Sony σειρά NEX

Απάντηση: Re: The Sony NEX Thread.

Επίσης κατέληξα ο φακός που θα είναι by default πάνω στην μηχανή να είναι ο Canon FD 35-105 f/3.5, διότι κατάφερα πολύ ωραία αποτελέσματα σε full manual

μπορεις να ανεβάσεις κάπου σε original διάσταση καμμιά φωτογραφία?

ευχαριστώ

Re: Απάντηση: Re: The Sony NEX Thread.

μπορεις να ανεβάσεις κάπου σε original διάσταση καμμιά φωτογραφία?

ευχαριστώ

ναι εύκολα, θα σου ανεβάσω 2-3 σε googledocs το βραδάκι (τώρα είμαι δουλειά)

Last edited:
Re: The Sony NEX Thread.

Να κάποιες σήμερα το απόγευμα, γύρω στις 18:00 με τον φακό FD 35-105 f/3.5 όπως μου ζήτησες

Όλα ήταν στο manual

Δεν έχω κάνει καμία επεξεργασία και σίγουρα ως αρχάριος δεν έχω πετύχει ιδιαίτερα το exposure... Όλες οι παρατηρήσεις / προτάσεις ευπρόσδεκτες

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ

Έχω ξανά στα χέρια τη μηχανή και σήμερα το απόγευμα μου ήρθε η απορία, γιατί έχει μηχανικό κλείστρο; αφού δεν έχει καθρέφτη; Έχουν σημασία τα κλικ της μηχανής (σαν να λέμε φθορά στις dslr) αφού το κλείστρο είναι μηχανικό; Τι ρόλο παίζει το μηχανικό κλείστρο αφού για το video γίνεται ηλεκτρονικό άνοιγμα κλείσιμο του αισθητήρα;

Καλησπέρα νέος στο club sony αλλά το μηχανάκι τα σπάει , μικρά δειλά πρώτα δείγματα με 5 ν και τους manual JUPITER 8 - 11 φακούς
για να θυμηθώ πως:FSGSFGS4::FSGSFGS4::FSGSFGS4: ανεβάζω?Μια μικρή βοήθεια

Απάντηση: The Sony NEX Thread.

Πλεον κατοχος NEX-5R την πηρα τζαμπα 350 ευρω απο ενεχυρο με μολις 168 κλικ :firstprize:

Ενεχυρο; Κι αν τη θελησει πισω; Καθολου δεν μ αρεσουν αυτα.

δυστυχως δεν υπαρχει ακομη ενας καλος και φωτεινος ζοομ στο συστημα…. ενας απο τους λογους που αλαξοπιστησα.
Ισως στο μελλον βγουν καποιοι .

μαλλον γιαννη εισακουστηκαν η προσευχες μας ... http://www.sonyalpharumors.com/sr4-zeiss-16-70mm-for-nex-coming-within-this-year/

παντως χρειαζετε ενας τετοιος φακος για το e-mount συστημα...για να δουμε και τιμη φυσικα

Απάντηση: Re: The Sony NEX Thread.

Ενεχυρο; Κι αν τη θελησει πισω; Καθολου δεν μ αρεσουν αυτα.

Τα ενεχυρα κανουν και αγορες εκτος απο ενεχυρο. Αν αφησεις κατι ενεχυρο η θα πρεπει να πας να το παρεις μετα απο καποια χρονικη διαρκεια η θα πρεπει να δινεις καποιο ποσο για αν παραμεινει ενεχυρο, καπως ετσι δουλευουν.

Τωρα να σου πω την αληθεια δεν ρωτησα αν ηταν απο ενεχυρο η απο αγορα. Φυσικα η τιμη ηταν τοσο χαμηλη πρωτον γιατι τα περνουν τζαμπα οπως και αυτοι που αγοραζουν χρυσο και δευτερον του φτιαχνω τους υπολογιστες που περνει.

Το λένε και οι ίδιοι ότι ο φακός είναι Α. Φήμη είναι. Αλλά αν είναι 3.5-4.5 δεν θα είναι αυτό που λείπει από το σύστημα. Το δυστύχημα είναι πως θα είναι και πανάκριβος. Θέλουμε δεν θέλουμε....