Μετά από τρελό διάβασμα(κυριολεκτικά) στο δίκτυο έχω κατασταλάξει σε δύο μοντέλα και δεν μπορώ να αποφασίσω.
Είμαι ανάμεσα σε:
Sony Kdl-50w805b ---->>799
Samsung UE50H6470 ---->> 699
Samsung UE55H6470 ---->> 769
Οι παραπάνω τιμές είναι από Mediamarkt Γερμανίας
Τα θετικά-αρνητικά της κάθε συσκευής τα γνωρίζω.Η ζυγαριά έγερνε προς Sony διότι από ότι διαβάζω χειρίζεται καλύτερα τα SD σήματα, το χαμηλό input lag και το βασικότερο τα καλύτερης ομοιομορφίας πάνελ.
Αλλά σήμερα Πολύ τις είδα δίπλα δίπλα μου φάνηκαν εφάμιλλες και σκέφτηκα να βάλω και την 55 Samsung στις επιλογές μου διότι με λιγότερα από την w805 παίρνω 55ίντσες.
Αλλά φοβάμαι τα πάνελ της Samsung ως προς το banding,clouding κτλ και δεν θέλω να ταλαιπωρηθώ με επιστροφές μέχρι να βρω σωστό πάνελ.
Δεν ξέρω ποια να πάρω....
Κάθε γνώμη καλοδεχούμενη..Ευχαριστώ!
Είμαι ανάμεσα σε:
Sony Kdl-50w805b ---->>799
Samsung UE50H6470 ---->> 699
Samsung UE55H6470 ---->> 769
Οι παραπάνω τιμές είναι από Mediamarkt Γερμανίας
Τα θετικά-αρνητικά της κάθε συσκευής τα γνωρίζω.Η ζυγαριά έγερνε προς Sony διότι από ότι διαβάζω χειρίζεται καλύτερα τα SD σήματα, το χαμηλό input lag και το βασικότερο τα καλύτερης ομοιομορφίας πάνελ.
Αλλά σήμερα Πολύ τις είδα δίπλα δίπλα μου φάνηκαν εφάμιλλες και σκέφτηκα να βάλω και την 55 Samsung στις επιλογές μου διότι με λιγότερα από την w805 παίρνω 55ίντσες.
Αλλά φοβάμαι τα πάνελ της Samsung ως προς το banding,clouding κτλ και δεν θέλω να ταλαιπωρηθώ με επιστροφές μέχρι να βρω σωστό πάνελ.
Δεν ξέρω ποια να πάρω....
Κάθε γνώμη καλοδεχούμενη..Ευχαριστώ!