Sony W4500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Sony W4500 series 100Hz

Το PS3 απο οτι ξερω δεν υποστηριζει bravia sync.

Παρεπιπτοντως εγω εχω 46" και βλεπω απο τα 2.8 μετρα. Για τηλεοπτικο σημα ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο το μεγεθος αλλα για DVD και ΗD σιγουρα θα ηθελα κατι σε 50-52" (για να μην πω και παραπανω).

Ευχαριστω πολυ για τις πραγματικα πολυ σημαντικες απαντησεις σας.. Με προβληματισαν βεβαια αρκετα αυτα που ειπαν ο PSAXNO TV και ο VideoLatris... Δεν ξερω... ελπιζω να εχει δικιο ο Yperion γιατι στις 32-37 ιντσες δεν βλεπω καποια που να μ'αρεσει και παραληλα να αξιζει τα λεφτα της... :slapface:

Βασικα αρχισα να σκεφτομαι κατι χωροταξικο που ισως μου λυσει καπως το προβλημα με την αποσταση θεασης, και μπορεσω να φτασω στα 3μ απο τα 2.70 που υπολογιζω τωρα... δεν ξερω ομως κατα ποσο μπορει να πιασει αυτο που σκεφτομαι... Εχει να κανει με ενα καλοριφερ (απο τα καινουργια που ριχνουν τον αερα προς τα πανω) που αν κρεμασω την tv στον τοιχο, θα εχω προβλημα με τον ζεστο αερα που θα της στελνει.. Σκεφτομαι μηπως μπορω να βαλω κανα ξυλινο ραφι ακριβως κατω απο την τv και περιπου 25cm πανω απο το καλοριφερ, ωστε να την προστατεψω καπως απο τον αερα που θα της ερχετε... δεν ξερω βεβαια αν κατι τετοιο ειναι εφικτο... :hmmmm: Διαφορετικα δεν εχω πολλες επιλογες... ή θα την κρεμασω αλλα δεν θα την βλεπω στην ευθεια απο εκει που καθομαι, ή αναγκαστηκα θα βλεπω απο τα 2,70μ... :bawling: Σορρυ αν βγηκα λιγο οφ τοπικ..

Γνωριζει κανεις το τηλεφωνο επικοινωνιας με την Sony Hellas? (Δεν μπορουσα να το βρω στο site).

Θελω να παρω να ρωτησω τι γινεται με το stock της 46w4500. Την εχω παραγγειλει απο Electorworld απο τις 2/12 και ακομα να τους την φερουν.

Διαβασα εδω μεσα οτι απο Ιανουαριο και μετα θα γινουν παραλαβες και τρελαθηκα. Μου ειχαν πει για 10 εργασιμες το πολυ! Προφανως με παραμυθιαζουν.

Η 46W4000 που εχω δεν ζεσταινεται ποτε , ουτε το Καλοκαιρι με 35 βαθμους.

Απο την αλλη και απο τα 2.5 μετρα δεν θα εχεις απολυτως κανενα προβλημα με 46" , εδω ενας αλλος φιλος βλεπει απο την αποσταση αυτη σε Κuro 50αρα και του φαινεται και μικρη πλεον!

Στα αναλογικα καναλια ισως αν δεν εχεις καλο σημα να βλεπεις ορισμενες ατελειες αλλα αλλο 40" και αλλο 46" , εγω βλεπω πχ. ποδοσφαιρο και νομιζω οτι ειμαι μεσα στο γηπεδο.-bye-

Yperion ευχαριστω πολυ φιλε για τις απαντησεις σου. Ενταξει, 46 "μασαω" να αγορασω, αλλα για την 40αρα με πησατε... Θα την παρω και ας βλεπω τον Μπαλαφα 2πλο. :BDGBGDB55:

1000 ευχαριστω και παλι...

Βεβαια αν καποιος εχει γνωμη περι του θερμου αερα και αν γινετε να του κοψει την φορα ενα ξυλινο ραφι κατω απο την tv, ας πει... Ευχαριστω! -bye-

Απάντηση: Re: Sony W4500 series 100Hz

Βεβαια αν καποιος εχει γνωμη περι του θερμου αερα και αν γινετε να του κοψει την φορα ενα ξυλινο ραφι κατω απο την tv, ας πει... Ευχαριστω! -bye-

Τί ακριβώς είναι αυτό το καλοριφέρ; Μήπως εννοείς αερόθερμο;

Mια λυση που μπορω να σκεφτω ειναι να κλεισεις λιγο την στροφιγκα του συγκεκριμενου καλοριφερ ωστε να βγαζει λιγοτερη ζεστη.

Αν βαλεις παντως ενα ραφι καμια 10αρια ποντους κατω απο την τηλεοραση θα αναγκασεις τον ζεστο αερα να διαχυθει στον χωρο και θα επηρεάζει πολυ λιγοτερο την τηλεοραση (εχω σπουδασει Φυσικος παρεπιπτοντως).-bye-

Yperior ακριβως αυτο ηθελα να ακουσω! :grinning-smiley-043

Το καλοριφερ ειναι παραξενο.. βγαζει αερα απο πανω λες και ειναι αεροθερμο, αλλα δεν ειναι το κλασσικο αεροθερμο.. Δεν εχει φετες, ειναι ενιαιο μεταλο που απο πανω ειναι ξεσκεπαστο και βγαζει αερα απο εκει. Στα πλαινα (στο μεταλο) δεν μεταδιδει θερμοτητα. Μονο απο πανω.. δλδ κατω απο την τv ακριβως.. Θελω να πιστευω πως το κολπο με το ραφι θα πιασει...

Γνωριζει κανεις το τηλεφωνο επικοινωνιας με την Sony Hellas? (Δεν μπορουσα να το βρω στο site).

Θελω να παρω να ρωτησω τι γινεται με το stock της 46w4500. Την εχω παραγγειλει απο Electorworld απο τις 2/12 και ακομα να τους την φερουν.

Διαβασα εδω μεσα οτι απο Ιανουαριο και μετα θα γινουν παραλαβες και τρελαθηκα. Μου ειχαν πει για 10 εργασιμες το πολυ! Προφανως με παραμυθιαζουν.

210 6824564

210 6824564

Ευχαριστω τελικα το βρηκα (στραβομαρα) πηρα τηλ και οντως μου ειπαν Γεναρη μερια...

Πηγα σημερα στο Saturn ειχαν 3 ετοιμοπαραδοτες στην αποθηκη στην προνομιακη τιμη των 2050+ ευρω. Του ειπα του πωλητη οτι την βρηκα πολυ φτηνοτερα αλλου αλλα δεν κατεβασε τιμη καθολου.

Το περιεργο της υποθεσης ειναι οτι ρωτησα παλι στα electroworld τιμη για την 46αρα και μου ειπαν 2200....το εχουν χασει το μπαλακι λιγο. (υποψιν οτι την εκλεισα στα 1579 στις 2/12)

Για οσους ενδιαφερονται στο electroword η 40αρα "επεσε" στα 1080 ευρω.

Τι να κανω θα περιμενω Γεναρη μερια...

(Σημ: κατι που δεν ειχα διαβασει/δει καπου ειναι οτι το remote της 46αρας ειναι φωτιζομενο!! το ειδα στο saturn )

Yperior ακριβως αυτο ηθελα να ακουσω! :grinning-smiley-043

Το καλοριφερ ειναι παραξενο.. βγαζει αερα απο πανω λες και ειναι αεροθερμο, αλλα δεν ειναι το κλασσικο αεροθερμο.. Δεν εχει φετες, ειναι ενιαιο μεταλο που απο πανω ειναι ξεσκεπαστο και βγαζει αερα απο εκει. Στα πλαινα (στο μεταλο) δεν μεταδιδει θερμοτητα. Μονο απο πανω.. δλδ κατω απο την τv ακριβως.. Θελω να πιστευω πως το κολπο με το ραφι θα πιασει...

Πάντως καλό θα ήταν αν αποφύγεις την τοποθέτηση πάνω από το καλοριφέρ. Τουλάχιστον να αφήσεις μια ικανή απόσταση: πάνω από 50 εκ.
Η τηλεόραση θερμαίνεται αρκετά ούτως ή άλλως. Μην την επιβαρύνεις περισσότερο. Αν θες κατέβασε και το manual από το site της sony:
http://support.sony-europe.com/tv/tv.aspx?site=odw_el_GR&navigationSource=wep

"Για οσους ενδιαφερονται στο electroword η 40αρα "επεσε" στα 1080 ευρω."

Στο "μιλητό" ή επίσημα? Γιατί εδώ ....http://www.electroworld.gr/site/products_results.jsp?catid=7518
...λέει το κλασικό 1199 .

Στο νεο καταστημα της Βουλιαγμενης...η τιμη στην ταμπελα ηταν 1200 αλλα επειδη ρωτησα για την 46αρα τιμη ο πωλητης απο μονος του μου ειπε οτι ειχε πεσει η τιμη στην 40αρα αλλα δεν ειχαν αλλαξει το ταμπελακι.

Παντως και στο μιλητο που ρωτησα στο καταστημα της Συγγρου αν γινεται καλυτερη τιμη (αναφεροντας την τιμη του carrefour) μου ειπαν οτι μπορει να την ριξουν και στο χιλιαρικο!!! (υποψην οπως λεει ο φιλος παραπανω η τιμη στο ταμπελακι εκει ηταν 1140...καλα δεν εχουν ενιαια τιμολογιακη πολιτικη? Αλλα στο ενα αλλα στο αλλο?)

Αλλο παραδειγμα : στο καταστημα συγγρου η 40w4000 ειχε 999 ευρω και στην Βουλαιγμενη γυρω στα 840 αν θυμαμαι καλα....θα μας τρελανουν....

καλημερα
Ξέρετε πως θα παίξει το ΡΑΡ STHN 40W4500;;;;;;

Απο οτι εχω καταλαβει η τηλεοραση υποστηριζει PIP/PAP ΑΛΛΑ οχι για τηλεοπτικο σημα...δηλαδη μπορεις να εχεις καναλι και πχ dvd,bluray κλπ αλλα οχι 2 καναλια ταυτοχρονα (δεν εχει διπλο δεκτη)

Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος που εχει την TV.

Απο οτι εχω καταλαβει η τηλεοραση υποστηριζει PIP/PAP ΑΛΛΑ οχι για τηλεοπτικο σημα...δηλαδη μπορεις να εχεις καναλι και πχ dvd,bluray κλπ αλλα οχι 2 καναλια ταυτοχρονα (δεν εχει διπλο δεκτη)

Σωστα

Τωρα που το σκεφτηκα μπορεις να εχεις και 2 καναλια τηλεορασης αν βαλεις στο scart ενα παλιο video ή dvd rw (εχουν δεκτη αυτα φανταζομαι) και χρησιμοποιησεις τον εκει δεκτη...

Θα μπλεξεις με τα remotes ετσι βεβαια αλλα θα εχεις 2 καναλια διαφορετικα ταυτοχρονα ...

Last edited:

Τωρα που κάνω δοκιμή οταν βάζεις το ΡΑΡ χωρίζεται η οθόνη στα 2'
Αριστερά βγαζει την εξωτερικη πηγη ΝΟVA kai αριστερα βγάζει μόνο τα ψηφιακα κανάλια.Δεν μου εμφανίζει τα αναλογικά.