Sony RX-10 1'' sensor 24-200 f2.8 και RX-10 II

Re: Νέα Sony RX-10 1'' sensor 24-200 f2.8

όποιος περιμένει λίγο ανταμοίβεται :)

Στον ανιψιό μου που είναι ανυπόμονος του λέω πάντα ότι τα καλύτερα έρχονται σε αυτόν που ξέρει να περιμένει.
Όποτε περίμενε βγήκε κερδισμένος....

http://slrhut.co.uk/product/ID1487C4/google/idouk
http://www.mydigitaland.com/sony-cyber-shot-dsc-rx10.html
http://www.purnimadigital.com/sony-cyber-shot-dsc-rx10.html

Όταν υπάρχουν αυτές οι επιλογές δε συζητώ καν για 1000+ ευρώ.
Πείτε ότι θέλετε για τοπική αγορά,εγγυήσεις κτλ αλλά με 180 ευρώ αγοράζω το γάλα της κόρης μου για 8 μήνες!:BDGBGDB55:

Και φαντασου για ποσους ακομα με 800 ευρω -bye-

Το έχω ξαναγράψει το καλοκαίρι η μηχανή θα έχει το πολύ 750 ευρώ στην Ευρώπη μιλάμε πάντα.
Αυτήν τη στιγμή απέχει 67 ευρώ από αυτό το ποσό.
Όποιος δεν καίγεται ας περιμένει, αν δεν επιβεβαιωθώ θα κεράσω ένα σκ διαμονή στη Τήνο.:drummer:

Απάντηση: Νέα Sony RX-10 1'' sensor 24-200 f2.8

Δεν το συζητώ ότι συμφέρει και μάλιστα πάρα πολύ η αγορά από εξωτερικό.
Αλλά το ευχάριστο είναι ότι αρχίζει να πέφτει και εδώ στην (μπανανία).Και μάλιστα χωρίς να βγει ακόμη καινούργιο μοντέλο ή να κυκλοφορήσουν φήμες από sony.Και προσωπική μου άποψη θα πέσει κι άλλο τώρα που πλησιάζουν και οι γιορτές του πάσχα.Μπορεί και λίγο μετά.....
Που να δουλέψει και ο ανταγωνισμός.Που ακόμη στην κατηγορία αυτήν ουσιαστικά δεν υπάρχει.
Φίλε Πάνο που να δείς και η δική μου η κόρη πόσο γάλα πίνει ......
Και έχεις απόλυτο δίκιο.-bye-
Ευτυχώς σε τέτοια πράγματα έχω υπομονή και περιμένω.Άλλωστε το έχω ξαναγράψει μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς αυτά......

Last edited:

Δεν νομίζω ότι είμαστε μπανανία, όταν η τιμή amazon.de είναι 999 κ εδώ 1050.

854 + ΦΠΑ είναι η ελληνική τιμή (=1050), ουσιαστικά ίδια με mydigitaland (878 μαζί με μεταφορικά DHL).

Όπως το θέτεις φίλε _tzo_ίσως να έχεις και δίκιο.Άλλα έχω κάνει αγορές από εξωτερικό στο παρελθόν και έχω γλιτώσει στην κυριολεξία μια περιουσία συνολικά σε σχέση με αυτά που ζητάνε εδώ.

Re: Απάντηση: Νέα Sony RX-10 1'' sensor 24-200 f2.8

Συμφωνώ, αλλά αυτό απλά δεν ισχύει στην προκειμένη περίπτωση της RX10.

Ένα 5% επιβάρυνση σε σχέση με την τιμή amazon.de είναι αμελητέα και δικαιολογημένη. Ένα 4% είναι μόνο από τη διαφορά φπα (23-19).

Αν κάνουμε δε και εισαγωγή δημοσίους υπαλλήλους από Hong Kong ή από την ηπειρωτική Κίνα που θα δουλεύουν για ένα μπωλ ρύζι 16 ώρες τη μέρα, τότε και οι επιχειρηματιες στην Ελλάδα θα μπορούν να κάνουν καλύτερες τιμές αφού με αυτό τον τρόπο θα μειωθούν οι φόροι. ..
Πως σας φαίνεται σαν ιδέα ;
(Οι Κινέζοι είναι πολύ εργατικοί και φιλότιμοι , θα μάθουν σε χρόνο ρεκόρ)
Και όλοι εμείς θα κάνουμε τα γούστα μας φτηνά χωρίς τύψεις. ..
Διορθώστε με όπου λανθανω ...

Μήπως έφτασε η ώρα για αγορά;

Τα 807 μην ξεχνάμε ότι περιέχουν και τα μεταφορικά με DHL από Αγγλία, οπότε σαν να λέμε 775 κόστος μηχανής.

Μου φαίνεται αντί να πάρει κανείς ένα προσιτό zoom για τη μηχανή του καλύτερα να πάρει μια RX10 με τα ίδια λεφτά! Με το "σώμα" της RX10, και το βίντεό της να είναι μπόνους.

Έχεις δίκιο η τιμή είναι δέλεαρ για αυτά που κάνει η μηχανή και κυρίως για το βίντεο της.
Αν δεν είχα την rx100 θα την έπαιρνα άμεσα.

Μήπως έφτασε η ώρα για αγορά;

Τα 807 μην ξεχνάμε ότι περιέχουν και τα μεταφορικά με DHL από Αγγλία, οπότε σαν να λέμε 775 κόστος μηχανής.

Μου φαίνεται αντί να πάρει κανείς ένα προσιτό zoom για τη μηχανή του καλύτερα να πάρει μια RX10 με τα ίδια λεφτά! Με το "σώμα" της RX10, και το βίντεό της να είναι μπόνους.

To μονο κακο ειναι θα καταργησει την dslr του...

Ενώ εδώ στην Μπανανία(καλά τους λέω εγώ) κρατάμε γερά ακόμα.
https://www.skroutz.gr/s/4052631/Sony-Cyber-shot-DSC-RX10.html?from=most-popular&keyphrase=sony+rx10
Ακόμη και η photoagora που λέγαμε προχθές με τα 1039 μετρητής.Επανήλθε στη παλιά της και καλά προσφορά 1099 ( 12 άτοκες-πιστωτική )

Δεν πειράζει όμως υπομονή να έχουμε και όλα θα γίνουν.

Η τιμή 773 + ΦΠΑ (= 950) του powerbuy (με 3 χρόνια εγγύηση) ήταν εξαιρετική. Κρίμα που δεν προχώρησε.

Εικάζω ότι σε αυτήν την τιμή θα πέσει μετά το καλοκαίρι. Χωρίς τα 3 χρόνια εγγύηση φυσικά.

Απάντηση: Re: Νέα Sony RX-10 1'' sensor 24-200 f2.8

Η τιμή 773 + ΦΠΑ (= 950) του powerbuy (με 3 χρόνια εγγύηση) ήταν εξαιρετική. Κρίμα που δεν προχώρησε.
Εικάζω ότι σε αυτήν την τιμή θα πέσει μετά το καλοκαίρι. Χωρίς τα 3 χρόνια εγγύηση φυσικά.
Συμφωνώ και εγώ όπως πάει το πράγμα 950 ευρώ πάμε για καλοκαίρι.Και Χωρίς τα 3 χρόνια εγγύηση.
Ίσως έπρεπε να το σκεφτούμε λίγο καλύτερα........Και μιλάω για αυτούς που την ήθελαν άμεσα την μηχανή.

Γιάννη αν την θες τώρα τη μηχανή τα 800 ευρώ είναι σούπερ τιμή.
Το site είναι αξιόπιστο, το έψαξα, δέχεται και paypal.
Ήδη ετοιμάζομαι να παραγγείλω κάτι από εκεί σήμερα,όχι την rx10.