Ενταξει ο Χρηστος ειπε να βοηθησει.
Παντως αξιζει τον κοπο να παρει κανεις την τηλεοραση παρολη την μικρη πιθανοτητα για clouding. Μιλαμε για οτι καλυτερο κυκλοφορει πλην X4500 (και ισως λοιπων LED LCD) και Pioneer Κuro.![]()
Υπαρχει και πανω στο κουτι της.
Αν εννοείς το κουτί που ήταν μέσα, αυτό βρίσκεται από καιρό στο σκουπιδότοπο.
Συνισταται το κουτι να το κραταμε, τουλαχιστον οσο ειναι στην εγγυηση!
Από που βγαίνει αυτό το συμπέρασμα Γιάννη ?
Το συμπερασμα βγαινει με οτι εχω δει με τα ματια μου.
Ακομη και το trusted reviews εκτος απο το προβλημα με το clouding μιλαει για μια απο τις καλυτερες τηλεορασεις που εχουν δει ποτε.![]()
Το πρόβλημα του Clouding το έχουν φουσκώσει πολύ. Σε αντίθεση με την Χ2000 που είχα πρότινος, την W4500 την έχω συνήθως στο Backlight „2“.
Ριξε μια ματια και εδω http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?20966 πολυ μικρη διαφορα βεβαια....Σημερα μετα απο μια γρηγορη βολτα η καλυτερη τιμη που βρηκα μετρητησ ηταν 1935 για την 46w4500 .εχετε βρει κατι καλητερο?
White Balance menu:
R-Gain: -3
G-Gain: -4
B-Gain: -1
R-Bias: -2
G-Bias: 0
B-Bias: 0
PS. Στα advanced menu με προσοχη ετσι!!!
Μπορεί να είναι κι έτσι.Φιλε βλεπω οτι εισαι στις Σερρες , επειδη και εγω επαρχια μενω να ξερεις οτι μαλλον φταιει το καταστημα που την εχεις παραγγειλει. Τα πιο πολλα καταστηματα στις μικρες πολλεις ειναι ΓΤΠ.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.