Sony σειρά NEX

Re: Mολις παρελαβα...Sony NEX-5/3 !

χεχε, γρήγορος είσαι... Το σκεφτόμουν καιρό είναι η αλήθεια. Την κρατούσα με σκοπό να την έχω αμα πάω κανα extreme ταξίδι (νεα ζηλανδία η κάτι τέτοιο...) και χρειάζομαι μηχανή σοβαρή, αλλά σκέφτηκα οτι όταν είναι να το κάνω καλύτερα να πάρω τότε κάτι καλύτερο και ΦΦ. Οπότε όσο ποιάνει κάτιτις ας φύγει.

Για να ρωτήσω και γω, γειά χαρά καταρχάς, ποια η διαφορά των nex-5 me nex-3 kai nexc3, ψάχνω να βρω συγκριτικούς πίνακες με τις κάμερες τη μια δίπλα στην άλλη αλλα΄δεν εχω βρει, και έχω διαβάσει όλο το post από την αρχή.

Στην Αγγλια , διαθεσιμη η 5n απο τις 5/9/2011 ...με τσουχτερη τιμη .

Η sony nex 5n + 18-55 , 808 ευρω , διπλο κιτ με 18-55 και 55-200 1070 ευρω.!
Να δουμε κι εδω τι τιμες θα εχουμε...

να χαρώ εγώ!!! εδώ τα καλά κορόιδα, ελάτε να αγοράσετε τις μηχανές που τόσο αισχρά τιμολογώ!!!.

Δηλαδή όταν χέσαμε πανηγυρικά τη ΝΙΚΟΝ που παρουσίασε τη D3X στα 7500 ευρώ (και υπογράψαμε γι αυτό 34.000 άτομα) ήταν καλά. Τώρα, οι σονάκηδες θα κάνουν τουμπεκί και θα προσπαθήσουν να μας πείσουν ότι όλα γίνονται για το καλό μας ; Δηλαδή μια ακόμη φορά τα εξωφρενικά της APPLE?

Kαλα μη συγκρινες πορτοκαλια με ΜΗΛΑ !-bye-

Στην Αμερικη μια χαρα ειναι οι τιμες... στην Ευρωπη ειναι το θεμα.
Αυτο ειναι γενικο προβλημα, οχι μονο με τη Sony και την Apple.

Eτσι μου ρχεται να μετακομισω στην αλλη οχθη του ατλαντικου.

Υπερβολικά ακριβές τιμές ... και στην Ελλάδα θα έρθουν επίσης φουσκωμένες.

Πφφφ ... Ας δούμε τι θα βγάλει και η Nikon ... γιατί με την Sony δεν θα μας μείνει φράγκο απ' ότι βλέπω ...

Aπ οτι ακουσα, η Νικον θα βγαλει mirrorles , αλλα με μικροτερο αισθητηρα (κι απο m4/3 ), οποτε δεν νομιζω...

Καλά ναι δεν λέω ... ξέρεις τώρα, δικαιολογίες ψάχνω για να γλιτώσω το δάνειο :flipout:

Στην Αγγλια , διαθεσιμη η 5n απο τις 5/9/2011 ...με τσουχτερη τιμη .

Η sony nex 5n + 18-55 , 808 ευρω , διπλο κιτ με 18-55 και 55-200 1070 ευρω.!
Να δουμε κι εδω τι τιμες θα εχουμε...

να έχετε υπόψη ότι η NIKON D7000 με τον 18-55 την Παρασκευή που μας πέρασε στόίχιζε στο κέντρο της Αθήνας καθαρά λιγότερο από 1000 ευρώ. Με τον 18-105 στα 1030-1040 στο μετρητοίς. H CANON 60D κάτω από 900 ευρώ κιτ.

Δεν μας αλλαζεις γνωμη....:grinning-smiley-043

Aμα ηθελα ογκο και βαρος ... τον ειχα.

attachment.php

attachment.php

1000 ευχαριστώ, πολύ κατατοπιστικό το συγκριτικό. Super. Άλλη μια ερώτηση. Με 270 ευρώ καινούρια με 16Mm τη χτυπάγατε την 3? Ξέρω είναι παλιά κτλ και έρχεται η 7 αλλά 270 νομίζω είναι Super.

Εδω παντως εχει καλυτερες τιμες...

http://www.amazon.de/dp/B005JRI4H0?m=A3JWKAKR8XB7XF&tag=idealocom

ελπιζω κι εδω να εχουμε παρομοιες τιμες.

Έχεις τρελαθεί και ψάχνεις παντού ε; χαχα

Κανά 750άρι με φακό λογικά ... καλά είναι ... αλλά εμείς είπαμε, θέλουμε 7 :p

Τι να κανω... ειμαι χωρις μηχανη (ηδη εδωσα την Α55 και αυριο μαλλον φευγει και νεχ 5) !!!
Αργει πολυ η ατιμη η νεχ7 ...