SONY ΣΕΙΡΑ W2000 VS ΣΕΙΡΑ D3000

kegha

New member
24 November 2006
73
Γεια σας παρακαλουθω το forum εδω και αρκετους μηνες και μπορω να πω οτι εχω μαθει αρκετα απο αυτα που συζητατε εδω για το κοματι τηλεορασεις.
Σχεφτομαι να αγορασω καποια lcd ακομα δεν εχω καταληξει στις ιντσες μαλλον 40 αλλα αν με περνει οικονομικα μπορει και 46,ετσι και αλλιως η αποσταση της θεασης θα ειναι περιπου στα 3.5μ.
Θα βλεπω περιπου tv(40%) αλλα και dvd(60% στην αρχη τουλαχιστον θα ειναι απλο dvd ισως λιγο αργοτερα θα παμε και σε blue ray).
Και το ερωτημα μου γιατι εχω μπερδευτει λιγο, ποια ειναι καλυτερη η σειρα W ή σειρα D3000 και αν παω στις 46 ιντσες που θα ειχα καλυτερο αποτελεσμα.

Ευχαριστω για την καλη δουλεια που κανετε...

Κοίτα σε απλό τηλεοπτικό σήμα η D3000 είναι καλύτερη λόγω των 100Hz!

Δες εδώ αυτό το θέμα
Θεωρητικά ναι( απο ονομαστικά χαρακτηριστικά) ειναι καλύτερη η W.
- Αν δεν σε νοιάζει το αχρειαστο αυτοκολητάκι Full HD -
Οπως σε βλέπω όμως η D είναι καλύτερη αγορά τώρα.
Δες τες όμως μη σε πάρουν οι άλλοι στο λαιμό τους

D3000 rulez στην πεδιάδα των LCD αλλά εαν δεν έχεις κάποιο κόλλημα με την SONY , είναι κρίμα να μην δεις και την Toshiba z3030 που έχει και τα 2 ( ελπίζω να μην σκότωσα τον κωδικό , είμαι κολλημένος με την SONY !!! ), όπως εαν ανέβεις κατηγορία τιμής , το φθινόπωρο αναμένεται η Χ3000 !τα έχει όλα!

Re: Απάντηση: SONY ΣΕΙΡΑ W2000 VS ΣΕΙΡΑ D3000

Διαφωνω με το φιλο Portioli.

Θεωρητικα ειναι καλυτερη η D.

100 Hz εναντι 50 Hz
10 bit panel εναντι 8 bit panel
3 ΗDMI εναντι 2 HDMI
Υποστηριξη 24p εναντι μη υποστηριξη
Force Surround ηχος εναντι απλου virtual Surround
κτλ.

Στο μονο που υπερεχει η W ειναι η αναλυση , ακομα και σε design η D ειναι κατα την αποψη μου καλυτερη.

Γεια σας παρακαλουθω το forum εδω και αρκετους μηνες και μπορω να πω οτι εχω μαθει αρκετα απο αυτα που συζητατε εδω για το κοματι τηλεορασεις.
Σχεφτομαι να αγορασω καποια lcd ακομα δεν εχω καταληξει στις ιντσες μαλλον 40 αλλα αν με περνει οικονομικα μπορει και 46,ετσι και αλλιως η αποσταση της θεασης θα ειναι περιπου στα 3.5μ.
Θα βλεπω περιπου tv(40%) αλλα και dvd(60% στην αρχη τουλαχιστον θα ειναι απλο dvd ισως λιγο αργοτερα θα παμε και σε blue ray).
Και το ερωτημα μου γιατι εχω μπερδευτει λιγο, ποια ειναι καλυτερη η σειρα W ή σειρα D3000 και αν παω στις 46 ιντσες που θα ειχα καλυτερο αποτελεσμα.

Καταρχήν καλώς όρισες!!!

Νομίζω εάν και είναι λίγο παλιά αυτή που θα ποτείνω είναι κατά την γνώμη μου εξαιρετικά αξιόπιστη μιλάω για την σειρά Χ :worshippy: :worshippy:

καλα τα χαρακτητιστικα που λενε τα παιδια,δεν λεω, αλλα τα ματια σου ειναι ο καλυτερος κριτης.οποτε τρεχατε ποδαρακια μου.

Λάθος διατύπωση απο μένα.:bang:
(Για την ανάλυση μόνο μιλούσα)

Διαφωνω με το φιλο Portioli..

Στο ίδιο πράγμα καταλήγουμε όμως.

Οπως σε βλέπω όμως η D είναι καλύτερη αγορά τώρα.