Sony προβληματισμοι: A6000 ή RX100II

Re: Απάντηση: Re: Sony προβληματισμοι: A6000 ή RX100II

Μια βδομάδα πριν την ανακοίνωση της MK3 να πληρώνει κανείς σούπερ λιανική για τη MK2 δεν τη βρίσκω καλή κίνηση.

Η δικιά μου στάση είναι απλή: είναι ένα εργαλείο που κάνει την δουλειά εκεί που άλλα δεν μπορούν. Κάτι σαν κατσαβιδάκι "νάνος", όχι ότι καλύτερο για πολλή δουλειά αλλά αναντικατάστατο...

Δημητρη, την Ι εχεις ή την ΙΙ?

Γιαννη αν εννοεις εμενα, 650 σε ατοκες την πηρα γυρω στις 25 Μαρτη.
690 ειναι η "κανονικη" τιμη. Αν σε μια βδομαδα που περιμενω να ερθει, εχει βγει η μκ3 ,,, βλεπουμε.
Επι της ουσιας το καταστημα μου εχει πιστωσει τα 650... περιμενω λιγο και παρνω την μκ3... ειδωμεν

Για να δούμε τι παραπάνω θα προσφέρει η mk3 γιατί η sony συχνά πυκνά πετάει και ξαναζεσταμένο φαγητό.
Το καλό είναι ότι θα πέσει η τιμή της mk2 και μπορώ να πω ότι αν την βρω κάτω από τα 400 ευρώ θα με βάλει σε σκέψεις δίνοντας ασφαλώς την rx100 που έχω.

Θα ήθελα πολυ να την πιάσω στα χέρια μου δυστυχως το χρημα δεν φτανει να την παρω, μου ετρεξαν τα σαλια μου και μ αυτα θα μεινω.
Δεν πειραζει θα μαζευτεί χρήμα για την A7s που θα θαρρώ θα με βγάλει παλικάρι στα βίντεο μου

Last edited:
paИ-baL;1057077944 said:
Δημητρη, την Ι εχεις ή την ΙΙ?

Την Ι από το φθινόπωρο του '12, δεν είναι έρωτας αλλά γάμος από συμφέρον (με κάποιες παραχωρήσεις) ;)

Θα πω εγώ εντυπώσεις σε μία πρόταση.
Μία αξιοπρεπέστατη μηχανή για βίντεο και φωτογραφίες για να την έχεις πάντα μαζί σου χωρίς να την αισθάνεσαι εσύ αλλά και οι άλλοι.

Θα πω εγώ εντυπώσεις σε μία πρόταση.
Μία αξιοπρεπέστατη μηχανή για βίντεο και φωτογραφίες για να την έχεις πάντα μαζί σου χωρίς να την αισθάνεσαι εσύ αλλά και οι άλλοι.

τα ειπες ολα σε μια προταση...

την εχω βαλει στο ματι την μικρη... που θα μου παει...