Sony rx100iii vs fuji x100s

Συγκρίνοντας τες τη μόνη ομοιότητα που διαπίστωσα πως εχουν οι δυο μηχανές ειναι ο αριθμός 100 στά ονόματά τους....

Οι επαγγελματίες όπως ο Βλάσσης βλέπουν τις μηχανές τους ως εργαλεία και η εμφάνιση περνάει σε δεύτερη και τρίτη μοίρα και πολυ καλά κάνουν αφου το βουρτςιστό αλουμίνιο δεν θα τους πληρώσει τους λογαριασμούς, αντίθετα οι περισσότεροι ερασιτέχνες το ψάχνουν πολυ και μάλλον περιςςοτερο απο οτι χρειάζεται, ειδικά αν εχουν κόλλημα λογω επαγγέλματος όπως εγώ που εργονομία και αισθητική με επηρεάζουν αρκετα και περιορίζουν πολλές φορες τις επιλογές μου.

Αν ρωτάς εμένα δεν μπορώ να απαντήσω με σαφήνεια αν ψάξεις φωτογραφίες και των 2 θα καταλάβεις τι διαφορά.
Η Χ100s έχει πιο καινούργιο αισθητήρα και επεξεργαστή και πλησιάζει πιο πολύ στην Χ-Μ1,Χ-Ε2 σε αντίθεση με την Χ100 που πλησιάζει την Χ-Ε1.

paИ-baL;1057102424 said:
Που κάνει τόσο?

Απο "γνωστο, γνωστου".

Αν χαζευεις παντως σε αγγελιες γυρω στο 500αρι παιζουν οι τιμες.

Στα ιδια επιπεδα τιμης ειναι η rx100 και η x20.

Εκει τι προτεινουν οι γνωστες;

Φωτογραφικά και για συνεχώς μαζί σου rx100, ευχαρίστηση και αίσθηση x20 (αφού να σκεφθείτε γλυκοκοιτάζω κάποιες x10 που έχουν πέσει κοντά στα 200 , αλλά "λένε" στα 6mp).

Τα mp λέγαμε κάποτε ότι δεν μετράνε αλλά θεωρώ λίγα πια τα 6 και θα έθετα ως αποδεκτό όριο τα 10mp με τα 16 να είναι ικανοποιητικά στις περισσότερες περιπτώσεις και τα 20 και πάνω ιδανικά.