Sony σειρά NEX

Απάντηση: The Sony NEX Thread.

Εγω παλι δεν νομιζω να την παρει καποιο μαγαζι. Κι αν τη παρει θα τη παρει κοψοχρονια κανα 100αρικο μετρητα ή 150 max σε ανταλλαγη. Προσωπικη αποψη αλλα δεν νομιζω να απεχει κι απο την πραγματικοτητα

(μιλαω μονο για body)

Βαλτα αγγελια καλυτερα σε insomnia xe κλπ

Re: Απάντηση: The Sony NEX Thread.

Για μεταχειρισμενο καταλαβα και εγω οχι για καινουριο τωρα για το φθορες δεν το καταλαβα; αλλο το μεταχειρισμενο αλλο το μου επεσε κατω 10 φορες.

Κοίτα ανταλλαγή σε κατάστημα με μεταχειρισμένο σώμα Α6000 ίσως αν δώσεις την 5r να μπορείς με 250 ευρώ να την πάρεις την Α6000...βέβαια τίθεται το ερώτημα..δεν μπορεί να δώσει το κατάστημα την Α6000 και θα πάρει την 5r???? Γνώμη μου είναι ότι δύσκολα θα βρεις κάτι τέτοιο...όπως σου είπα καλύτερα να τα βάλεις αγγελία, όπου θα πιάσει ταβάνι 170 ευρώ η 5r αν είσαι τυχερός και γύρω στα 90 ο φακός....

Εφόσον υπάρχει οικονομική στενότητα, εγώ λέω να μη δώσει και να μην πάρει τίποτα.

Για 20-30 φωτό κάθε φορά σε μια γιορτή όταν κι όποτε δεν αξίζει η αναβάθμιση. Μια χαρά κάνει τη δουλειά της και η 5R.

Μολις εφυγε 300 ευρω μεσα στην βδομαδα παω για σωμα A6000 :ernaehrung004:

Κοιτουσα και την 5100 που εχει 50 ευρω φθηνοτερα αλλα για 50 ευρω να μην εχω evf και θεση για εξωτερικο φλας δεν αξιζει.

Κοιτουσα και την 5100 που εχει 50 ευρω φθηνοτερα αλλα για 50 ευρω να μην εχω evf και θεση για εξωτερικο φλας δεν αξιζει.

Ναι για 50 ευρώ δεν αξίζει να επιλέξεις την Α5100....έχει βέβαια και αυτή τις αρετές της, όπως selfie οθόνη, touch λειτουργία που βοηθάει σε βίντεο άλλα και να επιλέξεις σε ποιο σημείο θέλεις να εστίασης σε φώτο, ενώ συνολικά λειτουργεί κάπως ποιο γρήγορα η μηχανή (ποιο γρήγορος επεξεργαστής??)...
Συνολικά όμως σαφώς ποιο ολοκληρωμένη η Α6000.

Υ.Γ. Μπράβο που την έδωσες την 5r!!!!

Re: The Sony NEX Thread.

καλησπέρα,
βρήκα μεταχειρισμένη την vg10 την δίνουν 900ευρώ, πείτε μου την γνώμη σας όσον αφορά την τιμή (ας υποθέσουμε ότι είναι σε καλή κατάσταση) με παίρνει για παζάρι;;;
σκέφτομαι ότι θα είναι καλός συνδιασμός με την a6300 για δουλειά.

Πολλά ζητάει
Είναι πολύ παλιά

Κάπου είδα αγγελία την vg30 σ αυτή την τιμή

vg 30 όσο και αν έψαξα δεν βρήκα σ αυτή την τιμή, βρήκα μια vg20 με τον 18-200 και το σκέφτομαι σοβαρά.

Πολλά ζητάει
Είναι πολύ παλιά

Κάπου είδα αγγελία την vg30 σ αυτή την τιμή

Re: The Sony NEX Thread.

αγόρασα πρόσφατα μία nex 3n με φακό 16-50mm, από ότι είδα στο menu η έκδοση του σώματος είναι ver 1.00 και η έκδοση lens/mount adapter είναι 0.1. Υπάρχουν νεότερες εκδόσεις λογισμικού και αν ναι που θα τα βρω και αν έχει ουσία να κάνω update ?