Sony W4500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Sony W4500 series 100Hz

Εμαθα τιμη απο αποθηκη για την 46W4500 = 1850. Παραλαβη ομως τελος Σεπτεμβριου και ισως αρχες Οκτωβριου.
Στο πλαισιο λεει 2099 και παραδοση εντος 24ων ωρων ... αλλα δεν ειμαι και πολυ σιγουρος για τα λεγομενα!!
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1163027
Και μια ερωτηση ... στα 3.5 μετρα η 46αρα θα πεσει ... βαρια αραγε???

Last edited:

Ένα BR Player δεν είναι λόγος. Αυτά είναι σχετικά φθηνά, δεν είναι ολόκληρη επένδυση όπως μια καλή τηλεόραση.

Όποιος θέλει να του περισεύουν χρήματα, μπορεί καλύτερα να μην αγοράζεις συχνά τηλεοράσεις.
Μια καλή τηλεόραση είναι καλή εφ' όρου ζωής. Δεν παύει να είναι καλή με το που βγαίνει το επόμενο μοντέλο. Ούτε βέβαια ξεπερνιέται από "νεώτερη" τεχνολογία κάθε χρόνο. Τέτοιοι ρυθμοί δεν υπάρχουν ούτε στην τεχνολογία των υπολογιστών, πόσο μάλλον όταν συζητάμε για οπτικοακουστικά μέσα.

Myronas μιλάς και για τις led σε σχέση με τις υπάρχουσες lcd?
Δεν νομίζω!

Και μια ερωτηση ... στα 3.5 μετρα η 46αρα θα πεσει ... βαρια αραγε???
Και εγώ εκεί είμαι (Για την ακρίβεια 3,2 μέτρα)
Αυτό που λένε όλα τα παιδιά εδώ μέσα είναι ότι αν πάρεις 40" στην αρχή θα είναι τέλεια αλλά σχεδόν άμεσα θα σου πέσει μικρή. Αν πάρεις 46" ίσως αρχικά πάθεις κάποιο σοκ (μόνο στο τηλεοπτικό σήμα γιατί για HD υλικό και 52" δεν φτάνουν) και μετά θα είναι μια αγορά την οποία θα απολαύσεις.

Ένα BR Player δεν είναι λόγος. Αυτά είναι σχετικά φθηνά, δεν είναι ολόκληρη επένδυση όπως μια καλή τηλεόραση.

Όποιος θέλει να του περισεύουν χρήματα, μπορεί καλύτερα να μην αγοράζεις συχνά τηλεοράσεις.
Μια καλή τηλεόραση είναι καλή εφ' όρου ζωής. Δεν παύει να είναι καλή με το που βγαίνει το επόμενο μοντέλο. Ούτε βέβαια ξεπερνιέται από "νεώτερη" τεχνολογία κάθε χρόνο. Τέτοιοι ρυθμοί δεν υπάρχουν ούτε στην τεχνολογία των υπολογιστών, πόσο μάλλον όταν συζητάμε για οπτικοακουστικά μέσα.

Mια τηλεοραση εχει ξεπεραστει πριν καν βγει.

LED backlight , 200 Hz , Wireless DMI κτλ. ειναι προ των πυλων.

Εδω η 40D3000 που ειναι μοντελο 1 χρονο πισω και θεωρειται πλεον παλια , τι να λεμε τωρα...

Μια τηλεοραση δεν ειναι επενδυση γιατι σε 1 χρονο μια παρομοιων δυνατοτητων θα εχει την μιση τιμη. Μαλλον πεταμενα λεφτα για βαρεμενους (σαν και εμας) ειναι...

ΥΓ. Στα 3.3 μετρα με 46" και πλεον μου φαινεται οκ προς μικρη. Πιο πριν ειχα 40" και μου φαινοταν υπερβολικα μικρη.

Last edited:

Παντως εννοειται οτι W4500 θα διαλεγα σε σχεση με W4000 , απλως βλεπω οτι η 40W4500 ειναι επικινδυνα κοντα στην 46W4000 και στην περιπτωση αυτη η 46αρα ειναι μονοδρομος.-bye-

Τί να πω, ίσως τελικά να έχεις δίκιο. Δεν αξίζει να δίνουμε χρήματα που μας φαίνονται πολλά με το σκεπτικό ότι θα κρατήσουμε μια συσκευή πολλά χρόνια. Πρέπει επίσης να δημιουργήσουμε αντιστάσεις στις παγίδες του καταναλωτισμού και να μην κινηγάμε συνεχώς την "τελευταία τεχνολογία".

Τί να πω, ίσως τελικά να έχεις δίκιο. Δεν αξίζει να δίνουμε χρήματα που μας φαίνονται πολλά με το σκεπτικό ότι θα κρατήσουμε μια συσκευή πολλά χρόνια. Πρέπει επίσης να δημιουργήσουμε αντιστάσεις στις παγίδες του καταναλωτισμού και να μην κινηγάμε συνεχώς την "τελευταία τεχνολογία".

Δεν συμφωνώ τόσο πολύ,αν έχεις τη δυνατότητα να κάνεις μια τέτοια καλή αγορά τηλεόρασης και ταυτόχρονα δεν στερείς από τους κοντινούς σου ανθρώπους βασικά αγαθά και ανέσεις τότε δεν βρίσκω το λόγο να συμβιβαζόμαστε με κάτι χειρότερο, επειδή σε 1 χρόνο θα έχει βγει κάτι καινούργιο.

Την εχει δει κανεις να παιζει την w ?
Γιατι εγω σκεφτομαι τωρα για τν x3500 (46αρα) ................

2099 στο plaisio και .......................................................
1798 στον φερεντινο .................................

Την εχει δει κανεις να παιζει την w ?
Γιατι εγω σκεφτομαι τωρα για τν x3500 (46αρα) ................

2099 στο plaisio και .......................................................
1798 στον φερεντινο .................................
1798 η 46άρα???????????????:BXVZCBXZ6: