sony vw40 VS benq w5000

κωστα προς θεου δεν αναφερομε στον ηχο συγκεκριμενα.
ζητω συγνωμη για την παρεξηγηση.
αναφερομε γενικα σε περιοδικα του χωρου οπως το H......C δεν το γραφω ολοκληρο ...
και reviews στο internet οπου καθε ενας λεει οτι θελει.
ειμαι της αποψης οτι αυτος που θα αγορασει θα πρεπει αυτος να δει...και μονο αυτος να κρινει.
δεν εχω τπτ με τον ηχο .ισα ισα που γνωριζω και καποιον που δουλευει εκει(τον κ.Οδυσσεα τον γνωριζετε?).
σπανια το διαβαζω το περιοδικο και πιστευω πως ειναι και πολυ καλο.
η απαντηση μου ηταν ετσι γιατι πιστεψα οτι ο joe d επιλεγει και εκφραζεται χωρις να δει αλλα μονο διαβαζοντας

Re: Απάντηση: sony vw40 VS benq w5000

κωστα προς θεου δεν αναφερομε στον ηχο συγκεκριμενα.
ζητω συγνωμη για την παρεξηγηση.
αναφερομε γενικα σε περιοδικα του χωρου οπως το H......C δεν το γραφω ολοκληρο ...
και reviews στο internet οπου καθε ενας λεει οτι θελει.
ειμαι της αποψης οτι αυτος που θα αγορασει θα πρεπει αυτος να δει...και μονο αυτος να κρινει.
δεν εχω τπτ με τον ηχο .ισα ισα που γνωριζω και καποιον που δουλευει εκει(τον κ.Οδυσσεα τον γνωριζετε?).
σπανια το διαβαζω το περιοδικο και πιστευω πως ειναι και πολυ καλο.
η απαντηση μου ηταν ετσι γιατι πιστεψα οτι ο joe d επιλεγει και εκφραζεται χωρις να δει αλλα μονο διαβαζοντας

Οκ, δέχομαι την κακή διατύπωση.

Σίγουρα πριν αποφασίσει κάποιος να προβεί στην αγορά ενός προβολέα θα πρέπει οπωσδήποτε να δει με τα ίδια του τα μάτια τι πρόκειται να αγοράσει.

Αυτό το διατυμπανίζουμε χρόνια τώρα. Απλά η σωστή ενημέρωση μπορεί να αποτρέψει κάποια λάθη...

δεν μου ειπες
τον ξερεις τον κ. οδυσσεα?
ηταν στην εκθεση yamaha στα ιωαννινα στο dulac.
ειχαν και τον 5000 εκει αλλα χωρις πηγη hd και εφερα το ps3 με demos hd.

Εγώ προσωπικά βλέπω τον 5000 κάθε μέρα, μιας και τον έχω κρεμασμένο στο ταβάνι μου. Έχω γράψει τις εντυπώσεις μου σε σχετικό thread.

Τον 40άρη δεν τον έχω δει, γιαυτό και δεν έχω εκφέρει άποψη.

Αααααα.. τον 5000 εχεις φιλε Δημητρη? οκ τοτε...

Παντως για να ειμαστε και ξεκαθαροι... δεν συμβαινει να υποστηριζουν ενα προιον μεσα απο τα περιοδικα? Γιατι σας βλεπω πολυ απολυτους. Βεβαια για να ειστε κατι παραπανω θα γνωριζετε απο εμας...(sorry για το off topic αλλα με την ευκαιρια, μια απλη και ξεκαθαρη απαντηση απο ανθρωπους που κινουνται σε αυτον τον χωρο, θα μου λυσει αρκετες αποριες).