Sony W4500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Sony W4500 series 100Hz

1839 Euro.... http://www.skroutz.gr/s/53949/Sony-KDL-46W4500-46%27%27.html?keyphrase=sony+46+w4500

Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω για πoιό λόγο δεν ''ανακοινώνεται'' εδώ μέσα ποιό μαγαζί κάνει την τιμή των 1850.Δεν είναι διαφήμιση,είναι γεγονός και πληροφόρηση.Γιατί?
Ευχαριστώ πάντως για την ενημέρωση μέσω pm...

Την βρήκα και γω στα 1850 την 46.
Τηλέφωνο καταστήματος 210-5235722
Μάλλον είναι ο ίδιο έμπορος που ψώνισε και ο tigerxxx

Το παραπανω λινκ ειναι απο technixx που σημαινει οτι ειναι εισαγωγη η απο Γαλλια η απο Γερμανια. Προσεχε το θεμα της εγγυησης απο εκει αλλιως ειναι σουπερ η τιμουλα.

Για sony & philips δεν τιθεται θεμα εγγυησης εφοσον ειναι αγορασμενες εντος ΕΕ. Για τις υπολοιπες εταιριες δεν γνωριζω..........!!!

Για sony & philips δεν τιθεται θεμα εγγυησης εφοσον ειναι αγορασμενες εντος ΕΕ. Για τις υπολοιπες εταιριες δεν γνωριζω..........!!!

Χωρις εξτρα χρεωση ??

τι εννοεις εξτρα χρεωση....?? απλα την αγοραζεις κρατας την αποδειξη και αυτο ειναι ολο......
ΤΟ θεμα ειναι να υπαρχει το μοντελο στην χωρα μας για να εχεις σωστη και γρηγορη υποστηριξη.
Για του λογου το αληθες μπορεις να στειλεις email στην εξυπηρετηση πελατων οπου θα λαβεις απαντηση οπως αυτα που ηδη εχω αναφερει.

Με εξτρα χρεωση εννοω το γεγονος του οτι αγοραζεις ενα προιον απο οποιοδηποτε καταστημα στον κοσμο και σου δινει η εταιρια υπο ορισμενες περιπτωσεις την δυνατοτητα να γυρισεις την εγγυηση σε νομιμη στην χωρα σου με καποιο επιπλεον κοστος. Και η αποδειξη ...οχι δεν αποτελει σε ολες τις περιπτωσεις "εγγυηση" αν δεν φερει την σφραγιδα του αντιπροσωπου που αγοραζεις.

Μόλις μίλησα μαζί τους.1837 +19 μεταφορικά για Αθήνα.Εγγύηση sony hellas.Να έχετε όλοι υπόψην σας ότι υπάρχει απεργεία τελωνειακών...

Aν είναι να τρέχετε παιδιά και να μην φθάνετε σε περίπτωση στραβής για 150 ευρώ τότε άστο καλύτερα.Στο forum έχουν αναφερθεί στιγμές απείρου κάλλους με το συγκεκριμένο κατάστημα της συμπρωτεύουσας.Αν είναι να τρέχω στη κάθε αντιπροσωπεία και να παρακαλάω να μου σφραγίσουν την εγγυήση τότε... Κάντε βρε παιδιά κανένα παζάρι στα μεγάλα καταστήματα,θα δείτε ότι καίγονται να σας κάνουν πελάτη και μπορείτε να κερδίσετε κάποια από τη διαφορά που θα είχατε αν αγοράσετε από το παραπάνω κατάστημα. Αλλιώς αν δεν σας αρέσει το παζάρεμα ρωτήστε στο forum από που μπορεί κάποιος να αγοράσει φθηνά,κατά καιρούς έχουν επιτευχθεί πολύ καλά deal.

Φιλε, κανονες περι δεοντολογιας υπαρχουν αλλοι αρμοδιοι για να θετουν στα εκαστοτε φορουμ. Πολυ "καθαρα" σου απανταω λοιπον , βγηκα και ειπα οτι αγορασα την συγκεκριμενη TV που αναφερεται στο τιτλο αυτου του Thread οπως και την τιμη αυτης, καθως απαντησα και σε οσους με ρωτησανε με pm. Απο την πλευρα μου λοιπον και εγω θα σου ελεγα οτι αν δεν εχεις να ποσταρεις κατι χρησιμο και σχετικο με αυτο εδω το Thread καλυτερα να μην ποσταρεις καθολου.
Θεωρω αναξιο λογου το κειμενο σου..... και
μαθηματα δεοντολογιας αλλου , οχι σε μενα......

Το γεγονός ότι είχαν επιλέξει σαν προσφορά μέχρι 31/8 να κάνουν επέκταση της εγγύησης, σας κάνει καχύποπτους για συχνή εμφάνιση βλαβών και ενδεχόμενη φημολογία της στην αγορά? Γενικά πώς τα πάνε οι sony με τις βλάβες (και το Ελληνικό service για τους παθόντες)?
Sorry αν έχει ξαναερωτηθεί αλλά είναι τόσο αχανές το forum που αδυνατώ να τα θυμάμαι όλα..

Το γεγονός ότι είχαν επιλέξει σαν προσφορά μέχρι 31/8 να κάνουν επέκταση της εγγύησης, σας κάνει καχύποπτους για συχνή εμφάνιση βλαβών και ενδεχόμενη φημολογία της στην αγορά? Γενικά πώς τα πάνε οι sony με τις βλάβες (και το Ελληνικό service για τους παθόντες)?
Sorry αν έχει ξαναερωτηθεί αλλά είναι τόσο αχανές το forum που αδυνατώ να τα θυμάμαι όλα..

H Sony στις LCD ειναι μια απο τις πιο αξιοπιστες (αν οχι η πιο αξιοπιστη) μαρκες.

Στα 3 χρονια που ειμαι μελος στο φορουμ θυμαμαι εκατονταδες μελη να εχουν αγορασει Sony και ελάχιστους να εχουν διαμαρτυρηθεί για βλαβη.

Προσωπικα μετα απο 3 Sony LCD που εχω αγορασει τα τελευταια χρονια οι οποιες δεν εχουν εμφανισει ουτε ενα καμμενο Pixel δυσκολα θα ξαναγορασω αλλη μαρκα.

Σε αλλα προιοντα βεβαια η Sony εχει βγαλει προβληματικα προιοντα αλλα δεν ειναι του παροντος. Περισσοτερες λεπτομερειες στην κατηγορια "games-game consoles".:flipout:

Όχι η προσφορά αυτή έγινε κατά κύριο λόγο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα,κοινώς για να αυξήσουν τις πωλήσεις τους.Αντιθέτως,όταν φοβάσαι για την ποιότητα ενός προϊόντος που πουλάς τότε δεν του βάζεις 4 χρόνια εγγύηση γιατί όταν χαλάει θα πρέπει να το επισκευάζεις δωρεάν.Όσον αφορά με τις βλάβες νομίζω ότι η Sony διαθέτει αξιοπιστία σαν εταιρεία.Όμως υπάρχουν και περιπτώσεις που έχουν πάθει βλάβη τηλεοράσεις της εταιρείας και αυτό είναι αναμενόμενο.Για το service στην Ελλάδα δεν ακούγονται και τα καλύτερα όσον αφορά τις επισκευές,όμως θα πρέπει να είσαι αρκετά άτυχος μιας και τα περιστατικά είναι ελάχιστα σε σχέση με τον μέγεθος των πωλήσεων. Πλέον η Sony έχει μόνιμα 2ετή εγγύηση στα προϊόντα της.

H Sony στις LCD ειναι μια απο τις πιο αξιοπιστες (αν οχι η πιο αξιοπιστη) μαρκες.

Στα 3 χρονια που ειμαι μελος στο φορουμ θυμαμαι εκατονταδες μελη να εχουν αγορασει Sony και ελάχιστους να εχουν διαμαρτυρηθεί για βλαβη.

Προσωπικα μετα απο 3 Sony LCD που εχω αγορασει τα τελευταια χρονια οι οποιες δεν εχουν εμφανισει ουτε ενα καμμενο Pixel δυσκολα θα ξαναγορασω αλλη μαρκα.

Σε αλλα προιοντα βεβαια η Sony εχει βγαλει προβληματικα προιοντα αλλα δεν ειναι του παροντος. Περισσοτερες λεπτομερειες στην κατηγορια "games-game consoles".:flipout:
Συγκράτησα την άποψή σου από την προηγούμενη φορά που το είπες αλλά εκφράζοντας τώρα και τη διαπίστωσή σου μέσα από το φόρουμ δίνεται ακόμα μεγαλύτερη έμφαση σ' αυτό. Είχα άσχημη εικόνα για το service της sony από παλιό περιστατικό με πανάκριβο walkman της. Αφού είδα και παραδέχτηκα τη διαφορά εικόνας της W4000 σε σχέση με τον ανταγωνισμό, περιμένω να μάθω αν θα αποδίδουν τα 100Hz στις ταινίες. Αξίζει λες η αναμονή ή να μείνω στην 46W4000 (με έπεισες και για τις ίντσες) ;)
Ενώ η διαφορά τιμής 40W4000-40W4500 είναι 150Ε, για τη 46άρα ανεβαίνει στα 300...

Last edited:
Απάντηση: Sony W4500 series 100Hz

Δώστε και σε μένα ένα χέρι βοηθείας.
Έχω παραγγείλει βέβαια την 52W4000 αλλά σήμερα αντι να έρθει όπως θα έπρεπε μου είπαν οτι δεν ήταν ετοιμοπαράδοτη και θα την έχω μετά τις 28/9.
Οπότε λέω να ακυρώσω την παραγγελία και να πάω στην w4500 αφού αυτή ήθελα από την αρχή αλλά ήμουν βιαστικός.
Έτσι κι αλλιώς μέχρι τις 28/9 θα περιμένω.
Ξέρει κανείς πότε θα έρθει η 52W4500;

H ihoeκfrasi βλέπω την έχει.

http://www.ihoekfrasi.gr/productsDetails.asp?catID=5&prID=768

Last edited:
Απάντηση: Sony W4500 series 100Hz

Άλλαξα την παραγγελία θα πάρω την W4500 τελικά.Θα έρθει μου είπαν στο τέλος του μήνα με αρχές του άλλου.

Last edited:

Aν είναι να τρέχετε παιδιά και να μην φθάνετε σε περίπτωση στραβής για 150 ευρώ τότε άστο καλύτερα.Στο forum έχουν αναφερθεί στιγμές απείρου κάλλους με το συγκεκριμένο κατάστημα της συμπρωτεύουσας.Αν είναι να τρέχω στη κάθε αντιπροσωπεία και να παρακαλάω να μου σφραγίσουν την εγγυήση τότε... Κάντε βρε παιδιά κανένα παζάρι στα μεγάλα καταστήματα,θα δείτε ότι καίγονται να σας κάνουν πελάτη και μπορείτε να κερδίσετε κάποια από τη διαφορά που θα είχατε αν αγοράσετε από το παραπάνω κατάστημα. Αλλιώς αν δεν σας αρέσει το παζάρεμα ρωτήστε στο forum από που μπορεί κάποιος να αγοράσει φθηνά,κατά καιρούς έχουν επιτευχθεί πολύ καλά deal.

+1000

Προσοχη στις εγγυησεις.

Last edited:

Συγκράτησα την άποψή σου από την προηγούμενη φορά που το είπες αλλά εκφράζοντας τώρα και τη διαπίστωσή σου μέσα από το φόρουμ δίνεται ακόμα μεγαλύτερη έμφαση σ' αυτό. Είχα άσχημη εικόνα για το service της sony από παλιό περιστατικό με πανάκριβο walkman της. Αφού είδα και παραδέχτηκα τη διαφορά εικόνας της W4000 σε σχέση με τον ανταγωνισμό, περιμένω να μάθω αν θα αποδίδουν τα 100Hz στις ταινίες. Αξίζει λες η αναμονή ή να μείνω στην 46W4000 (με έπεισες και για τις ίντσες) ;)

Φιλε αυτο πρεπει να το αποφασισεις μονος σου. -bye-

Η W4000 ειναι ηδη μια κορυφαια τηλεοραση , τα 100 Hz ειναι απλως ενα εξτρα που μπορει να παιζει ουσιαστικα πολυ μικρο ρολο αλλα σιγουρα ειναι ενα συν ακομη.

Νομίζω έχει και λίγο καλύτερο ήχο όπως και μεγαλύτερη αντίθεση όπως και το DLNA που θα υποστηρίζεται από όλα τα νέα κινητά με άμεση προβολή φωτογραφιών και βίντεο. Δεν ξέρω πόση θα είναι η διαφορά των 2 τηλεοράσεων οταν βγει μαζικά στα καταστήματα η 4500 αλλά πιστεύω αξίζει αυτή την μικρή διαφορά.:a0210:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony W4500 series 100Hz

Από αθήνα?

επαρχία, το οποίο κατάστημα σήμερα μου την κατέβασε στα 1600 με ps3( θα είδε φαίνεται το πλαίσιο ).

παίζουν πολύ οι τιμές ...