετά σβήστο από τον σκληρό της κονσόλας.

Of topic ξεκίνα και το Medium που βγήκε εχτές στο Series X, το περίμενα με χαρά και μου άφησε ανάμικτες εντυπώσεις μέχρι τώρα, δες το μπορεί να σου αρέσει.

Απάντηση: Re: Sony PlayStation 5

Μεγειά το Series X, το one X το έδωσες;
Έκανες καμία σύγκριση ανάμεσα στα 2;

Η αλήθεια είναι ότι πέρα από 4-5 παιχνίδια δεν έχω ασχοληθεί και ιδιαίτερα πολύ με την κονσόλα τον τελευταίο καιρό, για τα led είναι πράγματι σπαστικό που δεν κλείνουν σε sleep mode, λίγο που το είχα ψάξει είδα ότι δεν υπάρχει λύση προς το παρών, πιστεύω με firmware update κάποια στιγμή θα προσθέσουν αυτή την δυνατότητα.
Σαν tip θα έλεγα απλά βάλε για αρχή την ρύθμιση στο χειριστήριο να κλείνει στα 10 λεπτά όταν είναι idle, για να γλιτώνεις μπαταρία και κάθε βράδυ μετά από παιχνίδι φόρτιζε το χειριστήριο και δεν θα ξεμείνεις ποτέ από μπαταρία. Τουλάχιστον αυτό κάνω εγώ!!

Υ.Γ. Επίσης καλά έκανες και έβαλες οριζόντια την κονσόλα, μαζεύει λιγότερη σκόνη έτσι και μπαίνει λιγότερη στους αεραγωγούς.

Υ.Γ. Ξεκίνα και με το Astro boy που το έχεις δωρεάν θα δεις ωραία πράγματα που κάνει το χειριστήριο και μετά σβήστο από τον σκληρό της κονσόλας.

Of topic ξεκίνα και το Medium που βγήκε εχτές στο Series X, το περίμενα με χαρά και μου άφησε ανάμικτες εντυπώσεις μέχρι τώρα, δες το μπορεί να σου αρέσει.
Εμείς που "φαγωνόμασταν" πήραμε και τα 2 τελικά..

Καλορίζικο το Series X!

Στο MEDIUM αν έχεις OLED με HDMI 2.1 απενεργοποιείς το VRR άμεσα, γιατί το GAMMA ISSUE είναι τραγικό σε αυτό το παιχνίδι.