Sony RDR-HX710

Εφόσον δέχεσαι να έρθει κούριερ με δικά μου έξοδα από το σπίτι σου να το παραλάβει σε ώρα που να σε βολεύει, υπολόγισε και μένα

Φυσικά και δέχομαι. Καλή τύχη :)

Σγχαρητήρια για την πράξη σου!
Βάλε και μένα αν θες μιας και ένα LG που έχω παρέδωσε το πνεύμα.

Νομίζω πως είναι δίκαιο να θέσουμε ένα ελάχιστο όριο στα ποστ των ενδιαφερόμενων προκειμένου να συμμετάσχουν στην κλήρωση, καθώς και να έχουν συμμετοχή στο φόρουμ πέραν της κατηγορίας ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ. Σωστά;

Re: Απάντηση: Sony RDR-HX710

Συγχαρητήρια.Αν θέλετε βάζετε και μένα.Τα έξοδα με courier δικά μου φυσικά.Ευχαριστώ.

Φυσικά και σας βάζω. Καλή τύχη :)
Εγώ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον

επειδη κυκλοφωρο κεντρο βαζω και γω συμμετοχη , απο τριτη ομως αν ειναι να δωθει νωριτερα ας αγνοηθει το ενδιαφερον μου ,
μπραβο στον φιλο οπως και να χει !

επειδη κυκλοφωρο κεντρο βαζω και γω συμμετοχη , απο τριτη ομως αν ειναι να δωθει νωριτερα ας αγνοηθει το ενδιαφερον μου ,
μπραβο στον φιλο οπως και να χει !

Είναι απλό, σε συμπεριλαμβάνω στην κλήρωση της Δευτέρας και παραλαμβάνεις όποτε θέλεις :)
Εγώ ευχαριστώ πολύ

Re: Απάντηση: Sony RDR-HX710

μπραβο σου,
ενδιαφέρομαι και γω για την κληρωση αν προλαβαινω

To DVD Recorder έτυχε στο χρήστη basdel33. Παρακαλώ να επικοινωνήσει με pm για να βρεθούμε να το παραλάβει.

Ευχαριστώ πολύ όλους για τη συμμετοχή.

Καλό απόγευμα :)

Απάντηση: Re: Sony RDR-HX710

To DVD Recorder έτυχε στο χρήστη basdel33. Παρακαλώ να επικοινωνήσει με pm για να βρεθούμε να το παραλάβει.

Ευχαριστώ πολύ όλους για τη συμμετοχή.

Καλό απόγευμα :)
Καλό απόγευμα και σε σένα.Ευχαριστούμε και πάλι.Καλές εγγραφές στον νικητή.

Συγχαρητήρια σε όλους! Ανεξάρτητα από την αξία κάθε δώρου είναι συγκινητική η όλη κίνηση