Sony STR DB 840+B&W DM 602 s2

mstr

Supreme Member
23 July 2009
4,393
Πωλειται ο AV ενισχυτης Sony STR DB840 και ενα ζευγαρι ηχεια βασης(χωρις τις βασεις) B&W DM 602 S2.

Και ο ενισχυτης,και τα ηχεια,ειναι μαυρου χρωματος.Αγορασμενα πριν 10 και κατι χρονια,αλλα καλοδιατηρημενα.

Πωλουνται μονο και τα 2 μαζι,στην τιμη των 360 ευρω,και μονο αν ο ενδιαφερομενος ερθει και τα δει και τα ακουσει,ωστε να τα ελεγξει και να γινει η συναλλαγη face to face.Μενω στο Ηρακλειο Κρητης.

Προς το παρον δεσμευονται ο ενισχυτης και τα ηχεια μεχρι το Σαββατοκυριακο,διοτι ενδιαφερθηκε να τα δει γνωστος μου.Θα ενημερωσω Σαββατο ή Κυριακη ξανα αν ειναι διαθεσιμα.

Καλημερα φιλε μου.Αν προσεξεις στο πρωτο post,εχω γραψει οτι τα δινω μονο και τα 2 μαζι πακετο(ενισχυτης+ηχεια),στην τιμη των 360 ευρω.

Να ξαναπω οτι θα τα δωσω μονο αν ο ενδιαφερομενος τα δει ο ιδιος και τα ελεγξει,(μενω Ηρακλειο,Κρητη),και τα παραλαβει ο ιδιος.

Απλα ειναι κρατημενα μεχρι το ΣΚ για να τα δει γνωστος μου,θα σας ενημερωσω αν τελικα ειναι παλι διαθεσιμα.

Καλησπερα.

Τα ηχεια και ο ενισχυτης ειναι ξανα διαθεσιμα.Για την τιμη κτλ ισχυουν οτι εχω πει παραπανω.

Μια μικρη στρογγυλοποιηση της τιμης στα 350 ευρω για ενισχυτη+ηχεια

Σκεφτηκα και το ενδεχομενο ανταλλαγης των ανωτερω με καποιο μοντελο dslr + φακο η καποιον ολοκληρωμενο δικαναλο ενισχυτη μαζεμενο,γλυκοηχο και laidback μηπως και τον ταιριαξω με ενα δευτερο ζευγαρι b&w 602 s2 που εχω.

Μαζι με τα παραπανω δινω και ενα καλωδιο interconnect tech+link

Σκεφτηκα και το ενδεχομενο ανταλλαγης των ανωτερω με καποιο μοντελο dslr + φακο η καποιον ολοκληρωμενο δικαναλο ενισχυτη μαζεμενο,γλυκοηχο και laidback μηπως και τον ταιριαξω με ενα δευτερο ζευγαρι b&w 602 s2 που εχω.

το ενδεχομενο ανταλλαγης με dslr το ακυρωνω,αλλα αν υπαρχουν προτασεις ανταλλαγης με ηχητικο εξοπλισμο,ειμαι ανοιχτος σε προτασεις.Να πω οτι ειμαι και φαν των καλων ακουστικων.

Ισχυει βεβαια και η τιμη των 350 ευρω για ενισχυτη+ηχεια+καλωδιο interconnect που προανεφερα.