Sony PlayStation 5

Κι επίσης καταρρίπτεται η δικαιολογία για πιο φτηνές τιμές των digital... Μόνο ακριβαινουν χωρίς να δίνουν τίποτα πια.

Sent from my SM-F946B using Tapatalk
Το ακριβώς αντίθετο! Όπως προείπα με το θέμα των DLC ή των και καλά DELUXE εκδόσεων. Θα πρέπει όταν αγοράζεις κάτι να μένει σε εσένα ΚΑΙ ΟΧΙ στον οποιονδήποτε SERVER. Λεφτά δίνουμε όχι φακές!

Ναι. Το δεύτερο δεν κάνει το πρώτο μη κλοπή.
Παρεξήγησες. Δεν εννοούσα έτσι όπως το κατάλαβες. Σαφώς και είναι κλοπή ΑΛΛΑ όπως έγραψε κάποιος μήπως τελικά πρέπει να φερόμαστε όπως μας φέρονται? Και αν δεν είναι να το κάνουμε με κόπιες ας γίνει με άλλον τρόπο! Είναι απαράδεκτο να αγοράζεις 100 ευρώ παιχνίδι και σε 3 χρόνια να σου λέει "αντίο". Εκτός και αν το χρεώνει 10 ευρώ. Το μόνο που τους νοιάζει είναι να μην χάνουν λεφτά από πουθενά. Γιατί δεν το κάνουν μόνο για την πειρατεία! Το κάνουν και για το second hand market όπου δεν έχουν λόγο στα κέρδη.

Μιλάω πάντα για τη δυνατότητα να έχεις για πάντα αυτό που αγοράζεις...

Να μπορώ δηλ. Πχ ένα παιχνίδι του PS3, PS4 που έχω ήδη , να μπορώ να το παίξω όποτε θέλω.

Αυτό δεν θα είναι δυνατό σε λίγο , και η μόνη λύση που θα έχω είναι η πειρατεία, σύμφωνα με τη λογική των εταιρειών που απαγορεύουν την αντιγραφή, αναπαραγωγή κλπ.

Εγώ πιστεύω αυτό έγινε επειδή κατάφεραν χρησιμοποιώντας δίσκους να πάρουν τα boot rom keys του ps5. Δεν φτιάχνεται γιατί είναι κρυπτογραφημένα μέσα στη CPU. Αυτή την στιγμή η κονσόλα είναι Σουρωτήρι.

Σκεφτόμουνα γιατί η rockstar δεν βγάζει retail δίσκο το gta6. Μάλλον έπεσε τηλέφωνο από την Sony.

Μόνο με μποϋκοτάζ από εμάς διορθώνεται η κατάσταση, όπως έγινε πριν 13 χρόνια με το Xbox.

ΥΓ...υπάρχει τώρα τρόπος να τρέξεις αντίγραφα στο PS5 ;

• Like
Reactions: donk
Σε λίγα χρόνια....
4094782fe3d5fbc4340d7321497a91d4.jpg

• Like
Και κάτι που δεν έχουν σκεφτεί στη Σόνυ...

Ίσως τη λύση τη δώσουν τα μεγάλα retail stores παιχνιδιών και κονσολών παγκοσμίως, όταν δουν τα δικά τους έσοδα να εξαφανίζονται από τις πωλήσεις των digital.

Η θα αναγκάσουν τη Σόνυ να αυξήσει πολύ το ποσοστό κέρδους από τις κονσόλες , πράγμα δύσκολο να το ανεχτεί η Σόνυ ή θα σταματήσουν να πουλούν κονσόλες κλπ

Ήδη μια μικρή βόλτα σε μεγάλα μαγαζιά που έκανα πρόσφατα , είδα ότι τα τμήματα gaming έχουν συρρικνωθεί απίστευτα πια στα μεγάλα μαγαζιά... Κι απ' ότι ακούγεται μεγάλοι retailers όπως τα best buy, Walmart κλπ στο εξωτερικό έχουν δυσαρεστηθεί ιδιαίτερα από την εξέλιξη.

Το ίδιο και πολλά gaming studios.

• Like
Η ηλιθιότητα σε όλο το μεγαλείο αυτό που κάνουν. Γιατί άλλος ένας σοβαρός λόγος είναι οι ειδικές συλλεκτικές εκδόσεις με σπ'εσιαλ booblet , με τα αγαλματάκια και διάφορα άλλα που ορισμένα πραγματικά άξιζε να δώσεις τα λεφτά σου.

Γιατί ρε παιδιά αγχώνεστε; Ποιος θα δωσει 1000€+ για το μόνο digital ps6 ;

Το ότι η sony έκοψε να δίνει τα παιχνίδια της στο pc ήταν δείγμα ότι θα προσπαθήσει να κλείσει ξανά τους πελάτες της στο οικοσύστημα της με το πρόσχημα των exclusives γιατί δεν θα μπορεί αλλιώς να δικαιολογησει τις τιμές και τις περικοπές.

Γελάμε με τις περικοπές της ms ότι το καράβι βουλιαζει κλπ αλλά νομίζω ότι η MS ξέρει τι κάνει καλύτερα από τη sony σε αυτή τη φάση και το μοντέλο της έχει καλύτερες προοπτικές και ας "ποναει" με τις περικοπές.

Σε λίγα χρόνια....
4094782fe3d5fbc4340d7321497a91d4.jpg

Οι ανθρωποι θελουν να σου κερδισουν χωρο στην ζωη σου και εσυ επειδη εχεις μαθει στην σαβουρομαζωχτρα παραπονιεσαι.....

Εγω που εχω κατι βιτρινες ακομα με dvd να δεις......