Sony PlayStation 5

Απάντηση: Re: Sony PlayStation 5

Στο MEDIUM αν έχεις OLED με HDMI 2.1 απενεργοποιείς το VRR άμεσα, γιατί το GAMMA ISSUE είναι τραγικό σε αυτό το παιχνίδι.

Αμ μπράβο!! Λέω κι εγώ τι έγινε; Πολύ χάλια. Αλλος ένας λόγος που το έκανα Unistall στο μισάωρο.

Re: Απάντηση: Re: Sony PlayStation 5

Αμ μπράβο!! Λέω κι εγώ τι έγινε; Πολύ χάλια. Αλλος ένας λόγος που το έκανα Unistall στο μισάωρο.
Παίζει μιά χαρά δίχως VRR/FREESYNC, αυτό είναι θέμα της TV όμως..

Δείχνει πολύ όμορφο GAME. Πολύ καλή προσπάθεια για ένα τόσο μικρό studio.

Κολλητοί θα γίνετε το βλέπω.
Το κακό με τα φόρουμ είναι ότι εύκολα μπορούν να γίνουν παρεξηγήσεις χωρίς σπουδαίο λόγο.
Χαίρομαι που βρήκατε κονσόλες και ευχαριστιέστε το χόμπι σας.

Εμείς που "φαγωνόμασταν" πήραμε και τα 2 τελικά..

Καλορίζικο το Series X!

Στο MEDIUM αν έχεις OLED με HDMI 2.1 απενεργοποιείς το VRR άμεσα, γιατί το GAMMA ISSUE είναι τραγικό σε αυτό το παιχνίδι.

Ευχαριστώ!!

Την έχω την κονσόλα (series X) εδώ και κανένα μήνα απλά δεν έτυχε να το γράψω εδώ!! Κοίτα γενικά ανεξάρτητα αν προτιμώ το ps, πάντα αγοράζω όλες τις κονσόλες, ήταν λογικό για μένα να πάρω και στο seies X, έτσι όπως και εσύ τα έχεις όλα και δυνατότητα πρόσβασης σε ότι παιχνίδι κυκλοφορήσει εκει έξω ανεξάρτητα σε πια κονσόλα θα βγει και αν είναι Exlusive.
Περασμένα ξεχασμένα τα φαγώματα, ας χαρούμε Gaming!!!

Υ.Γ. Δεν έχω Oled με 2.1 είναι πιο παλιά η 65αρα LG oled μου, αν και δεν ήταν μόνο αυτό το πρόβλημά μου με το Medium, με κούρασε αυτό το διπλό περιβάλλον, δεν βρήκα και ενδιαφέρον όλο το concept, πρωτότυπη τεχνική μεν άλλα δεν μου έκατσε καλά, για μικρό studio σίγουρα τίμια προσπάθεια, θα το συνεχίσω να δω πως πάει απλά το περίμενα καλύτερο, βέβαια αυτή την εποχή δεν έχω γενικά και πολλά να παίξω οπότε θα το προσπαθήσω το Medium και όσο μου βγει.

Re: Απάντηση: Sony PlayStation 5

Κολλητοί θα γίνετε το βλέπω.
Το κακό με τα φόρουμ είναι ότι εύκολα μπορούν να γίνουν παρεξηγήσεις χωρίς σπουδαίο λόγο.
Χαίρομαι που βρήκατε κονσόλες και ευχαριστιέστε το χόμπι σας.
"Περνάμε καλά μεταξύ μας και φαίνεται και στον κόσμο"..

Να είσαι καλά Πάνο, με το καλό η νέα σου TV.

Καλες συγκρισεις χωρις να εχεις και τις δυο κονσολες δεν γινονται :BDGBGDB55:
Παιδιά ειλικρινά, το game pass και η δυνατότητα αγοράς φθηνών digital games με vpn στο xbox είναι deal breaker.

Ήδη η Sony με το ps4 collection και κάποια καλά games που δίνει τελευταία με το ps plus ,δείχνει να αντιλαμβάνεται το χάσμα.

Μακάρι να υπάρχει ανταγωνισμός προς όφελος του καταναλωτή.

Μας καλόμαθε όπως σωστά γράφεις το gamepass και το vpn και όλα τα άλλα μας φαίνονται ακριβά.
Next Gen κονσόλα δε βρίσκω για να πάρω και πήραν θάρρος οι γυναίκες της οικογένειας και ζητάνε επαναγορά του Switch
αλλά τα 60αρια στα παιχνίδια κρατάνε τα ευρώ στην τσέπη μου και αντιστέκομαι σθεναρά.

Παιδιά ειλικρινά, το game pass και η δυνατότητα αγοράς φθηνών digital games με vpn στο xbox είναι deal breaker.

Ήδη η Sony με το ps4 collection και κάποια καλά games που δίνει τελευταία με το ps plus ,δείχνει να αντιλαμβάνεται το χάσμα.

Εγω δεν ειχα παραπονο σε αυτο το θεμα. Και καλα δωρεαν παιχνιδια δινει (τωρα παιζω πχ Shadow of the Tomb Raider) και υπαρχουν εξαιρετικες προσφορες αν παρακολουθει καποιος συχνα.....με κοστος πολυ λογικο.

Κοίτα το έχουμε συζητήσει πολλές φορές αυτό το θέμα....στο ps το καλό είναι (για μένα τουλάχιστον) ότι λόγω μεγάλης βάσης χρηστών αγοράζω, πουλάω, δανείζομαι ένα σκασμό παιχνίδια με ελάχιστα χρήματα, π.χ. έπαιξα Demons Souls, Spiderman κλπ. τα έδωσα και δεν μου στοίχισαν σχεδόν τίποτα, αν μένεις Αθήνα, το ψάχνεις κλπ. βρίσκεις πολλά και παίζεις τα πάντα με ελάχιστα χρήματα, για αυτό το λόγω δεν θέλω με τίποτα κονσόλα χωρίς δισκάκι...Βέβαια περι ορέξεως!! Πάντως κάνει πυκνά συχνά προσφορές στο store η sony, και με τα παιχνίδια που δίνει κάθε μήνα δωρεάν μπορείς να παίξεις μπόλικο πράγμα χωρίς να δώσεις τρελά λεφτά.

Υ.Γ. Πέρα από τα χρήματα ο βασικός λόγος που προτιμώ το ps είναι τα exclusive που έχει, π.χ. τα τελευταία 4-5 χρόνια αν κάνω μια λίστα με τα 20 καλύτερα παιχνίδια που έπαιξα, πάνω από τα μισά είναι Exclusive της Sony, αυτό για μένα είναι πιο σημαντικό από το κόστος των παιχνιδιών...άλλα όπως είπα γούστα είναι αυτά.

Υ.Γ. Το καλό με το gamepass, τουλάχιστον για μένα είναι ότι πολλές φορές θα παίξω παιχνίδια που δεν θα τα αγόραζα εξαρχής και έτσι ανακαλύπτω διαμαντάκια, τα ΑΑΑ παιχνίδια έτσι και αλλιώς τα παίζω σχεδόν τον πρώτο μήνα της κυκλοφορίας τους οπότε δεν με απασχολεί αν και πότε θα μπουν στο Gamepass....π.χ. το τελευταίο Call of duty το πήρα μεταχειρισμένο στο PS τελείωσα την καμπάνια του και το πούλησα ακριβώς το ίδιο ποσό που το είχα αγοράσει, με λίγα λόγια το έπαιξα, το τελείωσα και πλήρωσα 0 ευρώ!!

Πολύ καλά νέα..

Έως τώρα έτρεχε 4K@60 μόνο αν το είχες σε CD και όχι digital που είναι δωρεάν στην PSN Collection..

Παρεμπιπτόντως το GOW είναι έπος στο ps5.

c5048c24da373c8652c36b0f7942057e.jpg

Last edited by a moderator:
Δεν ξέρω αν φταίω εγώ άλλα δεν μου άρεσε καθόλου μα καθόλου το Control, το βαρέθηκα στις πρώτες 2-3 ώρες να τριγυρνάω όλη την ώρα σε ένα κτήριο μπρος πίσω συνεχώς. Θεωρώ μακράν καλύτερα τα παλιά παιχνίδια της Remedy, το Alan Awake και το Quantom Break και τα 2 exclusive Της Microsoft, με το που το έκανε multiplatform το νέο παιχνίδι της πάει!!! Τυχαίο???χαχα

Υ.Γ. Το God Of War δεν το είχες παίξει στο ps4?? Δεν είχες και ps4 ή κάνω λάθος??

Y.Γ. Το βασικό ερώτημα είναι πόσο θες για μια κάρτα γραφικών μόνο και μόνο για να έχεις ακριβώς αυτά τα settimgs στο control στο pc σου?? Πέρα το κόστος για τα υπόλοιπα εξαρτήματα του.

Δεν ξέρω αν φταίω εγώ άλλα δεν μου άρεσε καθόλου μα καθόλου το Control, το βαρέθηκα στις πρώτες 2-3 ώρες να τριγυρνάω όλη την ώρα σε ένα κτήριο μπρος πίσω συνεχώς. Θεωρώ μακράν καλύτερα τα παλιά τις παιχνίδια Alan Awake και Quantom Break και τα 2 exclusive Της Microsoft, με το που το έκανε multiplatform το νέο παιχνίδι της πάει!!! Τυχαίο???χαχα

Υ.Γ. Το Gd Of War δεν το είχες παίξει στο ps4?? Δεν είχες και ps4 ή κάνω λάθος??

Από Νοέμβρη του 2017 μέχρι προχθές δεν είχα κονσόλα της Sony. Αυτό βγήκε το 2018, οπότε δεν το είχα παίξει..

Για το Control συμφωνώ ότι είναι κάπως βαρετό.

Τα 2 exclusive της MS όντως τρομερά, ειδικά το Quantum Break.

Από Νοέμβρη του 2017 μέχρι προχθές δεν είχα κονσόλα της Sony. Αυτό βγήκε το 2018, οπότε δεν το είχα παίξει..

Για το Control συμφωνώ ότι είναι κάπως βαρετό.

Τα 2 exclusive της MS όντως τρομερά, ειδικά το Quantum Break.

Α οκ, τότε έχεις μπόλικα να παίξεις!!
Από τα καλύτερα παιχνίδια του Xbox αυτά τα 2, μου άρεσαν πάρα πολύ και απογοητεύτηκα πολύ με το Control, βαρετό και μονότονο το βρήκα.