SONY W3000 ή SAMSUNG F86 στις 40 ίντσες??????

Τα πραγματα ειναι απλα...Αυτος που σπιτι του εχει Sony λεει εκθειαζει την Sony...Αντεικιμενικη αποψη εδω λιγοι θα σου πουν!!!Και πιστευω ειναι λογικο γιατι εδω κολλαει το : Αν δεν παινεψεις την LCD σου...θα πεσει το Constrast της να σε πλακωσει!!

Δεν ειναι ετσι 318BMW cabrio .
Εδω δεν πουλαμε τηλεορασεις ουτε δειχνουμε ο ενας στον αλλον τα γκομενακια που κοιμομαστε για να κανουμε τον καμποσο .
Προσπαθουμε οσο μπορει καποιος να βοηθησουμε ο ενας τον αλλον να μην πιαστει κοροιδο , να κανει μια καλη αγορα , να βρει κατι που να τον συμφερει με βαση τα δεδομενα του κ.λ.π.
Εγω μπηκα εδω και σωθηκα απο τα νυχια των Κοστωβολων και των Η.Α. κ.λ.π. , ηθελα να παρω 32αρα και καταληξα με 40αρα και τη θεωρω kai μικρη για να βλεπω DVD στα 2.8 μετρα που καθομε max.

Δεν ειναι ετσι 318BMW cabrio .
Εδω δεν πουλαμε τηλεορασεις ουτε δειχνουμε ο ενας στον αλλον τα γκομενακια που κοιμομαστε για να κανουμε τον καμποσο .
Προσπαθουμε οσο μπορει καποιος να βοηθησουμε ο ενας τον αλλον να μην πιαστει κοροιδο , να κανει μια καλη αγορα , να βρει κατι που να τον συμφερει με βαση τα δεδομενα του κ.λ.π.
Εγω μπηκα εδω και σωθηκα απο τα νυχια των Κοστωβολων και των Η.Α. κ.λ.π. , ηθελα να παρω 32αρα και καταληξα με 40αρα και τη θεωρω kai μικρη για να βλεπω DVD στα 2.8 μετρα που καθομε max.

Σε αυτο ειμαι μαζι σου...Αλλα πες μου ποιος εχει παρει την μαρκα Α και υποστηριζει την Β η το αντιθετο...Γινεται αυτο??

Σε αυτο ειμαι μαζι σου...Αλλα πες μου ποιος εχει παρει την μαρκα Α και υποστηριζει την Β η το αντιθετο...Γινεται αυτο??
Δεν υπαρχει λογος να γραφουμε στο φορουμ διαφορετικα , βεβαιως και γινετε αλλα εισαι νεος ακομα και θα μαθεις στην πορεια .
Σταματαω εδω και οσο για το θεμα εγω μεταξυ F86 και W θα επαιρνα την δευτερη που εχει και 1500 ευρω πλεον και ας εχει και η F καλυτερο μαυρο και 100ΗΖ και κοντραστ εναμισυ εκατομυριο .
Προτιμω τα χρωματα like no other απο το μπλου μπλακ .

Συμφωνω με αυτο που λες αλλα και παλι ειναι πολυ θεωρητικο...Αμα καποιος δεν δει με τα ματια του δεν μπορει να συγκρινει επειδη ειδε τα specs στα χαρτια!!!Τηλεοραση ειναι το ματι και αυτο μετραει...
Δεν πιστευω οτι αμα μπει καποιος σε ενα μαγαζι και δει το γυαλιστερο πανελ της Σαμυ δεν θα ενθουσιαστει...Ισως αυτο εκμεταλευεται η Σαμυ , δεν ξερω!!

και γω λεω αυτο λεω.. αμα τις δεις απο κοντα η σαμσ εχει τη καλυτερη αποδοση σε εικονα παντοτε καλο ντιζαην και ακολουθως η 42PF9732/10 φαινεται να την αγγιζει.. η συγκεκριμενη σονυ δεν λεει και πολλα.. ενταξει δεν ειναι 100hz και αυτο τη χαλαει και μην μου πειτε οτι ειναι μικρη λεπτομερεια γιατι ειναι πραμα που φαινεται..
τι περιμενετε δλδ, αμα θες αναλογη με τη pf9732 και τη f86bd πας στην Χ3500 αλλα η τιμη της ξεφευγει νομιζω !

η τιμη της w3000 Που κυμαινεται τωρα ? εχει πεσει η ακομα ?

Last edited:
Πολύ καλή ρε παιδιά η W3000 αλλά μόνο 40 ιντσών .... για την αντίστοιχη 46αρα δίνεις πολλά.... οπότε γιατί όχι plasma και δη την νέα pX80;

Καλημερα φιλοι.Ειμαι κατοχος w3000,αλλα εχω ακομα την ευκαιρια αντικαταστασης με καποια αλλη.Σε hd υλικο ειναι super,αλλα με χαλαει η αποδοση της στα δικα μας καναλια(γκριζαρει το μαυρο και κανει ειδωλα σε καποια καναλια).Σε αυτον,και μονο σε αυτον τον τομεα η Samsung ειναι καλυτερη;

Καλημερα φιλοι.Ειμαι κατοχος w3000,αλλα εχω ακομα την ευκαιρια αντικαταστασης με καποια αλλη.Σε hd υλικο ειναι super,αλλα με χαλαει η αποδοση της στα δικα μας καναλια(γκριζαρει το μαυρο και κανει ειδωλα σε καποια καναλια).Σε αυτον,και μονο σε αυτον τον τομεα η Samsung ειναι καλυτερη;

H W3000 σαφώς και ήταν στις αρχικές επιλογές μου, αν και για FULL HD LCD είχα καταλήξει στις SHARP-42XL2E ή SONY-40X3500, οικονομικοί λόγοι (και οι προτροπές των παιδιών για την ΡΧ70 από το forum), με ώθησαν να παραγγείλω την PANASONIC ΤΗ-42ΡΧ80Ε.

Έχοντας μόνο δύο μέρες την τηλεόραση, είμαι εντυπωσιασμένος, η εικόνα από τα επίγεια κανάλια (ακόμα και με τις φτωχές ρυθμίσεις για τη περίοδο στρωσίματος), είναι πολύ ανώτερη από αυτό που περίμενα, το μαύρο της είναι εντυπωσιακό και τα χρώματα φυσικότατα και πλούσια, επίσης είδωλα, ψηφιακός θόρυβος, διάχυση χρωμάτων κ.λ.π., είναι σχεδόν ανύπαρκτα.

Με κόστος λοιπόν τα μισά λεφτά (από τις αρχικές μου επιλογές), είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Σε συνδιασμό με το PS3 και το upscaling στα 1080p, τα DVD απογειώνονται σε ύψη που αν δεν το έβλεπα δεν θα το πίστευα, και για τα BD στις 42" της τηλεόρασης θα πρέπει να είναι πολύ έμπειρος ο θεατής για να καταλάβει ότι παίζει μία τηλεόραση με ανάλυση 1.024 Χ 768.

Η τιμή της Panny και του PS3, νομίζω ότι πλησιάζουν την τιμή της 40" W300, (άσε που θα σου περισσέψουν και για ένα πολύ καλής ποιότητας καλώδιο HDMI).

Προτείνω να την δείς κάπου (από βδομάδα υποθέτω ότι θα είναι εφικτό σε μαγαζιά), η τελική απόφαση πάντως θα είναι δική σου.

Αν δεν κάνω λάθος είσαι στα 2 μέτρα απόσταση, οπότε δεν νομίζω πως θα δεις σημαντική βελτίωση στην Samsung ή σε κάποια άλλη 40άρα LCD. Όπως είπε ο φίλος czoun μία λύση είναι να πας σε plasma όπως η PX80, ενώ μία άλλη λύση είναι οι 37άρες LCD της Philips και ίσως η Toshiba 40ZF355.

Για 2 μέτρα απόσταση οι 42" είναι όντως πολύ και έχει δίκιο ο g10rg0s, πιστεύω ότι με 5" μικρότερο PANEL η 37 PX80 θα φαντάζει CRT (για SD, γιατί σε BD :2thumb22sup:).

Άσε που στα παρελκόμενα μπορείς να προσθέσει και ένα UPS (απαραίτητο πλέον).

σκοπος δεν ειναι να παρουμε μια τηλεοραση crt η κατι που της μοιαζει
επιπλεον οταν λεει ο smooth "προτιμω τα σωστα χρωματα απο τα μαυρο" κατι ξερει
στεκομαστε σθεναρα πισω απο μια τηλεοραση γιατι αυτην αγορασαμε,με αυτη ζουμε καθημερινα και γιαυτην μαθαμε και διαβασαμε πολλες πολλες ιστοσελιδες πριν προχωρησουμε.Και αυτος ειναι ο σκοπος του φορουμ να μεταφερουμε προσωπικες εμπειριες
Αν εγω που εχω Σονη σου παρε Σαμσουνγκ ειναι σαν να σε κοροιδευω,σαφως και μπορω να το κανω για να σπαω πλακα αλλα τοτε οι ωρες δω μεσα δεν εχουν νοημα
Ακουσε λοιπον τον καθενα τι προτεινει και αποφασιζεις,αλλωστε λιγα παιδια συγκρινουν.Οι περισσοτεροι λενε απλα : "Εχω αυτην τη προτεινω για..αυτο και..αυτο" και αυτο για μενα ειναι το παν