SONY W3000 ή SAMSUNG F86 στις 40 ίντσες??????

Καλο μαγαζι?Σ ευχαριστω για τις ρυθμισεις..

Άμογοι και σε εξυπηρέτηση και σε ενημέρωση, αλλά και σε τιμές. Την 40F86 την πήρα 1745, που ακόμα και τώρα είναι η καλύτερη τιμή στην αγορά και πάντα με εγγύηση από Φουρλή. Σφραγισμένο κουτί και Panel με 0 ώρες.

Για να μην σε πάρω όμως στον λαιμό μου, πάντα έχει να κάνει με την διαθεσιμότητα της W3000 που μάλλον είναι περιορισμένη λόγω πτώσης της τιμής και ανεβασμένης ζήτησης. Καλό θα είναι να τους κάνεις ένα τηλέφωνο σε μια δυο μέρες για feedback.

Καλα λες..ελπιζω η ατυχια να σταματησει.Παντως στο τηλεφωνο μου ειπαν το πολυ σε 3 μερες..Να μη ξερουν και αυτοι τη διαθεσιμοτητα?

...και ο προηγουμενος δρομος καλος ηταν αλλα μετα εγινε χωματοδρομος..:flipout:

Παιδια παρελαβα σημερα την w3000. Φανταστικη ειναι ψαχνομαι με τις ρυθμισεις.
Δεν μου αναγνωριζει ομως το filmnet. Ενεργοποιω κατι απο το μενου?
Δηλαδη το βρισκει στην ανιχνευση αλλα το σημα παραμενει κωδικοποιημενο. Η συσκευη του filmnet δουλευει μια χαρα παντως γιατι παιζει σε αλλη τιβι

Καλορίζικη και καλοθέατη :Banane0:

Για το θέμα σου δυστυχώς δεν έχω απάντηση.

Oύτε εγώ . Καλορίζικη!!! Καλύτερα βγάλε το πρόβλημά σου σε νέο thread, γιατί εδώ δε θα το δούνε.

Επιτελους την πηρες και συ , καλοριζικη ρε θηριο και χαλαλι η διαδρομες απο shop σε shop .:firstprize:

Κατι με το μενου θα ειναι και τις εισοδους , κοιτα καλα το μανουαλιον.

...ξανα εδω λοιπον με τη 40 w3000 στο δωματιο και οι εντυπωσεις ειναι παρα παρα πολυ καλες.Εικονα αψογη, ρυθμισεις ευκολες,ομορφος σχεδιασμος,οθονη στην οποια δεν βλεπεις τα φωτα του δωματιου,σταθερη και γερη βαση,καθε εισοδος εχει ξεχωριστη ρυθμιση και για τα λεφτα της αυτη τη στιγμη ειναι μεσα στις πρωτες τηλεορασεις παντα κατα τη γνωμη μου..

Παιδιά καλησπέρα,
Ειμαι ασχετος συγκριτικά με σας,στο θέμα ποιότητας κατασκευής η Sony ειναι καλύτερη?
Διαβάζοντας ολα τα posts βγάζω αυτό το συμπέρασμα και προσωπικά εγώ δίνω σημασία στην ποιότητα κατασκευής..

Γιάννης

αφου τα ιδια πανελ χρησιμοποιυνε πως ειναι καλυτερη η σονυ?
οσο για τη ποιοτητα εικονας δε συγκρινεται η σονυ με τη f86 της σαμσουνγκ.. πολυ ανωτερη η φ86

Μια τηλεοραση δεν ειναι μονο το πανελ , οπως και ενα αυτοκινητο δεν ειναι μονο ο κινητηρας , απλα τα πραγματα .
Οταν αναφερομαστε σε ποιοτητα κατασκευης , συναρμολογησης , δεν εννοουμε τι πανελ φοραει .
Η εικονα ειναι ενα αλλο θεμα .

φιλε ενταξει ο αλλος βλεπει εικονα ομως δεν βλεπει μαρκα ειδικα αμα μιλαμε για σαμσουνγκ.. στα ιδια λεφτα γιατι να μην παρω πολυ ανωτερα χαρ/κα οπως τη συχνοτητα το κοντραστ κ.α..

Απο χαρακτηριστικα να ταν κι αλλα , εκει ολες κεντανε σταυρωτη διπλοβελονια σε τραπεζοματηλο 5χ5 με το αριστερο χωρις δαχτυληθρα και το δεξι δεμενο πισθαγκωνα .

Η δουλεια εχει ως εξης :

Οτι και να παρεις με HD περιεχομενο σαν τροφη θα παιζει απο πολυ καλα εως τελεια .
Οταν βλεπεις Ελληνικα καναλια η θα πρεπει να συμβιβαστεις η να εχεις διπλα σου τη σακουλα για τον εμετο στις περισσοτερες των περιπτωσεων αναλογα με την τιβι παντα .
Αν εχεις δορυφοροικο δεκτη και δεν βλεπεις .........Diva Futura:flipout: αλλα κανενα ποιο σοβαρο καναλι επισης θα την ευχαριστηθεις , αν βλεπεις nova ειτε γιατι δεν εχεις σημα στην περιοχη σου (οπως κατι χωριουδακια εξω απ το καρπενηση που εχουν το δισκακι σερβιρισματος στα κεραμιδια) ειτε γιατι δεν σε χαλαει να τους πληρωνεις τοτε παλι θα συμβιβαστεις με αυτο που σου παρεχετε .
Αν παιζεις παιχνιδια , παλι ευχαριστημενος θα εισαι και τελος οτι και να παρεις σε 2-3 χρονια θα μεινης μ@λ@κ@ς μολις βρεθεις απεναντι σε μια OLED 40 ιντσων π.χ.

http://members.tripod.com/Tiny_Dancer/porkythatsall.wav

γιατί τα κοντράστ τι νομίζεις αληθινά είναι?για τα φυλλάδια τα χουν για να λέει η τάδε έχει 1.000.000.000.000 και εγώ δεν ξέρω πόσο,στην πράξη όμως?αλλά εν πάσει περιπτώσει το ότι φοράνε ίδιο πάνελ δεν σημαίνει ότι η συγκρίνεται η samsung με την σόνυ.Ο τομέας που χτυπά η samsung είναι το value for money όχι το quality product

Τα πραγματα ειναι απλα...Αυτος που σπιτι του εχει Sony λεει εκθειαζει την Sony...Αντεικιμενικη αποψη εδω λιγοι θα σου πουν!!!Και πιστευω ειναι λογικο γιατι εδω κολλαει το : Αν δεν παινεψεις την LCD σου...θα πεσει το Constrast της να σε πλακωσει!!

Τα πραγματα ειναι απλα...Αυτος που σπιτι του εχει Sony λεει εκθειαζει την Sony...Αντεικιμενικη αποψη εδω λιγοι θα σου πουν!!!Και πιστευω ειναι λογικο γιατι εδω κολλαει το : Αν δεν παινεψεις την LCD σου...θα πεσει το Constrast της να σε πλακωσει!!

Εγώ που δεν έχω καμία από τις δύο και ούτε πρόκειται να πάρω LCD θα προτιμούσα την W3000 για τρεις λόγους. Ο ένας είναι η τιμή που πιστεύω πως είναι χώμα, ο άλλος είναι η ακρίβεια στην απόδοση των χρωμάτων και ο τρίτος τα προβληματάκια που διαβάζω για την F86 στο αγγλικό φόρουμ. Από την άλλη η Samsung δίνει καλύτερο μαύρο και 100Hz. Στο δικό μου το ζύγισμα τα τρία που ανέφερα τα θεωρώ πιο σημαντικά, κάποιος άλλος μπορεί να έχει διαφορετική άποψη. Όπως έχουμε ξαναπεί τα πάντα είναι θέμα προτεραιοτήτων αρκεί να ξέρουμε τι αγοράζουμε.

Εγώ που δεν έχω καμία από τις δύο και ούτε πρόκειται να πάρω LCD θα προτιμούσα την W3000 για τρεις λόγους. Ο ένας είναι η τιμή που πιστεύω πως είναι χώμα, ο άλλος είναι η ακρίβεια στην απόδοση των χρωμάτων και ο τρίτος τα προβληματάκια που διαβάζω για την F86 στο αγγλικό φόρουμ. Από την άλλη η Samsung δίνει καλύτερο μαύρο και 100Hz. Στο δικό μου το ζύγισμα τα τρία που ανέφερα τα θεωρώ πιο σημαντικά, κάποιος άλλος μπορεί να έχει διαφορετική άποψη. Όπως έχουμε ξαναπεί τα πάντα είναι θέμα προτεραιοτήτων αρκεί να ξέρουμε τι αγοράζουμε.

Συμφωνω με αυτο που λες αλλα και παλι ειναι πολυ θεωρητικο...Αμα καποιος δεν δει με τα ματια του δεν μπορει να συγκρινει επειδη ειδε τα specs στα χαρτια!!!Τηλεοραση ειναι το ματι και αυτο μετραει...
Δεν πιστευω οτι αμα μπει καποιος σε ενα μαγαζι και δει το γυαλιστερο πανελ της Σαμυ δεν θα ενθουσιαστει...Ισως αυτο εκμεταλευεται η Σαμυ , δεν ξερω!!