SONY Ruby πωλείται.

Status
Not open for further replies.
και τώρα μάλλον ... για dila ?

who is next....... ;;;

Πολύ σύντομα ίσως να ξέρω...
icon12.gif
Τον D-ILA τον βλέπω πολύ κοντά... Ίσως...
Stay tuned.
(Πρός το παρόν, όσο κι αν φαίνεται περίεργο, είμαι λίγο μουδιασμένος που συνειδητοποίησα οτι "έφυγε" ο Ruby.
icon9.gif
)

Last edited:
πωπω τι γίνεται....εγώ σκέφτομαι να πάρω κάνα προβολέα 1000-1500 ευρώ κ άλλοι δίνουν τον pearl για να αγοράσουν κάτι καλύτερο...αλήθεια υπάρχει καλύτερο εεεεε...????:speechless-smiley-0:speechless-smiley-0:speechless-smiley-0:slapface::slapface::slapface:

πωπω τι γίνεται....εγώ σκέφτομαι να πάρω κάνα προβολέα 1000-1500 ευρώ κ άλλοι δίνουν τον pearl για να αγοράσουν κάτι καλύτερο...αλήθεια υπάρχει καλύτερο εεεεε...????:speechless-smiley-0:speechless-smiley-0:speechless-smiley-0:slapface::slapface::slapface:

Αμ δε!!! δεν δινουν τον Pearl αλλα τον Ruby!!!

Αληθεια αυτος ο Maranz που ειναι ρε Μπαμπη;:flipout:

Μπάμπη, ο άνθρωπος που χάρηκε περισσότερο απ'όλους που πουλήθηκε ο Ruby είναι η γυναίκα μου...:damnyou:

Μ'εβαλες σε κάτι λούκια άλλο πράγμα...:slapface:

Πέραν της πλάκας εύχομαι γρήγορα ο καινούργιος και τον απολαύσεις όσο εσύ γουστάρεις:music-smiley-005:

sony_ruby_big3.jpg

Με 86 ώρες στη λάμπα και σε άψογη κατάσταση. Οποιοσδήποτε έλεγχος δεκτός.
Όποιος αναζητά κορυφαίο βιντεοπροβολέα και είναι διατεθιμένος να ξοδέψει λίγο κάτω από 5.000 ας μου στείλει Ρ.Μ. μέχρι 25 του μηνός.

βρε Μπαμπη σε καταφεραν οι Απατεωνες :damnyou: :damnyou: να τον βαλεις στο σφυρι ;;;;;; :grandpa:

κοιτα ρε μαμωτο ευκαιριαρα !!!!!!!!! και δεν ξερω ακομα πως θα παω οικονομικως .... εχουμε και τα της δουλειας εμεις εδω βλεπεις ..................:twoguns: :slapface:

Καλορίζικος να είναι στον νέο του κάτοχο.
Μπάμπη μου τα λεφτά σε καλή μεριά,και μακρυά από προβολείς.
Ας βρεθεί άλλος κασίδης-ίσως εγώ- αυτή τη φορά.

Μπάμπη, ο άνθρωπος που χάρηκε περισσότερο απ'όλους που πουλήθηκε ο Ruby είναι η γυναίκα μου...:damnyou:

Μ'εβαλες σε κάτι λούκια άλλο πράγμα...:slapface:

Πέραν της πλάκας εύχομαι γρήγορα ο καινούργιος και τον απολαύσεις όσο εσύ γουστάρεις

Ηλία, σ?ευχαριστώ πολύ φίλε... αν και προβλέπω οτι κι αυτός από το 6μηνο και μετά θα μετράει μέρες....:D
Βλέπεις δεν σ' αφήνουν και ν?αγιάσεις... Βγάζουν τα καινούρια μοντέλα το ένα μετά το άλλο... Κι άμα είσαι αρρωστάκι... έ, δεν θέλεις και πολύ...:frown:

βρε Μπαμπη σε καταφεραν οι Απατεωνες :damnyou: :damnyou: να τον βαλεις στο σφυρι ;;;;;; :grandpa:

κοιτα ρε μαμωτο ευκαιριαρα !!!!!!!!! και δεν ξερω ακομα πως θα παω οικονομικως .... εχουμε και τα της δουλειας εμεις εδω βλεπεις ..................:twoguns: :slapface:

Άσε Βαγγέλη... έμπλεξα με αλήτες...
Κάτσε να δείς τι θα γίνει όμως άμα ο καινούριος είναι χειρρότερος απ' το Ruby.... Θα τους τον κοπανήσω στο κεφάλι... :slapface:

Καλορίζικος να είναι στον νέο του κάτοχο.
Μπάμπη μου τα λεφτά σε καλή μεριά,και μακρυά από προβολείς.
Ας βρεθεί άλλος κασίδης-ίσως εγώ- αυτή τη φορά.

Άχ ρε Σωκράτη μου.... Δεν με πρόλαβες... Λίγο νωτίτερα να μου τόγραφες... :p
Ρε πλάκα μου κάνεις; Χωρίς προβολέα; Εσύ τουλάχιστον με ξέρεις. Θές να αρρωστήσω; -bye-

Κάτσε να δείς τι θα γίνει όμως άμα ο καινούριος είναι χειρρότερος απ' το Ruby.... Θα τους τον κοπανήσω στο κεφάλι... :slapface:[/QUOTE]

Κι εγώ που νόμιζα ότι έβαλες λυτούς και δεμένους για να τον δεις πρίν καν τον δούν οι αντιπρόσωποι , ( αύριο δεν είναι η επίσημη παρουσίαση ?) Πάντως don't worry ,λογικά θα είναι καλύτερος . Δεν μπορεί όλα αυτά που γράφονται να είναι λαλακίες.

Κι εγώ που νόμιζα ότι έβαλες λυτούς και δεμένους για να τον δεις πρίν καν τον δούν οι αντιπρόσωποι , ( αύριο δεν είναι η επίσημη παρουσίαση ?) Πάντως don't worry ,λογικά θα είναι καλύτερος . Δεν μπορεί όλα αυτά που γράφονται να είναι λαλακίες.

Από σήμερα ξεκίνησε...Έμπλεξα στη δουλειά, δεν μπόρεσα να πάω.. Αύριο όμως...;)

Στην Αγγλία πάντως ανακοινώσανε και τιμή 4500 λίρες κοινώς 6900 ευρώ. Οπως τα είχε πει ο Μπάμπης.

Κάτσε να δείς τι θα γίνει όμως άμα ο καινούριος είναι χειρρότερος απ' το Ruby.... Θα τους τον κοπανήσω στο κεφάλι... :slapface:

Ψιτ, ποσα θες να μας τρελανεις ??

εγω τον καταλαβαινω τον Μπαμπη.Ειναι τοσο αρρωστος που θα περασει τους επομενους 3 μηνες "καιγοντας" τις λαμπες των φιλων του στα σπιτια τους και μετα θα ξαναγορασει τον Ruby.

Status
Not open for further replies.