papasdimos
Inactive User
- 17 April 2012
- 470
Να πω αλήθεια ακόμα δεν εμπιστεύομαι τον εαυτό μου σε κινούμενα αντικείμενα να χρησιμοποιήσω manual.
σε τετοιες περιπτωσεις , βαζεις S mode για να ορισεις εσυ τη ταχυτητα (εδω πχ θα μπορουσε να βαλεις 1/1000 ανετα) και ασε το iso στο αυτοματο.
Την ημερα ειδικα δεν εχεις προβλημα....
έκανα μια ζημιά σήμερα στη νεξ, άλλο πράγμα. ´¨οταν την πήρα είχα βάλει μια μεμβράνη την οποία σήμερα ήθελα να αντικαταστήσω με την ανάλογη της Sony. Επειδή ήμουν έξω και βιαζόμουν δεν την ζέστανα πρώτα και την αφαίρεσα έτσι....:smash:
Η μωβ επίστρωση της οθόνης γύρω γύρω μόνο -ευτυχώς- έφυγε. Εγκεφαλικό. Το παρήγορο είναι ότι η μεμβράνη της σονυ έχει μαύρο πλαίσιο και μπάλωσε κάπως τα πράγματα. Θα προσπαθησω κάποια στιγμή να αντικατασησω την οθόνη. μεγάλη μαμακία.
Σε συνέχεια αυτού να ενημερώσω τους μελλοντικούς κατόχους της NEx ότι το πρόβλημα είναι γενικό και τελικά δεν οφειλόταν σε δική μου χαζομάρα. Το φιλμ που βάζει η sony για μείωση αντανακλάσεων κτλ. είναι κακλης ποιότητας όσον αφορά στην κατασκευή του και αποχρωματίζεται/ξεφλουδίζει εύκολα. Η κατάσταση επαναφέρεται εφόσον βγει αυτό το φιλμάκι και μπει κάποια άλλη μεμβράνη (κατά προτίμηση ημίσκληρη). τα λινκς στο γκουκλη είναι αρκετά. Προς το παρόν δεν κάνω την αλλαγή γιατί νομίζω ότι αυτη η επίστρωση κάνει αρκετή δουλειά. Κάτω από μια λάμπα στα σημεία όπυ έχει φύγει η επίστρωση η οθονίτσα καθρεπτίζει ενώ στην υπολοιπη επιστρωση απλά αντανακλά. Ομοίως συμβαίνει και με τη μεμβράνη της σόνυ που τοποθέτησα. Εαν κάποιος γνωρίζει μια μεμβράνη με ίδιες ιδιότητες με της επίστρωσης ας το μοιραστεί μαζί μου/μας. Κατά τα άλλα οι υπολοιποι αναφέρουν μετα την αφαίρεση της επίστρωσης brighter display αλλά κανείς δεν αναφέρει τι γίνεται κάτω από έντονη πηγή φωτός. Αυτάαααα. Ελπίζω να είναι το πρώτο και τελευταίο ελάττωμα της NEX.
Και τώρα τι κάνουμε εγώ πριν 3 μέρες έβαλα μια φτηνή μεμβράνη των 2 euro (περίσεψε κομμάτι από ένα ταμπλετ) αυτές τις ημίσκληρες. Να την βγάλω από τώρα πριν κολλήσει για τα καλά;
Ανιψιός και γιος με ίδια πατίνια (του... JUMBO, όπως και το αριθμητήριο που έχει χίλια χτυπήματα και το συναρμολόγησα δεύτερη φορά με άσπρη ξυλοκόλλα, φαίνεται άλλωστε). Ο γιος που έχει βγάλει και αυτός καμιά 50αρια φωτό να με ειρωνεύεται: Σκύψε κι άλλο, σκύψε και μετά να μπει καμιά σκονίτσα να καθαρίζεις μια ώρα τον φακό....F50 έε?? εμείς παίζουμε με NIKE mercurial τόσο σε τάπες, όσο και σε σχάρες...
Gia mac το FCPX , gia pc το Premiere cs6
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.