SONY W3000 ή SAMSUNG F86 στις 40 ίντσες??????

Re: W3000 ή F86 στις 40 ίντσες??????

Ρε παιδιά τι γίνεται με τις τιμές των lcd ? Πριν τις εκπτώσεις το media markt είχε την w3000 1750 και σήμερα την είχε 1789 ??? Πάμε καλά??? Αντί να κατέβουν λόγω εκπτώσεων ανεβαίνουν? Την f86 τα internetομάγαζα 1929 δηλαδή ποια είναι η διαφορά? 72 πιο φθηνά από το media? :furious3:

Φθηνότερη τιμή για f86 στο www.bch.gr με 1850 και για την w3000 σε αυτό που γράφει ο Smooth ποιο πάνω με 1586. Και έχουμε δρόμο ακόμα.....:jester:

Ρε παιδιά τι γίνεται με τις τιμές των lcd ? Πριν τις εκπτώσεις το media markt είχε την w3000 1750€ και σήμερα την είχε 1789€ ??? Πάμε καλά??? Αντί να κατέβουν λόγω εκπτώσεων ανεβαίνουν? Την f86 τα internetομάγαζα 1929€ δηλαδή ποια είναι η διαφορά? 72€ πιο φθηνά από το media? :furious3:

εσυ τωρα πηρες χαμπαρι οτι μας δουλευουνε?:grandpa:ανεβαζουν την τιμη λιγο πριν τις εκπτωσεις και μολις αρχισουνε τη ριχνουνε.σου λεει εγινε ανατιμηση.μηπως τους ελεγχει και κανεις?αφου μπουρδελο ειμαστε...

Απάντηση: W3000 ή F86 στις 40 ίντσες??????

εχω μια προσφορα στα 1600 για την w3000 οποιος θελει με Ελληνικη εγγυηση

Και οι 2 ειναι παρα πολυ καλες τηλεορασεις. Αλλα εαν επρεπε να διαλεξω μεταξυ των 2, σιγουρα θα επελεγα την F86, η οποια στα δικα μου ματια εχει αριστη κινηση και κρυσταλλο εικονα. Και με ενα καλο calibration φτιαχνει τις οποιες μικρες ατελειες μπορει να εχει. ;)

Απάντηση: Re: W3000 ή F86 στις 40 ίντσες??????

Πες μου οτι κανει και 16 ατοκες!Μπα,ονειρα.

http://www.net-electric.gr/catalog/sony-kdl40w3000-lcd-bravia-p-1994.html

παρε ενα τηλεφωνο στο shop,δεν ξερεις καμια φορα

Φθηνότερη τιμή για f86 στο www.bch.gr με 1850 και για την w3000 σε αυτό που γράφει ο Smooth ποιο πάνω με 1586. Και έχουμε δρόμο ακόμα.....

τελικα εγινα παραγγελια για την sony 40 w3000,απο electroptika...1586 ευρο..ειναι καλο σαν μαγαζι?

Re: Απάντηση: W3000 ή F86 στις 40 ίντσες??????

τελικα εγινα παραγγελια για την sony 40 w3000,απο electroptika...1586 ευρο..ειναι καλο σαν μαγαζι?

Το μονο μειον που εχει ειναι οτι ανηκει στους πωλων τις μετροιτης , κατα τ αλλα οπως -σχεδον - παντου αν προκυψει προβλημα ......... εν δυο , φορειο αυτη στο σερβις και συ νοσοκομειο :flipout: ( επειδη προκειτε για sony οχι τιποτα αλλο )

εχετε ακουσει τιποτα περι εκθεσιακων τεμαχιων?Σε 7μερες μου ειπαν παραδοση..μακαρι να εκανα καλη επιλογη...

τελικά εγινα παραγγελια για την sony 40 w3000,απο electroptika...1586 ευρο..είναι καλό σαν μαγαζί?

Καλώς να την δεχτείς και καλές θεάσεις αγαπητέ. Η τιμή είναι άκρως δελεαστική για το συγκεκριμένο κομμάτι και έτσι αποφάσισα να κάνω και εγώ την κίνηση από το ίδιο κατάστημα, αλλά δυστυχώς προσπαθώ να επικοινωνήσω τηλεφωνικά από χθες για μερικές διευκρινίσεις χωρίς αποτέλεσμα. Μήπως υπάρχει κάποιο άλλο τηλέφωνο επικοινωνίας; Μήπως δεν πρέπει να καλώ από το κινητό μου και να καλέσω από το σταθερό; (χαζή ερώτηση αλλά τι να υποθέσω ο χριστιανός :flipout:)

Re: Απάντηση: W3000 ή F86 στις 40 ίντσες??????

Καλορίζικη και καλοθέατη. Σε λίγες μέρες ακολουθώ τα βήματά σου. Εξυπακούετια ότι αν παραλάβεις θα γράψεις ένα δυο λογάκια για τα καλώς και κακώς κείμενα.....

Παιδιά καλημέρα, να ρωτήσω κάτι: η W3000 τι φωτεινότητα έχει; Είχα την εντύπωση ότι είχε 500cd/m2, αλλά χτες στο mediamarkt είδα που έγραφαν 450... τι ισχύει από τα 2;
Ευχαριστώ

Σύμφωνα πάντα με το επίσημο Ελληνικό Site της Sony η φωτεινότητα ανέρχεται σε 500 cd/m². Όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορείς να τα δεις εδώ.

Παιδιά καλημέρα, να ρωτήσω κάτι: η W3000 τι φωτεινότητα έχει; Είχα την εντύπωση ότι είχε 500cd/m2, αλλά χτες στο mediamarkt είδα που έγραφαν 450... τι ισχύει από τα 2;
Ευχαριστώ

Καλημέρα και σε εσένα φίλε sljim -bye-
Οταν μιλάμε για LCD τηλεοράσεις η φωτεινότητα είναι το τελευταίο που πρέπει ουσιαστικά να σε απασχολεί, αφού από τη "φύση" τους προορίζονται για φωτεινούς χώρους. Καλύτερα να κοιτας προς "αντίθεση" μερια περισσότερο....

Επίσης καλό είναι να μην πιστεύεις και πολύ τα νούμερα που δίνουν επίσημα γιατί συνήθως δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Για τις συγκεκριμένες τηλεοράσεις μπορείς να βρείς πολύ καλά reviews στο http://www.hdtvtest.co.uk/.

μου ειπαν απο electroptica 7 μερες παραδοση την 40 w3000...εχει κανεις εμπειρια απο το συγκεκριμενο καταστημα?π.χ. εκθεσιακα κομματια?

λετε να εκανα κουταμαρα που θα παρω την w3000?Διαβαζω ολο το απογευμα κατι για ''συννεφακια'' και με τρωνε τα φιδια...

λετε να εκανα κουταμαρα που θα παρω την w3000?Διαβαζω ολο το απογευμα κατι για ''συννεφακια'' και με τρωνε τα φιδια...

Δεν νομίζω να έκανες κουταμάρα μιας και μιλάμε για μια από τις καλύτερες Tv αυτό τον καιρό. Όσο για το Clouding αν είναι να σου τύχει θα σου τύχει αλλά μπορεί να μην το δεις και ποτέ σου. Εμένα δεν έχει (προς το παρόν) αλλά και να έχει είναι αόρατο.