Sony V4000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Sony V4000

"Motionflow 60Hz technology"....:Banane0:

Συμφωνα με καποια site η 37V4500 εχει πανελ A-MVA της AU Optronics οποτε το ιδιο υποθετω για την 42V4100.

42άρα Sony LCD?!

Μήπως άρχισαν οι πρώτες φουρνιές από Sharp πλευρά να κάνουν την εμφάνισή τους;

Από την Sharp πρέπει να παίρνει 32άρια. Κι εγώ θεωρώ πιο πιθανό να είναι της AUO, αλλά θα μας ενημερώσει ο Geo -bye-

Καλά το Motionflow 60Hz είναι όλα τα λεφτά. Ίσως να το έχουν μόνο για τα 24p.

Τελικά ο Χρήστος σε πρόλαβε για 2 λεπτά... -bye-

Στην τιμή που την έχουν δεν νομίζω να φοράει AUO. Άσε που η AUO κόβει και 40άρια πάνελ, οπότε θα γλύτωναν το στήσιμο νέας γραμμής και τον επανασχεδιασμό του σασί...

Ε, καιρός ήταν να βάλει και σε κανένα "φτηνό" μοντέλο frame interpolation η Sony... :BDGBGDB55:

Re: 37-40"tv για gaming

Το Public στην Κύπρο έχει σε προσφορα την Toshiba 37ΑV500PG στα 499 Ευρώ. Ξέρουμε τίποτα για την συγκεκριμένη TV?

Καλημέρα Γιώργο.

Είχα δει την 32άρα δίπλα στην LG3000 και η LG μου άρεσε περισσότερο. Για εισαγωγική 37άρα πάντως είναι καλή η τιμή :a0210:

Έριξα μια ματιά χθές και δεν είδα σε τηλεοπτικό σημα εξωφρενικές διαφορές στην Α536 και Α558 (παρόλα τα 200-300 ευρώ διαφορά που έχουν).
Υπάρχει λόγος που να δικαιολογεί την τόσο μεγάλη διαφορά ή απλά επειδή η τελευταία είναι (φαντάζομαι) πιο καινούριο μοντέλο; Η 40v4000 είχε πολυ καλή εικόνα αλλα τα χρώματα μου φάνηκαν πολύ θαμπά. Απο την άλλη αξίζει να πέσω 3 ίντσες στην 37ρα 558 ωστέ να έρθω στα $$ της 536?
Ευχαριστώ.

προφανως η Α536 εχει παλιο πανελ.τα χρωματα της 40V4000 ερχονται στα ισα τους με ρυθμισεις.οι 37" εχουν AUO panel

εγω παραγγειλα την 40a536 απο το PUBLIC με 699e (προσφορα). Πιστευω παρα πολυ καλη τιμη για FULLHD, 35000:1, 3 HDMI κτλ...

Χαιρετισμούς σε όλο το φόρουμ αρχικά, είμαι καινούργιος εδώ... Εγώ αγόρασα απο το Κωτσόβολο το πακέτο της προσφοράς της 40V4000 μαζί με το Playstation 3. Ακόμα δεν έχει έρθει, αύριο περιμένω τη παράδωση στο σπίτι. Η τηλεόραση θα αντικαταστήσει μια 32'' SONY CRT η οποία με υπηρέτησε πιστά 5 χρόνια, είναι όμως τεράστεια και πιάνει πάρα πολύ χώρο στο σαλώνι..

Αν και δεν είμαι πολύ του παιχνιδιού το πήρα το πακέτο με το PS3 γιατί απο ότι βλέπω μάλλον είναι καλή η τιμή της προσφοράς ( 1286 ευρώ ) αυτών των 2, και θα το αξιοποιήσω ως bluray player. Για να δούμε... οι εντυπωσείς αυτών που τη έχουν αυτή τη τηλεόραση ποίες είναι ; γενικά είναι καλό μοντέλο ;

Προσωπικα πιστευω οτι η 40V4000 ειναι καλυτερη απο Α558 και χειροτερη απο Α656.

Την 536 δεν την εχω δει ποτε και δεν μπορω να εκφρασω γνωμη , λογικα πρεπει να ειναι μια 558 με λιγοτερο "εξοπλισμο".

Προσπαθώντας να μετακινήσω το μήνυμα του φίλου Spartan_X για την V4000, πήρε η μπάλα μερικά μηνύματα ακόμα :slapface:

Ελπίζω να μην τα έκανα πολύ μπάχαλο, αλλά νέος είμαι ακόμα και μαθαίνω :D

Καλησπέρα.
Επιτέλους μπήκα και εγώ στο full hd club και πρίν λίγο έβγαλα απο το κουτί της την 40v4240. Ξέρω οτι είναι ίδια με την v4000 αι γι αυτό γράφω σε αυτό το θέμα.
Οι πρώτες εντυπώσεις σε τηλεοπτικό αναλογικό και ψηφιακό σήμα είναι άψογες.
Επίσης στο 360 με hdmi έχω να πω τα καλύτερα.
Διαβάζω σε διάφορα ξένα site για ρυθμίσεις που είναι απαραίτητες για να έρθει η τηλεόραση στα ίσα της. Επειδή είμαι ήδη ενθουσιασμένος φαντάζομαι οτι με ένα ελαφρύ tweaking θα τρελαθώ. Ξέρει κάποιος τα σχετικά προτεινόμενα settings?
Ευχαριστώ.

Καλή χρονιά και χρόνια πολλά :D

Καλησπέρα.
Επιτέλους μπήκα και εγώ στο full hd club και πρίν λίγο έβγαλα απο το κουτί της την 40v4240. Ξέρω οτι είναι ίδια με την v4000 αι γι αυτό γράφω σε αυτό το θέμα.

Καλορίζικη. Για πες μου φίλε ξέρεις μήπως ποια η διαφορά της από την V4000; Γιατί την είδα σήμερα στα expert (898euro). Την KDL 40V4000 την έχει το eshop (843euro), αλλά δεν εντόπισα κάποια διαφορά.

Ξεθάβω αυτό το θέμα για να μήν ανοίγω καινούριο.
Η 4240 που είναι καθ'όλα όμοια με την 4000 έχει και ενσωματωμένο ψηφαικό δέκτη. Έχω κανονικά δηλαδή prisma+ etc. Σήμερα και εφόσον απο χθές εκπέμπουν όλα τα κανάλια ψηφιακά είπα να κάνω ένα tuning για δοκιμή.
Βρίσκει αισίως 16 κανάλια mega ant1 star κτλ.. αλλα μου δίνει μόνο audio και επάνω λέει no video...
Θέλω dv3 αποκωδικοποίητη η είναι θέμα ρύθμισης ή μη συμμόρφωσης των καναλιών σε χ-Υ πρότυπα;

O ενσωματωμένος ψηφιακός δέκτης της σειράς V4000/42xx είναι δυστυχώς μόνο για mpeg2...

Θα χρειαστείς κάποιον εξωτερικό δέκτη ή συμβατή μοντούλα για να δεις digea.