Sony W4500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Sony W4500 series 100Hz

Ενταξει ο Χρηστος ειπε να βοηθησει.

Παντως αξιζει τον κοπο να παρει κανεις την τηλεοραση παρολη την μικρη πιθανοτητα για clouding. Μιλαμε για οτι καλυτερο κυκλοφορει πλην X4500 (και ισως λοιπων LED LCD) και Pioneer Κuro.-bye-

Από που βγαίνει αυτό το συμπέρασμα Γιάννη ?

Μην ξεχνάμε πως στις 40 και 46 έχει σχεδόν ίδια τιμή με τις Samsung Α786 που έχουν LED.

Re: Απάντηση: Re: Sony W4500 series 100Hz

Αν εννοείς το κουτί που ήταν μέσα, αυτό βρίσκεται από καιρό στο σκουπιδότοπο.

Συνισταται το κουτι να το κραταμε, τουλαχιστον οσο ειναι στην εγγυηση!

Re: Απάντηση: Re: Sony W4500 series 100Hz

Συνισταται το κουτι να το κραταμε, τουλαχιστον οσο ειναι στην εγγυηση!

Αν κρατουσα ολα τα κουτια απο τηλεοραση ,ηχεια,computer ... θα επρεπε να αγορασουμε ενα σπιτι για αυτα .-bye-

Από που βγαίνει αυτό το συμπέρασμα Γιάννη ?

Το συμπερασμα βγαινει με οτι εχω δει με τα ματια μου.

Ακομη και το trusted reviews εκτος απο το προβλημα με το clouding μιλαει για μια απο τις καλυτερες τηλεορασεις που εχουν δει ποτε.-bye-

Re: Sony W4500 series 100Hz

Εμένα οι W 4000/4500 με φοβίζουν λιγάκι στο αναλογικό. Είχε μια 4000 στο πράκτικερ που ήμουν σήμερα, και έπαιζε dvd. Δεν ξέρω με τι σύνδεση, αλλά αυτό που είδα δεν...
Έτσι όπως την είχαν, ήταν μια από το σωρό. Απορώ, πως περιμένουν να πουλήσουν... Μάλλον όμως η τηλεόραση αδικούταν είτε από ρυθμίσεις, είτε από το player/σύνδεση...

Προσωπικα εχω ακομη ενα DVD player με scart το Sony NS38 , ο λογος ειναι οτι δεν θελω κατι ακριβοτερο γιατι τραβαει απιστευτη ταλαιπωρία με τα παιδικα DVD που βλεπει η 4χρονη κορη μου και τα οποια εχουν πανω δακτυλιες κτλ.

Ακομη και μεσω scart η W4000 δειχνει κορυφαια εικονα , μαλιστα δεν εβλεπα σημαντικη διαφορα με το Upscaling που κανει το PS3 μετα απο δοκιμες με ενα ενος φιλου μου που ειχα συνδεσει μια μερα.-bye-

Το συμπερασμα βγαινει με οτι εχω δει με τα ματια μου.

Ακομη και το trusted reviews εκτος απο το προβλημα με το clouding μιλαει για μια απο τις καλυτερες τηλεορασεις που εχουν δει ποτε.-bye-

Το πρόβλημα του Clouding το έχουν φουσκώσει πολύ. Σε αντίθεση με την Χ2000 που είχα πρότινος, την W4500 την έχω συνήθως στο Backlight „2“.

Σε αυτήν την ρύθμιση το Clouding δεν έχει καμία σημασία στην καθημερινή χρήση, στην «πολιτική ζωή» της τηλεόρασης. Αυτό εννοώ. Εγώ το βλέπω μόνο όταν αλλάζω κανάλι. Σε σκοτεινές σκηνές δεν το προσέχω καθόλου.

Η LED μπορεί να βγάλουν αλλά προβλήματα. Κοστίζουν και ένα χιλιάρικο παραπάνω, τουλάχιστον η Sony.

Εγώ είχα και πρόβλημα με το πλάτος του χώρου που βρίσκετε η τηλεόραση. Το μέγιστο πλάτος για μένα ήταν 120εκ. Έτσι η Χ4500 αποκλήθηκε. Το ίδιο ισχύει και για την Pioneer Kuro 5080 η οποία παίρνει τα ηχεία της μόνο στο πλάι. Η 5090, η οποία παίρνει ένα ηχείο από κάτω, είναι πανάκριβη. Με τίποτα δικαιολογούνται τα διπλάσια και παραπάνω λεφτά που κοστίζει με τα ηχεία.

Εξ άλλου την έχετε ακουμπήσει την τηλεόραση μετά από μια ώρα λειτουργίας ?? Ζεματάει, δεν μου αρέσει.

Φιλικά, Drak

Και κάτι ακόμα. Ναι είμαι Σονακιας, το παραδέχομαι. Πιστεύω στο Slogan: “It’s nοt a trick, it’s a Sony”. Τώρα θα σκέφτεστε Χαζός ο τύπος. Αλλά τις 2 φορές που λόγο κάποιον ειδικών τεστ αγόρασα άλλες μάρκες (Samsung, LG) ήταν απελπισία. Συγκρίνοντας της θεωρητικά καλύτερες τηλεοράσεις με τις αντίστοιχες Sony, η Sony ήταν ένα κλικ πιο πάνω, πιο ζωντανές, καλύτερο Μενού, χρώματα, κτλ................................

-bye-, Drak

Σημερα μετα απο μια γρηγορη βολτα η καλυτερη τιμη που βρηκα μετρητησ ηταν 1935 για την 46w4500 .εχετε βρει κατι καλητερο?

Απάντηση: Re: Sony W4500 series 100Hz

Σημερα μετα απο μια γρηγορη βολτα η καλυτερη τιμη που βρηκα μετρητησ ηταν 1935 για την 46w4500 .εχετε βρει κατι καλητερο?
Ριξε μια ματια και εδω http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?20966 πολυ μικρη διαφορα βεβαια....
Απο στοα πηγες ;Το μετρητο εκει, μπορει να σε βοηθηση παρα πολυ μηπως πετυχης ακομη καλυτερη τιμη.

Για καλύτερη τιμή εντάξει, αλλά διαθεσιμότητα υπάρχει;
Έχω παραγγείλει την 52W4500 στο Expert από τέλη Σεπτεμβρίου και ακόμη περιμένω να μου παραδοθεί. Ποιός πουλάει τελικά την τηλεόραση; Πού υπάρχει ετοιμοπαράδοτη;

Φιλε βλεπω οτι εισαι στις Σερρες , επειδη και εγω επαρχια μενω να ξερεις οτι μαλλον φταιει το καταστημα που την εχεις παραγγειλει. Τα πιο πολλα καταστηματα στις μικρες πολλεις ειναι ΓΤΠ. -bye-

Απο ρυθμισεις τι εχετε βρει για καλυτερο ως τωρα???

Για ΗD βρηκα το παρακατω απο αλλο forum ...

For HD Source:

Picture menu:
Picture Mode: Cinema
Backlight: 2
Picture: 90
Brightness: 51
Color: 54
Hue: 0
Color Temperature: Warm2
Sharpness: 5
Noise Reduction: Off
MPEG Noise Reduction: Off

Advanced Settings menu:
Black Corrector: Off
Advanced C.E.: Off
Gamma: Low
Clear White: Off
Color Space: Standard
Live Color: Off (grayed out)

White Balance menu:
R-Gain: -3
G-Gain: -4
B-Gain: -1
R-Bias: -2
G-Bias: 0
B-Bias: 0

Motion Enhancer: Off
CineMotion: Auto 1
Game Mode: Off
Video/Photo Optimizer: Video

General Setup menu
Power Saver: Off

Για να μπει κανεις στα advanced menu της w4500 τοτε κανουμε τα εξης:
Ειμαστε στο "αναλογικο mode"
και παταμε διαδοχικα τα εξης απο το control
1) switch off (πρασινο κουμπακι) with remote
2) i+
3) 5
4) vol+
5)switch on

Μια και δεν εχω ακομα Blue-Ray πηγη μπορει κανεις να δοκιμασει τα παραπανω και να μας πει αποτελεσματα??? Παντως στις ρυθμισεις του white balance δεν βρηκα τις τιμες R, G, B, με τις τιμες που δινει παραπανω!

PS. Στα advanced menu με προσοχη ετσι!!!

Last edited:

White Balance menu:
R-Gain: -3
G-Gain: -4
B-Gain: -1
R-Bias: -2
G-Bias: 0
B-Bias: 0

PS. Στα advanced menu με προσοχη ετσι!!!

Για να πειραξεις το white balance πρεπει να μπεις στο service menu. Προσωπικα πιστευω οτι δεν αξιζει τον κοπο να το κανει καποιος αφου απο την εμπειρια μου η διαφορα στην εικονα ειναι ελαχιστα ορατη ενω υπαρχει και ο κινδυνος να γινει καποιο λαθος που μπορει να προκαλεσει ζημια στην τηλεοραση.

Φιλε βλεπω οτι εισαι στις Σερρες , επειδη και εγω επαρχια μενω να ξερεις οτι μαλλον φταιει το καταστημα που την εχεις παραγγειλει. Τα πιο πολλα καταστηματα στις μικρες πολλεις ειναι ΓΤΠ. -bye-
Μπορεί να είναι κι έτσι.
Το πρόβλημά μου είναι το εξής: Εχθές που επικοινώνησα και πάλι για να μάθω πότε θα παραλάβω, μου είπαν και πάλι "μετά από μια ή δυο εβδομάδες" όπως ακριβώς δηλαδή μου απαντούν στη συγκεκριμένη ερώτηση εδώ και σχεδόν 2 μήνες. Και μάλιστα, ούτε λίγο ούτε πολύ, με διαβεβαίωσαν ότι θα παραλάβω αμέσως μόλις το συγκεκριμένο μοντέλο (52W4500) φτάσει στην Ελλάδα. Καταλαβαίνετε ότι το πρόβλημά μου δεν είναι αν θα χρειαστεί να περιμένω λίγο ακόμη. Το πρόβλημά μου είναι το δούλεμα. Θα ήθελα να έχω ασφαλείς πληροφορίες σχετικές με την διαθεσιμότητα για να μπορέσω να τους πω ότι το μοντέλο αυτό υπάρχει ετοιμοπαράδοτο και το πουλάει ήδη, για παράδειγμα, το Πλαίσιο, το Multirama, η Ηλεκτρονική Αθηνών, ο Κοτσόβολος ή δεν ξέρω ποιά άλλη μεγάλη αλυσίδα (και όχι τοπικό κατάστημα, έστω και της πρωτεύουσας, γιατί αν δεν έχει υποκαταστήματα εκτός Αττικής, εξακολουθεί να είναι τοπικό).
Θα μπορούσα να έχω αυτή την ενημέρωση;

Last edited:

Tην 46W4000 μου την εφεραν εδω στην Ζακυνθο τα multirama σε 2 ημερες. Απλως κοιταξαν στο PC και ειδαν οτι υπηρχε διαθεσιμη και την "εκλεισαν" αμεσως. Πες τους οτι αν δεν ερθει σε μια εβδομαδα οτι θα ακυρωσεις και θα την παρεις απο αλλου μηπως και κινηθουν.-bye-