Yperion
AVClub Fanatic

Αυτο ειναι το αποτελεσμα υποτειθεται για την HX820.
Οσα αναφερεις ειναι για το νημα της Panasonic.
Οσα αναφερεις ειναι για το νημα της Panasonic.
Overall, however, for picture quality the HX929 stands above all but the very best plasma TVs, at least when viewed from the sweet spot directly in front of the screen.
Comparing the HX929 to the plasmas we also noticed that black areas brightened somewhat when they were surrounded by lighter areas, such as the dark space under the bridge (15:09). This effect was a more subtle form of blooming, but its result was that the plasmas showed better contrast, with a bit more pop, in many mixed scenes.
In near-dark and black areas the Sony did turn bluer, but not to the same extent as most other LED/LCDs. Since blacks were so dark the blue cast was not apparent, and shadows stayed relatively true, albeit worse (bluer) than the plasmas.
From off-angle the HX929 fared poorly, as we expect in general from LCDs and in particular from local dimmers. Dark areas and colors washed out worse the others in our comparison (aside from the 909), and the difference in contrast--for example the lightening of letterbox bars on the far edge and slight rise in shadows--was visible from as little as one couch cushion to either side of the sweet spot at a viewing distance of 8 feet. Areas of blooming became, as usual, more apparent the further we moved off-angle.
Mάλλον δεν διαβάζουμε το ίδιο review... :chinscratch:
....
Read more: http://reviews.cnet.com/flat-panel-...929/4505-6482_7-34468616-2.html#ixzz1RVb20yLH
soch said:Το ίδιο διαβάζουμε αλλά... το διαβάζουμε όλο.
Σημασία έχει όμως τί γίνεται και όταν είναι, έστω και λίγο, αναμμένα... Και στη συγκεκριμένη περίπτωση, το inky φαίνεται να πηγαίνει περίπατο και να επιστρέφει brightened & blue...![]()
Αγαπητέ συντονιστή,
για την ουσία του πράγματος μπορείς να γράψεις ότι θέλεις, όπως ο καθένας από μας κάνει. Μπορείς απλά να μην τους πιστέψεις, να τους θεωρήσεις άσχετους, πληρωμένους ή ότι άλλο θελήσεις.
Όταν ποστάρω:
"..γράφει ότι ξεπερνά όλες τις Led-LCD και τις περισσότερες πλάσμα σε αυτό τον τομέα και συγκρίνεται μόνο με την Κούρο.."
που είναι πιστή μετάφραση μέρους του κειμένου (βλέπε πιο πάνω copy-paste)
μου απαντάς:
"Mάλλον δεν διαβάζουμε το ίδιο review.."
συνοδευόμενο με εικονίδια σκεπτικισμού, γέλιου και μέρος του άρθρου άσχετου από αυτό στο οποίο αναφερόμουν.
Σου λέω διάβασε όλο το άρθρο για να βρεις ότι περιλαμβάνει αυτό που έγραψα και απαντάς με υπόνοιες ότι παρέλειψα πράγματα.
Εντάξει. Η TV δεν είναι καλή, εγώ είμαι biased, και οι αρθρογράφοι χθεσινοί. Και όλοι μαζί θα φάμε πιπέρι μέχρι θανάτου.
Αυτά.
Μην τα γραφεις αυτα γιατι καποιοι νομιζουν οτι η τηλεοραση τους εχει contrast ratio 8000:1 και θα απογοητευτουν.![]()
Όταν ποστάρω:
"..γράφει ότι ξεπερνά όλες τις Led-LCD και τις περισσότερες πλάσμα σε αυτό τον τομέα και συγκρίνεται μόνο με την Κούρο.."
που είναι πιστή μετάφραση μέρους του κειμένου (βλέπε πιο πάνω copy-paste)
μου απαντάς:
"Mάλλον δεν διαβάζουμε το ίδιο review.."
συνοδευόμενο με εικονίδια σκεπτικισμού, γέλιου και μέρος του άρθρου άσχετου από αυτό στο οποίο αναφερόμουν.
Σου λέω διάβασε όλο το άρθρο για να βρεις ότι περιλαμβάνει αυτό που έγραψα και απαντάς με υπόνοιες ότι παρέλειψα πράγματα.
petasis said:Σχετικά με το review (με το report του calman - πολύ καλή προσθήκη), χάθηκε να μετρήσουν και μια ANSI αντίθεση;
Είναι το μόνο που μου λείπει από τις μετρήσεις...
Και που να δεις κάποιους άλλους, που αν η πραγματικότητα δεν τους βολεύει, την αρνούνται και φτιάχνουν μια δικιά τους.
Επίσης, θα ήθελα να δημοσίευαν και τις μετρήσεις στα 0% και 10%, όσον αφορά το grayscale...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.