Sony VPL-VW60

Προσφορές του στυλ 250 ευρω είναι πολύ σοβαρές.Με τόσα άσχημα νέα όπως οτι ο προβολέας έχει κάνει βουτιά απο το ταβάνι συν το γεγονός οτι έχει μπει χέρι όχι απο την sony αλλά απο εσένα εγώ σοβαρά μιλούσα για τα 250 ευρω.

Παρακαλώ να ηρεμήσουμε!

Ο πωλητής έχει δικαίωμα να θέτει την τιμή όπως θέλει αυτός. Το AVCLUB δεν είναι χώρος αγγελιών για να ελέγχει την αξιοπιστία των πωλητών. Οι αγγελίες φιλοξενούνται, και τα μέλη έχουν ευθύνη απο ποίον και τι αγοράζουν. Σχόλια επι της αγγελίας δεν επιτρέπονται, οπότε παρακαλώ να σταματήσουν.

Ο πωλητής κατ' αρχήν είναι επαγγελματίας με κατάστημα και θάπρεπε να δηλώνει την ιδιότητά του με υπογραφή.Να το κάνεις τώρα σε παρακαλώ.

Το δεύτερο είναι,ότι όχι δεν μπορεί να ζητάει ο καθένας ότι θέλει.Τα μηχανήματα κι ειδικά αυτά με σοβαρές ζημιές και με εκτεταμένες επισκευές χωρίς την εγγύηση της αντιπροσωπείας,έχουν σχεδόν μηδενική αξία.

Ρε παιδιά δημοκρατία έχουμε, ό,τι θέλει ο καθένας κάνει εφόσον δε μας θίγει. Προσωπικά δε με θίγει το να πουληθεί ο προβολέας όσο να'ναι, εφοσον πριν πωληθεί έχει ξεκαθαριστεί η καταστασή του και το ιστορικό του! Αλοίμονο αν παίρνουμε απο τα μούτρα κάποιον που είναι ειλικρινής αλλά μας φαίνεται η τιμή του ακριβή.

Όσο για το "Τα μηχανήματα κι ειδικά αυτά με σοβαρές ζημιές και με εκτεταμένες επισκευές χωρίς την εγγύηση της αντιπροσωπείας,έχουν σχεδόν μηδενική αξία", διαφωνώ. "One man's trash, could be another man's treasure"!

Φίλε μου, την πάτησες με την είλικρίνεια. Πήγαινε άλλαξε το καπάκι με ενα καινούριο, και βρες εκτός φόρουμ να τον πουλήσεις όχι 1300, αλλά 2300. Να τον πάρει κάποιος και να νομίζει οτι βρηκε και κελεπούρι.

να ξεκαθαρισω οτι ναι μεν διατηρω τεχνικο γραφειο (εγκαταστασεις δικτυων,συστηματων ασφαλειας & λυσεις πληροφορικης) αλλα επισκευη σε προτζεκτορα την κανω εντελως απο χομπυ (στον ελευθερο μου χρονο) μιας και ειναι μια εργασια που δεν αποκομιζω οικονομικα οφελη.Επισης θεωρω ατου το γεγονος οτι ο ιδιος που επισκευασε τον προβολεα ειναι εδω και απανταει τις ερωτησεις σας απο το να μην ειχατε ιδεα τι πως και γιατι.Οποιος δηλωσει σοβαρο ενδιαφερον για τον προβολεα μπορω να του στειλω και φωτογραφικο υλικο με βημα βημα την επισκευη του.Επισης κατι σημαντικο για την 'ψυχολογια' μονο και μονο, ειναι οτι ο προτζεκτορας επισκευαστηκε με ενα και μονο ενα γνησιο ανταλακτικο sony και καμια αλλου ειδους επισκευη δεν εγινε πανω του (εκτος εαν το καθαρισμα που εκανα στο οπτικο του θεωρειται επισκευη).Απο την πωληση του δεν κερδιζω ουτε ενα ευρω και αυτα που λεω για το μηχανημα ειναι πληρως αντικειμενικα.Τωρα να απαντησω στον φιλω που εκανε προσφορα 250 ευρω.θα αφησω τους αναγνωστες της αγγελιας φιλε μου να κρινουν εαν ειναι σοβαρη ή οχι.

Πήγαινε άλλαξε το καπάκι με ενα καινούριο, και βρες εκτός φόρουμ να τον πουλήσεις όχι 1300, αλλά 2300. Να τον πάρει κάποιος και να νομίζει οτι βρηκε και κελεπούρι.

1499 ευρώ πωλείται ο ΟΕΜ VW60 της LG στο Πλαίσιο..

σε λιγο θα ντρεπεσαι να λες και την αληθεια .
γιατι ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΑΙ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ του παιδιου ?
εφοσον δεν ενδιαφερεστε γιατι γραφεται ?
ελεος ...

Το "παιδί" το οποίο σπεύδεις να προστατεύσεις, έχει ιστορικό στο χώρο των αγγελιών..

Δες για παράδειγμα εδώ χαρακτηριστικό δείγμα παρεμβάσεών του σε αγγελίες άλλων μελών..

Και το σχόλιο: "Φιλε μου εχεις απολυτο δικιο...αλλα καλο θα ειναι εαν ο αγοραστης 'δεν εχει παρει χαμπαρί´' που βρισκονται οι τιμες για το προιον που πουλαει,να δεχεται μια ενημερωση,καλη ωρα σαν και την δικη μου.Για το καλο της πωλησης βεβαια..."

Αναρωτιέμαι επιπλέον πως επιτρέπεται να συνεχίζει να δημοσιεύεται στο χώρο των αγγελιών μελών η συγκεκριμένη αγγελία, από τη στιγμή που ο ίδιος ο πωλητής δηλώνει (τώρα αλλά και στο παρελθόν) ξεκάθαρα την επαγγελματική του ιδιότητα..

Last edited:
φιλε μου μια χαρα τα λες.Δεν ανοιγεις ενα καινουργιο θεμα ομως και να μην χαλας τις αγγελιες των αλλων μελων με ανουσιες συγκρισεις και σχολια?Εαν σε ενδιαφερει ο OEM LG του πλαισιου τραβα και αγορασε τον.Δεν ενδιαφερει καθολου εμενα προσωπικα αλλα και οσους διαβαζουν την αγγελια μου.Εδω εαν δεν το πηρες χαμπαρι πωλειται ενας VW60 Sony.O οποιος υπαρχει ακομη στην αγορα και συμφωνα με το skroutz η φθινοτερη του τιμη ειναι 2700.Οποτε μην παραπληροφορεις τους υποψηφιους αγοραστες με ανακριβεις συγκρισεις δυο διαφορετικων μηχανηματων.Επισης να πω για μια ακομη φορα ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ.ουτε εμπορευομαι βιντεοπροβολεις ουτε τους πουλαω.Ουτε service για προτζεκτορες διαθετω.Οποτε παψε να πιπιλας την ιδια καραμελα.Εχει αρχισει και γινεται βαρετο το ολο θεμα.Μια αγγελια εβαλα.Με μια ειλικρινη περιγραφη για το ιστορικο του προς πωληση προιοντος και εχετε βγαλει ολοι την χολη σας εδω μεσα.δεν μπορω πραγματικα να καταλαβω το ΓΙΑΤΙ?ειναι μηπως τεχνικη στο να ριξεις την τιμη κανοντας ειρωνευτικα σχολια?εαν ναι, ειναι λαθος τροπος.Ο σωστος ειναι τα το ζητησεις οπως και εκαναν καποια μελη (προς τιμην τους) με pm.
για οποιοδηποτε αλλο θεμα που αφορα
την συμπεριφορα μου στο forum
τις τιμες αλλων μοντελων
το εαν οι επισκευασμενοι προβολεις 'εχουν μηδενικη αξια' και πρεπει να χαριζονται
παρακαλω ανοιξτε ενα αλλο θεμα και συζητηστε το.Κανενα προβλημα.
Θα παρακαλουσα το συντονιστη της κατηγοριας να σβησει ολα τα μη σχετικα σχολια και να αφησει την αγγελια να εξελιχθει κανονικα.

Κυριε συντονιστα μια ερωτηση.
Αληθεια δεν μπορει ο καθενας να πουλαει το προιον του στην τιμη που πιστευει?Ποιος το καθοριζει αυτο?εσεις?υπαρχει σχετικος κανονισμος του forum?πιστευω οτι κανατε σε λαθος λεγοντας κατι τετοιο.Ολοι κανουμε λαθη.Το δικαιοτερο θα ηταν να το παρετε πισω ζητωντας συγνωμη απο εμενα αλλα και απο τα αλλα μελη που διαβαζαν κατι το οποιο μας γυριζει χρονια πισω και που ουδεμια υποσταση εχει.Ευχαριστω
Το αλλο περι μηδενικης αξιας των επισκευασμενων συσκευων ειναι προσωπικη σας αποψη και ειναι σεβαστη.Απλα δεν καταλαβαινω γιατι την κανατε στο δικο μου thread και δεν ανοιξατε ενα δικο σας με τιτλο 'τιμη πωλησης σε επισκευασμενες ηλεκτρονικες συσκευες'.Πιστευετε οτι ετσι διευκολινετε τις αγγελιες των μελων του forum?(που κανονικα αυτο θα επρεπε να κανει ενας συντονιστης) Επισης να σας δηλωσω για μια ακομη φορα οτι δεν ειμαι επαγγελματιας.Εαν ημουν με χαρα μου να το δηλωνα,να εκανα και τις προσφορες μου,ολα μια χαρα.Εκτος εαν πιστευετε οτι ολοι οσοι ειμαστε επαγγελματιες στον χωρο της τεχνολογιας θα επρεπε να το εχουμε δηλωσει.Τοτε οι μισοι και παραπανω εδω μεσα θα βαζαμε αγγελιες στις προσφορες καταστηματων,σωστα?Ειμαι χομπιστας στον κοσμο της βιντεοπροβολης οπως οι περισοτεροι εδω.

Last edited:
http://pict.com/expo/491500/f11088a671
και μερικες photo ακομη (ποιο καθαρες μετα το καθαρισμα του φακου του iphone)για αυτους που τους ενδιαφερει ο προβολεας
Το ποδηλατο δεν δινεται μαζι με τον προβολεα:flipout:

Δεν μας έκανες κανένα σχόλιο γι' αυτήν την αγγελία, όπου επιδεικνύεις ακριβώς την ίδια συμπεριφορά την οποία τώρα καταδικάζεις..

Όσο για την αξία του κατηργημένου VW60, το αφήνω στην κρίση των αναγνωστών..

Περιμένω τη θέση της διαχείρισης σχετικά με την παρουσία της αγγελίας σου (αναφέρεις ότι διατηρείς κατάστημα πώλησης Η/Υ) στο χώρο των αγγελιών των μελών του φόρουμ..

Δεν μας έκανες κανένα σχόλιο γι' αυτήν την αγγελία, όπου επιδεικνύεις ακριβώς την ίδια συμπεριφορά την οποία τώρα καταδικάζεις..

Όσο για την αξία του κατηργημένου VW60, το αφήνω στην κρίση των αναγνωστών..

Περιμένω τη θέση της διαχείρισης σχετικά με την παρουσία της αγγελίας σου (αναφέρεις ότι διατηρείς κατάστημα πώλησης Η/Υ) στο χώρο των αγγελιών των μελών του φόρουμ..

Καλα τα λες monsoon απαντηση ομως δεν παιρνεις.......

Καλο θα ειναι να μην λεμε πραγματα χωρις να γνωριζουμε. Ο καθε εμπορος εχει δικαιωμα να βαλει αγγελια προσωπικη αρκει να αφορα προσωπικο του μηχανημα και οχι μηχανημα που εμπορευετε. Αν δειτε στις αγγελιες θα βρειτε πολλες τετοιες περιπτωσεις.
Απο εκει και περα ειναι δικαιωμα του καθε πωλητη να ζητησει οτι πιστευει οτι αξιζει το μηχανημα που πουλαει. Απο την στιγμη που δινει και πληρη ιστορικο τοτε δεν βλεπω τον λογο για τον οποιο χαλατε την αγγελια του.

Καλο θα ειναι να μην λεμε πραγματα χωρις να γνωριζουμε. Ο καθε εμπορος εχει δικαιωμα να βαλει αγγελια προσωπικη αρκει να αφορα προσωπικο του μηχανημα και οχι μηχανημα που εμπορευετε. Αν δειτε στις αγγελιες θα βρειτε πολλες τετοιες περιπτωσεις.
Απο εκει και περα ειναι δικαιωμα του καθε πωλητη να ζητησει οτι πιστευει οτι αξιζει το μηχανημα που πουλαει. Απο την στιγμη που δινει και πληρη ιστορικο τοτε δεν βλεπω τον λογο για τον οποιο χαλατε την αγγελια του.
+1000 -bye-

Κανεις δεν μπορει να αμφισβητησει οτι ο προβολεας θα μπορουσε να πουληθει χωρις να ειπωθει οτι υπηρξε πτωση και επισκευη.
Μπραβο στον πωλητη για την σταση του.

Καταρχήν η παρέμβαση μου είναι ΜΟΝΟ καλοπροαίρετη.

Ο tegonik περιγράφει την κατάσταση του προβολέα καθώς και τις ζημιές που υπέστη, τις οποίες όπως αναγραφεί διόρθωσε.

Το επισκευασμένο προϊόν μπορεί γιατον κάθε ενδιαφερόμενο να έχει τιμή από 0 ευρω έως την τιμή που θέλει να πιάσει ο πώλητης.

Για να μην καταλήξει η αγγελία να γίνει δημοπρασία, επικοινωνήστε μαζί του με π.μ. κάνοντας την προσφορά σας.

Το σημαντικότερο βεβαία πριν την αγορά είναι μια που ο προβολέας είναι στημένος να τον δείτε σε λειτουργία λόγω της κατάστασης.
Πιστεύω ότι ο tegonik δεν διαφωνεί σε αυτό.

Last edited: