(Pleo) δεν ειναι διαφορετικο ... εχω βγαλει το καπακι απο μπροστα οπως και στην μια κολονα και το γουφερ
εσυ πως τα βλεπεις σε σχεσει μα τον denon 2600 που παρηγγειλα ?
Σήμερα θα κάτσω να δω τις ρυθμίσεις του ενισχυτή και ότι απορία έχω θα σας πω, το μόνο που έχω κάνει είναι με το μικρόφωνο που έχει ο ενισχυτής να το βάλω στο κέντρο και να ρυθμίσει τα ηχεία τις αποστάσεις τους.όλα τα άλλα που αναφέρεις τα crossover δεν ξέρω τι είναι μου φαίνεται έχω πολύ διάβασμα να ρίξω για να μπορέσω να το ρυθμίσω σωστά!
Ρίξε μια ματιά στο Freq. Response που γράφει ο κατασκευαστής στην πλάτη του ηχείου Κώστα.
Mιας και έχω κι εγώ τα CRYSTAL AUDIO BPT ( για surround sto δικό μου set up) να προσθέσω στην συζήτηση ότι είναι bipolar ,οπότε θέλει και προσοχή στην τοποθέτηση γιατί έχουν μεγάφωνα και στις δυο μεριές.
Δεν είναι κάτι δύσκολο στην τοποθέτηση.
Αν θέλει κάποιος να εκμεταλλευτεί την πίσω επιφάνεια για την ανάκλαση και τον πιο ambient ήχο, το κάνει. Δεν έχουν όλοι τοίχο κοντά για surround για παράδειγμα. Η εταιρία στο manual λέει να τα έχεις σε απόσταση από τον τοίχο τουλάχιστον 50 εκ., και τα surround προτείνει να είναι στις ίδιες θέσεις που θα έβαζες κανονικά τα surround αλλά να στοχεύουν το ένα το άλλο και όχι στραμμένα προς τη θέση ακρόασης.
Προφανώς κατ' αυτόν τον τρόπο και αν υπάρχει τοίχος, προστίθεται το ambience.
http://www.crystalaudio.com/media/manuals/M_BPS_GR 9-12-09.pdf
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.