ναι ελληνικο manual δεν εχει. κατεβασετο απο την sony.gr
το player παιζει για πλακα ασταματητα και χωρις κανενα προβλημα HD MKV files 720p kai 1080p λες και ειναι .avi.
με τους υποτοιτλους εγω δεν ειχα κανενα προβλημα.
απλα το .srt file να εχει το ιδιο ονομα με την ταινια και απλα επιλέγεις απο το control το κουπι subtitles και επιλέγεις cp1253 πατοντας το 2 φορες.
το εχεις συνδεσει με σκληρο δισκο? στο usb?..και αν ναι ποιον?
σου βγαζει καποιο μυνημα οτι δεν τον υποστιριζει?
παιδιά απο εικόνα τι λέει ??? έχει συγκρίνει κανείς με το WD live ?
Φίλε μου έχεις δίκιο και σ ευχαριστώ ,πάτησα δύο,τρείς φορές το κουμπί subtitleς και εμφανίστηκαν τα Ελληνικά. το μηχάνημα είναι τέλειο. Και ναι το σύνδεσα με ένα σκληρό που έχω VERBATIM 500 GB διαμορφωμένο σε NTFS και τα παίζει όλα μία χαρά μουσική, ταινίες,φωτογραφίες. Πριν 10 μέρες αγόρασα και το A.C.RYAN PV76120 1TB (καλύτερο γιατί γράφει κιόλας με δύο δέκτες) αλλά κάνει κολήματα και δεν τα πάω καλά με τα αγγλικά αλλά ούτε και είμαι η διάνοια στα κομπιούτερ κι έτσι μου έρχεται πιό εύκολο στις αναβαθμίσεις αυτό.Επίσης απο την στιγμή που βλέπει άνετα τον εξωτερικό 2,5 verbatim που έχω τι με νοιάζει αν δεν δέχεται εσωτερικό;
ναι ελληνικο manual δεν εχει. κατεβασετο απο την sony.gr
το player παιζει για πλακα ασταματητα και χωρις κανενα προβλημα HD MKV files 720p kai 1080p λες και ειναι .avi.
με τους υποτοιτλους εγω δεν ειχα κανενα προβλημα.
απλα το .srt file να εχει το ιδιο ονομα με την ταινια και απλα επιλέγεις απο το control το κουπι subtitles και επιλέγεις cp1253 πατοντας το 2 φορες.
το εχεις συνδεσει με σκληρο δισκο? στο usb?..και αν ναι ποιον?
σου βγαζει καποιο μυνημα οτι δεν τον υποστιριζει?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.