Καλο μαγαζι?Σ ευχαριστω για τις ρυθμισεις..
Καλα λες..ελπιζω η ατυχια να σταματησει.Παντως στο τηλεφωνο μου ειπαν το πολυ σε 3 μερες..Να μη ξερουν και αυτοι τη διαθεσιμοτητα?
Καλορίζικη και καλοθέατη :Banane0:
Για το θέμα σου δυστυχώς δεν έχω απάντηση.
Τα πραγματα ειναι απλα...Αυτος που σπιτι του εχει Sony λεει εκθειαζει την Sony...Αντεικιμενικη αποψη εδω λιγοι θα σου πουν!!!Και πιστευω ειναι λογικο γιατι εδω κολλαει το : Αν δεν παινεψεις την LCD σου...θα πεσει το Constrast της να σε πλακωσει!!
Εγώ που δεν έχω καμία από τις δύο και ούτε πρόκειται να πάρω LCD θα προτιμούσα την W3000 για τρεις λόγους. Ο ένας είναι η τιμή που πιστεύω πως είναι χώμα, ο άλλος είναι η ακρίβεια στην απόδοση των χρωμάτων και ο τρίτος τα προβληματάκια που διαβάζω για την F86 στο αγγλικό φόρουμ. Από την άλλη η Samsung δίνει καλύτερο μαύρο και 100Hz. Στο δικό μου το ζύγισμα τα τρία που ανέφερα τα θεωρώ πιο σημαντικά, κάποιος άλλος μπορεί να έχει διαφορετική άποψη. Όπως έχουμε ξαναπεί τα πάντα είναι θέμα προτεραιοτήτων αρκεί να ξέρουμε τι αγοράζουμε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.