Sony RDR-HX710

panostr

Senior Member
18 January 2011
339
Αθήνα
Καλησπέρα,

Χαρίζεται το DVD Recorder της Sony με σκληρό δίσκο 160GB. Το μοντέλο του μηχανήματος είναι αυτό: http://www.sony.gr/product/dvd-recorder/rdr-hx710

Sony RDR-HX710

Εκδορές υπάρχουν γιατί το έχω αποθηκεύσει σε ντουλάπι και δεν το χρησιμοποιώ εδώ και λίγο καιρό, παρά μόνο όταν θέλω να βγάλω σήμα τηλεόρασης στον προβολέα, γιατί έχω πρόβλημα με τα ψηφιακά και τον αποκωδικοποιητή μου. Ασημί χρώμα (όσο φαίνεται :Ρ).

Μένω Εξάρχεια, καλό θα ήταν οι συμμετοχές να περιοριστούν σε όσους μπορούν να το παραλάβουν από εδώ.

Ευχαριστώ πολύ,
Πάνος

Ενδιαφέρομαι (εκτός αν οι εκδορές έχουν φτάσει μέχρι τον σκληρό!)
Thanks

Όχι δα! Εννοώ ότι θα θέλεις να το κρύψεις κάτω από κανένα μηχάνημα ή στο έπιπλο! :)
Λειτουργεί άψογα πάντως, τουλάχιστον όσες φορές το έβαλα από τότε.

Όχι δα! Εννοώ ότι θα θέλεις να το κρύψεις κάτω από κανένα μηχάνημα ή στο έπιπλο! :)
Λειτουργεί άψογα πάντως, τουλάχιστον όσες φορές το έβαλα από τότε.
Πλάκα έκανα! Καλά, προτιμούσες να βλέπεις αναλογική λήψη στον προβολέα αντί για DVBT? Εκτός αν το σήμα από την ταράτσα ήταν τόσο χάλια...

Πλάκα έκανα! Καλά, προτιμούσες να βλέπεις αναλογική λήψη στον προβολέα αντί για DVBT? Εκτός αν το σήμα από την ταράτσα ήταν τόσο χάλια...

Δεν πιάνω καθόλου ψηφιακά με ΚΑΝΕΝΑΝ αποκωδικοποητή από την κεραία της πολυκατοικίας. Απαράδεκτο το σήμα προφανώς, δεν ξέρω. Θα πάρω μια ψηφιακή κεραία, το έκανε φίλος που είχε το ίδιο πρόβλημα και όλα ΟΚ, απλώς δε με πολυκαίει, θα λείψω και ένα ταξιδάκι :)

Εφόσον δέχεσαι να έρθει κούριερ με δικά μου έξοδα από το σπίτι σου να το παραλάβει σε ώρα που να σε βολεύει, υπολόγισε και μένα