Sony RX100/mkII/mkIII/mkIV/mkV φωτογραφία

Re: Η Sony ανακοινωσε την RΧ100 με 1" Sensor

Να σαι καλά.
Πολλά βίντεο αλλά και φώτο Μ.Πέμπτη και Μ.Παρασκευή (σε κάποια φάση σήκωνα τον επιτάφιο και τραβούσα και βίντεο).
Αξιοπρεπέστατη και βολικότατη η μικρή.
Καλά να είμαι τις επόμενες μέρες θα ανεβάσω υλικό. (μου έκατσε από εχτές πυρετός και σήμερα εμφανίστηκε και διάρροια αλλά το παλεύω).
Καλή Ανάσταση σε όλους εύχομαι με υγεία.

Απάντηση: Η Sony ανακοινωσε την RΧ100 με 1" Sensor

Χρόνια Πολλά Πάνο. Χριστός Ανέστη. Περαστικά εύχομαι.
Περιμένουμε υλικό....

Χρόνια Πολλά σε όλους και Χριστός Ανέστη.
Καλύτερα σήμερα και ετοιμάζομαι για νέο υλικό αν βολέψει.

Επί της ουσίας θα δώσει πιο φωτεινό φακό και σκόπευτρο λογικά στις ίδιες διαστάσεις.
Αν παίξει στα 700-800 ευρώ σίγουρα θα παρασύρει προς τα κάτω και τις προηγούμενες.

Τριχες κατσαρες.

Μονο αν ειναι στην τιμη της προηγουμενης, υπαρχει λογικη....

Το να δωσει καποιος 800+ για μηχανουλα μεγεθους τραπουλας....

Επί της ουσίας θα δώσει πιο φωτεινό φακό και σκόπευτρο λογικά στις ίδιες διαστάσεις.
Αν παίξει στα 700-800 ευρώ σίγουρα θα παρασύρει προς τα κάτω και τις προηγούμενες.

Στίς ίδιες διαστάσεις με 28-100/f1.8-2.8 δεν πιστεύω με τίποτα. Που θα χωρέσει αυτο !!.

Bildschirmfoto2014-04-19um150145_zps47188e3a.png

Ο παλιός εχει μόλις 7 στοιχεία ..

Και το EVF επίσης θέλει και αυτό τον χώρο του ..

Last edited:

Αν μεγαλώσει σε μέγεθος θα αλλάξει και κατηγορία άρα θα νιώσει πιο μεγάλο ανταγωνισμό.

Άντε, να μεγαλώσει, για να χαρώ κι εγώ που θα "την έχω πιο μικρή"... (τη GM1)! :p

Απάντηση: Η Sony ανακοινωσε την RΧ100 με 1" Sensor

Ελπιζω να εχει μεγαλυτερες διαφορες απο οτι η M1 που εχω σε σχεση με την Μ2. Που σε καμια των περιπτωσεων δεν αξιζουν και το 250+ παραπανω κοστος (hotshue σπαστη οθονη wifi)

Δεν ειναι μονο αυτα ομως
Εχει και διαφορετικο αισθητηρα

(δεν δικαιολογω τα +250)

Ωραία όλα αυτά, αλλά τα βασικά παράπονα που έχω από την "μικρή μου" είναι δυο: χάλια jpeg (με αποτέλεσμα να μην είναι κατάλληλη για παρεϊστικη μηχανή), και πολλή παραμόρφωση στα άκρα. Αυτά θα ήθελα να διορθωθούν κατά το δυνατόν στην επόμενη εκδοχή - χωρίς να αυξηθεί το μέγεθος τόσο που να μην μπαίνει σε τσέπη τζην...

για το πρωτο κατι μπορει να γινει, μιας και ειναι αποκλειστικα θεμα software.
Για το δευτερο δυσκολο το κοβω σε τοσο μικρο χωρο που εχουν διαθεσιμο.
Θαυμτα δε γινονται... αλλωστε σε jpg που τραβας δε φαινεται , διορθωνεται αυτοματα.

οι φημες αλλαξαν ..... 24-70mm 1.8 - 2.8 θα εχει, μαλλον.
Δε ξερω αν χαιρομαι ήοχι.... κερδιζουμε στο ευρυγωνιο , χάνουμε το τελε (αλλα με μεγαλυτερο διαφραγμα)

http://www.sonyalpharumors.com/sr5-...t-10-am-london-time-rx100m3-has-24-70mm-lens/