Sony σειρά NEX

Re: Mολις παρελαβα...Sony NEX-5/3 !

Δυστυχως οι τιμες για τα memory cards στην Ελλαδα εχουν ξεφυγει (οπως και πολλα αλλα). Οι τιμες στα πολλα Gigabytes ειναι πολλες φορες διπλασιες και τριπλασιες απο αυτες του εξωτερικου.
Προσωπικα, εαν δεν βιαζομαι κατι το παραγγελνω απο εξω...

Μου εχει κατσει να παρω τον 18-200 αλλα η τιμη του τσουζει αρκετα...Εχετε να προτεινεται καποιον καλο φακο ζουμ A-mount μπας και βρω τιποτα φτηνο στο e-bay??? Παιζει τιποτα στα 300-400 ευρω??
(μην βαρατε ολοι μαζι. Δεν εχω ιδεα απο τιμες φακων ζουμ...)

Γιατί δεν περιμένεις λίγο να πάρεις τον καινούργιο SEL 55-210 θα έχεις και autofocus
και καλή τιμή..

Δυστυχως οι τιμες για τα memory cards στην Ελλαδα εχουν ξεφυγει (οπως και πολλα αλλα). Οι τιμες στα πολλα Gigabytes ειναι πολλες φορες διπλασιες και τριπλασιες απο αυτες του εξωτερικου.
Προσωπικα, εαν δεν βιαζομαι κατι το παραγγελνω απο εξω...

Μου εχει κατσει να παρω τον 18-200 αλλα η τιμη του τσουζει αρκετα...Εχετε να προτεινεται καποιον καλο φακο ζουμ A-mount μπας και βρω τιποτα φτηνο στο e-bay??? Παιζει τιποτα στα 300-400 ευρω??
(μην βαρατε ολοι μαζι. Δεν εχω ιδεα απο τιμες φακων ζουμ...)

Aν μιλας για nex, τι να τον κανεις τον Α ζοομ ?
Πρεπει να παρεις το νεο ανταπτορα, για να εχεις autofocus... και κοστιζει πολλα ο ανταπτορας.
Περιμενε τον νεο ζοομ SEL 55-210 για nex, sta idia lefta.

Γιατί δεν περιμένεις λίγο να πάρεις τον καινούργιο SEL 55-210 θα έχεις και autofocus
και καλή τιμή..

Για αλλη μια φορα φαινεται οτι οι τιμες εδω ειναι στο Θεο

"The new E-mount Telephoto zoom E 55-210mm F4.5-6.3 OSS (SEL55210) will be available this October for about $350." ( απο το http://www.thetechnofiles.com/2011/08/25/sony-releases-a-new-e-mount-lens-for-the-masses/ )

Στο site της ελληνικης Sony τον πουλανε 400 ευρω... Ελεος πια!!!!!!!!

Εχω ειδησούλα μπομπα για όσους θέλουν έστω την nex5 κιτ με φακό 18-55.
Mediamarkt περιστερίου, 2 τελευταία κομμάτια ασημι στα 399. Σήμερα χτύπησα την 3η που είχε μείνει σε black.

Ρε παιδιά τζάμπα χαιρόμουν, έβλεπα στο skroutz που είχαν το double kit (16αρι και 18-55) στα 550euro,
πηρα σε όλους τηλεφωνο και δεν την έχουν διαθέσιμη, έχει εξαντληθεί.

Για τη nex 5 μιλάω.
πφφφφ

Απάντηση: Re: Mολις παρελαβα...Sony NEX-5/3 !

Εχω ειδησούλα μπομπα για όσους θέλουν έστω την nex5 κιτ με φακό 18-55.
Mediamarkt περιστερίου, 2 τελευταία κομμάτια ασημι στα 399. Σήμερα χτύπησα την 3η που είχε μείνει σε black.

Φιλε, thanks for the tip!:worshippy:
Χτύπησα την μια εκ των δυο!:firstprize:

Απάντηση: Mολις παρελαβα...Sony NEX-5/3 !

Thanks guys! Προς το παρόν την καμαρώνω για την εξωτερική της εμφάνιση! :D