Sony SS-AR1..Το αντίπαλο δέος?

Magellan

Banned
28 July 2006
19,083
Εν πλώ
Κάπου εκει λίγο μετά την φετινή Εκθεση στο Λας Βέγκας
μου είχε πεί φίλος δημοσιογράφος του ειδικού τύπου που βρέθηκε εκεί και κατόπιν ερωτήματος μου "ποιό ηχείο σε εντυπωσίασε"

Ρητά, το Sony SS-AR1!!

Αρχικά παραξενεύτηκα, αλλά μετά λέω, γιατί όχι?..Δεν μας έχει συνηθίσει
η εν λόγω εταιρία σε Ηι-End ηχεία, αλλά πάλι δεν είναι και τυχαίοι...

Το ζητούμενο είναι βέβαια να καταφέρει να πείσει τους ακραίους θιασώτες
του Ηι-End( που ακούνε Sony και μελανιάζουν) να το βάλουν στο χώρο ακρόασης τους...Θα δείξει...

Πρός το παρόν, το πρώτο επίσημο review για το SS-AR1 δημοσιεύεται

στο τελευταίο τεύχος του stereophile

http://www.stereophile.com/content/sony-ss-ar1-loudspeaker

Last edited:
Mακάρι να το ξαναγυρίσει στο Hi End η Sony, καλό σημάδι το ηχείο.
Αμα θέλουν έχουν την τεχνολογία και τεχνογνωσία να κάνουν σκόνη τον ανταγωνισμό με λιγοκότατες τιμές.
Όχι σαν του ηχείου πάντως...

Ασχτετο αν ειναι sony, που δεν φημιζεται για τα ηχεια της (εκτος απο ενα καλο δειγμα πριν απο 10 χρονια, με την ελευση του sacd) τα μεγαφωνα που χρησιμοποιει ειναι ολα απο το επανω ραφι. (scanspeak revelator)

Last edited:
Ασχτετο αν ειναι sony, που δεν φημιζεται για τα ηχεια της (εκτος απο ενα καλο δειγμα πριν απο 10 χρονια, με την ελευση του sacd) τα μεγαφωνα που χρησιμοποιει ειναι ολα απο το επανω ραφι. (scanspeak revelator)

Καλή και ασφαλής επιλογή θα έλεγα.

Και δεν είναι "ντροπή" να είναι ακριβώς τα ίδια με αυτά που βρίσκουμε και εμείς στο εμπόριο.

Και ΔΕΝ πιστεύω όλους τους κατασκευαστές που λένε πως "ξέρετε μοιάζει με το τάδε, αλλά δεν είναι ακριβώς το ίδιο, είναι custom μόνο για μας" και άλλα χαριτωμένα.

χιχιχιχί............ Τώρα είδα με ποιό player σαν πηγή έγινε το review :devil-smiley-029:(Που τώρα βρήκα χρόνο να το διαβάσω...):angel:

ΕΕ για καλό φυσικά αφού το έχω και σπίτι μου...:D
Για σκέψου το, ένα ηχείο των 27.000 ευρώ να αξιολογείται με πηγή το 5400 των 1500 ευρώ..:idea:

Last edited:
Υπάρχει βέβαια και το Meridian 861 στις αναφορές. Με το Oppo για transport. Πόσο πάει ΑΥΤΟ τό πακετάκι; :blink: