SONY VW40 ΜΕ 15 ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΤΙΜΗ

Ναι αλλά "Στην αγγελία θα πρέπει να διευκρινίζεται, ει δυνατόν, και η τιμή προσφοράς."

Νέος κανονισμός λειτουργίας.

Εντάξει, λέει "ει δυνατόν" που σημαίνει ότι μόνο αν δεν είναι δυνατόν και μόνο τότε δεν διευκρινίζεται η τιμή, Επομένως πρέπει να εξηγηθεί ο λόγος που δεν είναι δυνατόν. Π.χ. "δεν ξέρω τι τιμή να βάλω". Το "φοβάμαι μη μου χαλάσουν την αγγελία" δεν νομίζω να είναι επαρκής αιτιολογία...

Φίλε Ακη διαφωνώ λίγο. "εί δυνατόν" σημαίνει ότι δεν δημοσιεύω τιμή αν αυτό δεν είναι δυνατόν, όχι αν δεν θέλω.

Είμαι λίγο κολλημένος με τη ακριβολογία λόγω επαγγέλματος τα τελευταία 15 χρόνια (όχι δεν είμαι δάσκαλος - επιθεωρητής συστημάτων ποιότητας είμαι...)

Εν πάσει περιπτώσει δεν είναι και κανένα σπουδαίο ζήτημα...

ΥΓ Π.χ.

Last edited:
Φίλε motzar στο επόμενο spam message θα αναγκαστώ να σε απομονώσω από την κατηγορία των αγγελιών.

Παρόλο που σου έχω σβήσει τόσα μηνύματα συνεχίζεις το ίδιο στυλ.

Παιδιά μην τσακώνεστε!
Επειδή εγώ το ξεκίνησα αυτό με ένα μήνυμά μου δεν νοιώθω καθόλου καλά.

Άκη, μπορεί οι κανονισμοί να επιτρέπουν στον πωλητή να μην ανακοινώσει την τιμή, αλλά ηθικά νομίζω οτι δεν είναι σωστό και αντιτίθεται στον πνεύμα του foroum που υποτίθεται οτι είμαστε μια παρέα όπου ο ένας προσπαθεί να βοηθά τον άλλο.
Αυτό είναι τακτική επιχειρηματία που προσπαθεί να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερα.

Οι τιμές πρέπει να είναι δίκαιες ώστε να συμφέρουν και στις δυο πλευρές.
Αν είναι έτσι δε βλέπω το λόγο να μην ανακοινώνονται.

Παιδια με την τιμη που τον εδινε το παληκαρι μονο να κοροιδεψει και να κερδισει δεν πηγαινε..

μ'αρεσει που ο προβολεας εχει πουληθει και εμεις ασχολουμαστε ακομα....

Θα σας παρακαλούσα να μην ανεβάζουμε με μηνύματα προϊόντα που έχουν πουληθεί ώστε να δίνουμε χώρο σε προϊόντα άλλων μελών.

Σας ευχαριστώ για την κατανόηση.