Sony VAIO VGN SZ650/N

Status
Not open for further replies.

tasanto

AVClub Addicted Member
31 August 2006
1,744
Athens
Tο laptop είναι αγορασμένο την 15/12/2007, eίναι σε εξαιρετική κατάσταση με Windows Vista Business Original προεγκατεστημένα.Δεκτός οποιοδήποτε έλεγχος.

Τα χαρακτηριστικά του μηχανήματος φαίνονται παρακάτω

Product Specifications
Weights and Measurements
• Dimensions (Approx.) : 12.5”(W) x 9.3”(H) x 9.3”(D)
• Weight (Approx.) : 1.7 kgr
Hardware
• Camera : Built-in Camera and Microphone
• Keyboard : QWERTY (86 keys with 3mm stroke and 19.05mm pitch)
• Pointing Device : Electro-Static touch pad
General
• Action Buttons : S1, S2 (programmable), Wireless On/Off, stamina/speed hybrid graphics switch
• Computer Type : Notebook
• Security : Trusted Platform Module (TPM), TCG Ver.1.2 compliant Biometric Fingerprint Sensor
• Type of Use : Ultra Portable
Power
• Battery Type : Standard Capacity Lithium-ion Battery
• Estimated Battery Life : 3 to 6 hours (Standard Battery)
• Power Requirements : 105W+10%
Expansion Slots
• Multimedia Card Reader : Memory Stick DUO™ with MagicGate® functionality ExpressCard™/34 Slot: 5-in-1 Memory Card Adaptor (VGP-MCA20A) supporting Memory Stick®, Memory Stick PRO™, Secure Digital, xD-Picture Card, and MultiMediaCard (MMC)PCMCIA (Type II/Type I card slot with CardBus support)
Audio
• Sound System : Sony® Sound Reality™ - Audio Enhancer
Optical Drive #1
• CD Read : 24x max.
• CD-R Write : 24x max.
• CD-RW Write : 16x max.
• DVD Read : 8x max.
• DVD+R DL Write : 4x max.
• DVD+R Write : 8x max.
• DVD+RW Write : 8x max.
• DVD-R DL Write : 4x max.
• DVD-R Write : 8x max.
• DVD-RAM Read : 5x max.
• DVD-RAM Write : 5x max.
• DVD-RW Write : 6x max.
• DVD±RW : Yes (DVD±R DL/DVD±RW/DVD-RAM)
Graphics
• Chipset : Mobile Intel® GM965 Express Chipset
• Interface : VGA out w/ Smart Display Sensor
• Processor : NVIDIA® GeForce® 8400M GS and Mobile Intel® Graphics Media Accelerator X3100
• Technology : Hybrid Graphics System
• Video RAM : 831MB Total Available Graphics Memory (NVIDIA® GeForce® 8400 GS) and 358MB Total Available Graphics (Mobile Intel® Graphics Media Accelerator X3100)
Hybrid Hard Disk Drive
• Capacity : 160GB
• Impact Protection : G-Sensor™ Shock Protection - Hard Disk Drive Protection
• Interface : Serial ATA
• On Board RAM : 256MB
• Speed : 5400rpm
• Technology : H-HDD with Windows ReadyDrive™ for Windows Vista®
Networking/Modem
• Bluetooth® Technology : Integrated Bluetooth® Technology
• Ethernet Protocol : Fast Ethernet (RJ-45)
• Ethernet Speed : 10Base-T/100Base-TX/1000Base-T
• Modem Type : Integrated V.92/V.90 Modem (RJ-11)
• Wireless LAN : Intel® PRO/Wireless 4965AGN Network Connection (802.11a/b/g/n)
Processor
• Front Side Bus Speed : 800MHz
• L2 Cache : 4MB
• Speed : 2.2GHz
• Technology : Intel® Centrino® Duo Processor Technology
• Type : Intel® Core™2 Duo Processor T7500
Software
• Operating System : Windows Vista™ Business
• Sony® Original Software : Click to DVD® - DVD Creation* Please access VAIO® Help and Support from your PC for a complete list of software applications and trials.
Display
• Resolution : 1280x800
• Screen or Display Technology : WXGA razor thin LCD panel
• Screen Size : 13.3”
• XBRITE™ LCD Technology : YesWhite LED back light for better quality and clarity
Inputs and Outputs
• DC-In : 1
• Ethernet Connection(s) : 1
• Express Card™ Slot : 1
• Headphone Jack : 1
• i.LINK® Interface : 1 (4-pin IEEE 1394) interface
• Memory Stick® Media Slot : 1
• Microphone Input : 1
• Modem Jack : 1
• Port Replicator Connector(s) : 1 (Bottom)
• USB Port(s) : 2 (2.0 compliant)
• VGA Output(s) : 1
Memory
• Installed : 2GB (1GBx2) PC2-5300
• Maximum : 4GB
• Speed : 667MHz
• Type : DDR2
Accessories Supplied
• Standard Lithium-ion battery (VGN-BPS10)
• AC adapter (VGP-AC19V25)
• Memory Card Adapter (VGP-MCA20)
• Power Cord

Last edited:
Να πω οτι η πωληση δεν ειναι δικη μου αλλα του αδερφου μου και ισως υπαρχει μια καθυστερηση στο να απαντηθουν καποιες αποριες.Τιμη 1300 ευρω

Θα μεταφερω τη προσφορα σου και θα σου απαντησω.Οπως εγραψα και πιο πανω δεν ειναι δικο μου.

Last edited:
Νεα τιμη 900 ευρω,παιδια παρακληση αν υπαρχει ενδιαφερον στειλτε προσωπικο μηνυμα. Μηνυματα με "αλλες πιθανες επιλογες" το μονο που πετυχαινουν ειναι ενα αμοιβαιο χασιμο χρονου μιας και αν δεν φυγει σε αυτη την τιμη η πωληση δεν θα γινει.

Φιλε μου εχεις απολυτο δικιο...αλλα καλο θα ειναι εαν ο αγοραστης 'δεν εχει παρει χαμπαρί´' που βρισκονται οι τιμες για το προιον που πουλαει,να δεχεται μια ενημερωση,καλη ωρα σαν και την δικη μου.Για το καλο της πωλησης βεβαια...

Απάντηση: Re: Sony VAIO VGN SZ650/N

Φιλε μου εχεις απολυτο δικιο...αλλα καλο θα ειναι εαν ο αγοραστης 'δεν εχει παρει χαμπαρί´' που βρισκονται οι τιμες για το προιον που πουλαει,να δεχεται μια ενημερωση,καλη ωρα σαν και την δικη μου.Για το καλο της πωλησης βεβαια...

Επειδή τα έχουμε πει πολλές φορές,καλό θα είναι η "ενημέρωση" του πωλητή να γίνεται με pm.

Τα εχεις πει Σωκρατη αλλα καποιοι (αρκετοι δυστυχως) εχουν καποια "χαρακτηριστικα" που δεν θα μπορεσουν να αποβαλουν σε αυτη τη ζωη.

Σε ευχαριστω παντως για την "εμεση επιπληξη" στον φιλο μας. Προφανως δεν γνωριζει οτι ενα laptop κοστολογειται και με βαση το υλικο που ειναι φτιαγμενο για να ειναι αρκετα ελαφρυ.Τελος παντων ειναι μια πολυ ειδικη αγορα και ειναι λογικο να μην ενδιαφερει καποιον αλλα τοτε γιατι απλα εμφανιζεται σαν ενδιαφερομενος?

Last edited by a moderator:
φιλαρακι μη κανεις σαν τρελος.Εγω ενδιαφερθηκα για το laptop σου και μαλιστα δημοσια.Εκανα την προσφορα μου και πηρα αρνητικη απαντηση.Δευτερον, διαθετω καταστημα με Η/Υ και δεν ειμαι καθολου ασχετος για το πως κοστολογουν ενα laptop και ποια ειναι η σημερινη του αξια.Το γεγονος οτι σου εκανα μια προσφορα και παραλληλα την δικαιολογησα κιολας με ενα link νομιζω οτι ειναι καθολα σωστος και κοσμιος τροπος.Θα ημουν 'μυστηριος' εαν σου εκανα αυτην την προσφορα(150% κατω) χωρις το link ή και το αντιθετο.Τοτε θα ειχες καθε δικιο πιστευω.

Σωκρατη το καλυτερο σε μια αγγελια ειναι να επιτρεπουμε σε εναν αγοραστη να μπορει να κανει προσφορα δημοσια και να δικαιολογει και την αρκετα χαμηλωτερη τιμη που διεκδικει απο τον αγοραστη.
Αντιθετα το να επεμβαινεις στην αγγελια χωρις να ενδιαφερεσαι για το προιον ειναι μαλλον η περιπτωση που θελεις να μας θυμισεις.Σωστα?

Για να μην το κανουμε σηριαλ κατι που δεν ενδιαφερει καθολου τους υπολοιπους εδω μεσα.Αν εχεις καταστημα με υπολογιστες τοτε απλα δεν υπαρχει λογος να κοιτας αγγελιες απο εδω,το αγοραζεις χοντρικη και χωρις φπα. Αρα τι εκανες εδω μεσα ? Προφανως και η αστεια προσφορα που εκανες ηταν πανω στη τιμη που θα αγοραζες εσυ ενα μηχανημα.

Το οτι εμεσα κατηγορεις τον Σωκρατη ειναι το λιγοτερο αγενες.

Απάντηση: Re: Sony VAIO VGN SZ650/N

Τριτον διαθετω καταστημα με Η/Υ και δεν ειμαι καθολου ασχετος για το πως κοστολογουν ενα laptop και ποια ειναι η σημερινη του αξια.Τ

Σωκρατη το καλυτερο σε μια αγγελια ειναι να επιτρεπουμε σε εναν αγοραστη να μπορει να κανει προσφορα δημοσια και να δικαιολογει και την αρκετα χαμηλωτερη τιμη που διεκδικει απο τον αγοραστη.Αντιθετα το να επεμβαινεις στην αγγελια χωρις να ενδιαφερεσαι για το προιον ειναι μαλλον η περιπτωση που θελεις να μας θυμισεις.Σωστα?

Καλές δουλειές,αφού έχεις κατάστημα με Η/Υ.
Εδώ μέσα όμως δεν κάνουμε δουλειές και πολύ περισσότερο δεν έχουμε ανάγκη από επαγγελματίες προστάτες.Όλοι μας μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις τιμών πριν κάνουμε κάποια αγορά,το να γράφουμε δημοσίως την τιμή είναι μάλλον άκομψο.Αυτό λοιπόν που εννοούσα και μάλλον δεν το κατάλαβες έχει να κάνει με την ευγένεια απέναντι σε ένα άλλο μέλος του forum και όχι με παζάρια και δημοπρασίες προκειμένου να τσιμπήσουμε φθηνά ένα προιόν έτσι ώστε στη συνέχεια να το μεταπουλήσουμε με κέρδος.

Παρακαλώ να μην συνεχιστεί η αντιπαράθεση.

Έκανα edit κάποια άκομψα κομμάτια επι προσωπικού που δεν ωφελούν σε τίποτα την αγγελία.

Μηνύματα άσχετα με την αγγελία θα σβηστούν χωρίς προειδοποίηση.

Last edited:
Status
Not open for further replies.