Sony VPL-VW1000ES 4K/3D

Re: Απάντηση: Sony VPL-VW1000ES 4K/3D

:flipout::flipout:

καλη χρονια milk(shake) οτι ποθεις....:ernaehrung004:

μη φοβου....δεν υπαρχει κατι που ναχω με καποιον....προσωπικα κανω καλαμπουρι ....

....ακου πεπλοκουτι.....!!!!! :chinscratch:

τωρα την εβαψες....:grinning-smiley-043

Οχι όχι ..δεν θέλω να μπώ αναμεσά σε σένα και το Γιάννη!συνεχίστε...δικό σας το νήμα:grinning-smiley-043

Καλή χρονιά Κώστα και με υγεία!

και με ένα καλό προβόλι για να δείς το φώς (μαύρο) το αληθινό:music-smiley-005:

Ελπίζω να μην μπορείς αν διαβάσεις όλο το παραπάνω κείμενο..:BDGBGDB55:

...εαν σου ελεγα οτι ο προβολεας που εχω panasonic pt-ae4000 βγαζει 2000:1 + σε ansi contrast ....θα με πιστευες....?
........μιλαω για native ...οχι αυτοματες ιριδες και κουραφεξαλα...:eating:
Εγω σε πιστεύω....
Ποσο τον πουλάς;
Ειμαι έτοιμος να τα χώσω χοντρά για να δω επιτέλους το μεγαλείο του κινηματογράφου...
(αν και ειχα σκοπο να παρω τον 5000 αλλα αυτο το χαρχάλι ουτε 500:1 δεν πιάνει)

:flipout::flipout:

εδω καθοσουν και εκανες υπολογισμους σε νουμερα που δεν υπαρχουν....
...για εμενα λες που σε παιζω και δεν το καταλαβαινεις....:flipout:

περαν της πλακας τωρα....σοβαρα...!!!!!!!

...εαν σου ελεγα οτι ο προβολεας που εχω panasonic pt-ae4000 βγαζει 2000:1 + σε ansi contrast ....θα με πιστευες....?
........μιλαω για native ...οχι αυτοματες ιριδες και κουραφεξαλα...:eating:

Κάτι τέτοια ''σοβαρά'' λες, γι' αυτό σε παίρνουν όλοι στην πλάκα!!! Keep entertain us!!!:flipout::flipout:

2000:1 ansi ε?????

Αγαπούλα---------ΠΟΥΛΑ!!!:Banane0::jester:

[Cine4Home.de]...Preview..Sony VPL-VW1000ES...http://www.cine4home.de/tests/projektoren/Sony_VPL-VW1000/Sony_VW1000_Preview.htm

translation de to en

Teardown Sony VPL-VW1000ES..
Sony_VW1000_Preview_clip_image006.jpg

Last edited:
τρέλανε μας ρε χαβίτο, τρέλανέ μας!!!!

θέλω 2 τέτοιους και μια ασημί οθόνη για παθητικό

Υ.Γ. η σόνι μου φαίνεται αυτή τη περίοδο πιο φορμαρισμένη από ποτε

Απο το παραπανω review, καποιοι εδω μεσα θα ξεχωρισουν, το παρακατω:

"The VW1000ES is a quite large projector with an ominous Darth Vader-like black hood" :rofl:

Το αρθρο το υπογραφει ο ιδιος ο
τομ;

There have been three times in my life that I saw a projected image from a home theater unit that left me grasping for superlatives. The initial experience was in the late 1980s the first time I saw a CRT projector fed by a laser disc source projected onto a 60" screen, which at the time seemed enormous. The second time experience was when I saw my first high-definition 3-chip DLP, the SIM2 C3X at CEDIA several years ago. The third time was the other day when I spent 20 or 30 minutes watching Blu-ray (2D and 3D) on the Sony VPL-VW1000ES. I have to agree with Thomas Norton in Home Theater Magazine that it provided "some of the best 2D images I’ve yet seen." I found the image absolutely seductive. Going into the evaluation, because I had never seen much benefit to upscaling DVDs to 1080p, I was skeptical about the ability of a 4K projector to improve upon 2K Blu-ray. I was wrong. The image had a subtle but unmistakable added solidity and great depth. But what was most appealing to me was the color performance, which offered deep, rich, and vibrant colors without a hint of oversaturation. I frankly haven't a clue what the Sony is doing to produce this effect, but it struck me immediately.

Καποιοι με ειχαν παρει στο ψιλο οταν ελεγα οτι ακομα και στις φωτογραφιες του fullhd.gr φαινεται
Οτι εχουν κανει τρομερη δουλεια στο upscaling του sony :P

Απο την στιγμη που native 4Κ υλικο δεν υπαρχει ακομα , ουτε θα βγει τουλαχιστον φετος (και δεν θα μου κανει εντυπωση αν δεν παρει ποτε o συγκεκριμενος προβολεας) ειναι απολυτως λογικο να το προσεξουν παρα πολυ το upscaling του bluray.

Πρεπει να ειναι πραγματικα dream machine οπως ειπε ο takisot.

Στα αμερικανικα και στα γερμανικα το συγκρινουν με ολα τα θηρια

Last edited:
Μην συγκρινειες το upscale που γινοταν στα dvd με το upscale στα bluray.
Τα περισσοτερα dvd ειχαν σοβαρα προβληματα στο mastering (υπερβολικη συμπιεση,κακο transfer,edge enchance).Τα αντιθερο ισχυει για τα bluray,οποτε και το upscale θα ειναι πολυ καλυτερο.

Εαν υπολογισεις το παραπανω και επιπλεον προσθεσεις και τη πυκνοτερη δομη του panel,τοτε σιγουρα θα υπαρχει κερδος.
Γνωμη μου ειναι πως σε ολους τους 4k προβολεις το upscale των bluray θα ειναι εξαιρετικο.

Last edited:
Εγω επιμενω για το αντιθετο:P

Το upscale του bd σε 4Κ θα μας παιδεψει πολυ περισσοτερο απο το dvd σε 1080p και σιγουρα τα κολπα που εχουμε τωρα εν ετη 2012 ειτε στα pc ειτε στα video processors δεν θα μας φτασουν.

Γνωμη μου , οπως ποτε δεν ειδαμε non-hd υλικο (πχ dvd) σε 1080 οθονη με το sharpness (και χωρις προβληματα) που ειχαμε στις οθονες crt , ετσι και το upscale του bd θα ειναι πολυ πιο soft σε προβολεα 4Κ απο οτι σε εναν καλο προβολεα 1080p.

διαφημιστικό για την οθόνη είναι, αλλά παίζουν με τον Sony

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.