SONY VPLAW15 ή PANASONIC PT AX100;

kaggelo

New member
5 November 2007
8
Καλησπέρα σε όλες και όλους.
Μετά από πολύ διάβασμα σε αρθρα, γνωμες, κριτικες, δοκιμές, και με βαση τα χρήματα που διαθέτω, κατέληξα σε αυτούς τους δύο: SONY PLAW15
και PANASONIC PT AX100. Δυσκολεύομαι ομως πολύ να αποφασίσω ποιον από τους δυο να προτιμησω.
Θα είναι ο πρώτος μου προβολέας και όπως καταλαβαίνετε, μερικές γνώμες και συμβουλές από εσάς τους ειδικούς είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητες.

Εχω τον pany και είναι εξαιρετικός.Προσπάθησε να τον δεις απο κοντά.Σου τον προτείνω και εγώ.
Τον sony δεν τον εχω δει να παίζει.

Αν θα παίζεις και videogames ή θα βλέπεις τηλεόραση (ματς) μέσω του προβολέα χρειάζεσαι απαραίτητα τον ΑΧ100, (ή καλύτερα τον ΑΧ200 σε λίγο καιρό) λόγω φωτεινότητας κυρίως αλλά και σχεδιασμού.
Επίσης αν θες και λίγο φως στο χώρο θα βοηθήσει να βλέπεις καλά ο ΑΧ.

Στις ταινίες είναι εξαιρετικοί και οι δύο.-

Για την λάμπα του Sony έχω ακούσει διάφορα για δραματική πτώση μετά από 200-300 ώρες, πρόσεξε το, δεν ξέρω αν είναι αλήθεια.

παιδια ευχαριστω ολους για τις γνωμες και συμβουλες. υστερα απο πολλη σκεψη κατεληξα στον σονυ. Ο βασικος λογος ειναι οτι ο πανυ ειναι σχετικα παλιο μοντελο και εχει βγει ηδη ο αντικαταστατης του ο οποιος ειναι πανω απο τα χρηματα που διαθετω.
πιστευω οτι για πρωτο προβολεα ειναι συμφερουσα αγορα.