Μα και η LCD αποκλείεται να δείχνει έτσι.Ούτε μια LG των 300 ευρώ δεν έχει τέτοιο μαύρο.Πόσο μάλιστα ένα monitor τη sony που κοστίζει κάποιες χιλιάδες ευρώ.
Μα έχει τόσο "έντονο" φωτισμό, που τα λευκά τραπεζομάντηλα και τα λευκά καρτελάκια, ακτινοβολούν, και δεν φαίνονται καθόλου γκρι. Επίσης, ξεχωρίζεις ΑΝΕΤΑ τα λογότυπα τις σόνυ πάνω στις συσκευές. Άπλετο το φως...
Γιάννη,το μαύρο της lcd το βλέπεις ικανοποιητικό;Δεν αναφέρομαι πλέον στην CRT.'Ωρες-ώρες, μου μένει η εντύπωση ότι απαντάτε σε κάτι χωρίς να το έχετε διαβάσει...![]()
![]()
Γιάννη,το μαύρο της lcd το βλέπεις ικανοποιητικό;Δεν αναφέρομαι πλέον στην CRT.
Έχετε στον νου σας ότι μιλάμε για monitors που κοστίζουν χιλιάδες ευρώ.
...τόσο η CRT, όσο και η LCD είναι εμφανώς κακορυθμισμένες...
...έστω και κακορυθμισμένες και οι δύο...
'Ωρες-ώρες, μου μένει η εντύπωση ότι απαντάτε σε κάτι χωρίς να το έχετε διαβάσει...![]()
![]()
Όπως ο ψεύτης βοσκός φώναζε για τους λύκους και δεν τον πίστευε κανείς έτσι και τώρα η Sony έβγαλε κανονική LED τηλεόραση αλλά ποιος θα το πιστέψει και θα αναγνωρίσει την διαφορά όταν γέμισε η αγορά "LED" μαϊμού?
Τι εννοείς; Τα ήδη υπάρχοντα μοντέλα όπως αυτό Sony KDL 26 EX 320 δεν είναι κανονικό led; Βοήθα και λίγο γιατί σχεδόν είχα καταλήξει σε αυτό για να πάρω! Μήπως γνωρίζει κανείς τι διαφορά έχει αυτό το μοντέλο που προανέφερα με τον αντικαταστάτη KDL 26 EX 550 ; Το είδα που βγαίνει και σε άσπρο και μου άρεσε καλύτερα! Πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει Ελλάδα;
-Disappointing contrast ratio compared to 2011 models (1860:1).
Τι εννοείς; Τα ήδη υπάρχοντα μοντέλα όπως αυτό Sony KDL 26 EX 320 δεν είναι κανονικό led;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.