Sony W4500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Sony W4500 series 100Hz

Yperior ακριβως αυτο ηθελα να ακουσω! :grinning-smiley-043

Το καλοριφερ ειναι παραξενο.. βγαζει αερα απο πανω λες και ειναι αεροθερμο, αλλα δεν ειναι το κλασσικο αεροθερμο.. Δεν εχει φετες, ειναι ενιαιο μεταλο που απο πανω ειναι ξεσκεπαστο και βγαζει αερα απο εκει. Στα πλαινα (στο μεταλο) δεν μεταδιδει θερμοτητα. Μονο απο πανω.. δλδ κατω απο την τv ακριβως.. Θελω να πιστευω πως το κολπο με το ραφι θα πιασει...

Φίλε το καλοριφέρ σου είναι τύπου panel. Βάλε ό,τι θες δίπλα του ή μπροστά του - όχι κολλητά εννοείται - αλλά από πάνω γνώμη μου είναι να μην βάλεις τίποτα. Εκτός αν είσαι διατεθιμένος να θυσιάσεις λίγη ζεστασιά για να ρίξεις τη θερμοκρασία του, όπως ανέφερε ο yperion.
Έχω τοποθετήσει ένα πισω surround δίπλα και πάνω από ένα panel στο σπίτι μου. Για τον φόβο των Ιουδαίων κάλυψα τη σχάρα του με μια διακριτική πετσετούλα. Κάνει δουλίτσα κόβωντας την πολλή ζέστη στο σημείο εκείνο, χωρίς να χρειάζεται να κλείσεις στρόφιγγα.

Οι Ε4000 και W4000 εχουν παρει στο ιδιο site πολυ μεγαλυτερη βαθμολογια!!!

http://reviews.cnet.co.uk/televisions/0,39030219,49299764,00.htm
http://reviews.cnet.co.uk/televisions/0,39030219,49298631,00.htm

Η Sony καταφερε να δυσφημιστεί ακομη μια φορα μετα τα αντιστοιχα προβληματα που ειχε η W2000 και τα χρωματικα (και οχι μονο) προβληματα της W3000.

Τελικα το W δεν ειναι το τυχερο γραμμα της εταιρειας.

κατσε ρε γιαννη,τι θα πει αυτο οτι η W4500 ειναι δυσφημηση μονο και μονο επειδη το κομματι που δοκιμασαν ειχε clouding?

κατσε ρε γιαννη,τι θα πει αυτο οτι η W4500 ειναι δυσφημηση μονο και μονο επειδη το κομματι που δοκιμασαν ειχε clouding?

To προβλημα ειναι οτι και σε αλλες δοκιμες λενε το ιδιο...

http://www.trustedreviews.com/tvs/review/2008/10/14/Sony-Bravia-KDL-52W4500-52in-LCD-TV/p1

Η W4000 ειχε παρει 9/10 , η W4500 πηρε 8/10 λογω clouding.

To προβλημα ειναι οτι και σε αλλες δοκιμες λενε το ιδιο...

http://www.trustedreviews.com/tvs/review/2008/10/14/Sony-Bravia-KDL-52W4500-52in-LCD-TV/p1

Η W4000 ειχε παρει 9/10 , η W4500 πηρε 8/10 λογω clouding.
Και στο Cnet λενε τα ΙΔΙΑ για το clouding πάλι, αλλά και σε άλλα reviews εκτός Ευρώπης...

(και σε καποιο Γερμανικό review διάβασα πρόσφατα ότι η τηλεόραση που τους έστειλαν για δοκιμή (W4500) είχε μεγάλο πρόβλημα και στο clouding και στο backlight bleeding και στην ομοιομορφία του πάνελ... Αλλά οι Γερμανοί δεν χαμπαριάζουν φυσικά και ως γνωστόν είναι ΠΟΛΥ αυστηροί κριτές, οπότε και την "τσεκούρωσαν" κανονικά στη βαθμολογία....:grandpa:)

Τελικα ειναι καλυτερo το παλιο της μοντελο απ το καινουργιο με τα 100hz?
Δηλαδη η w4000 δεν εχει clouding και backlight bleeding.

ολες οι lcd μπορει να εχουν clouding.και η W4500 ειναι καλυτερη απο την W4000

οσο πιο μακρυα γινεται απο σονυ

αθλιο service και συμπεριφορα μακρυααααα

Δεν ξέρω από συμπεριφορά και service πώς είναι, ανοργάνωτοι όμως είναι σίγουρα. Κρίμα που μια κορυφαία φίρμα εκπροσωπείται κατά αυτόν τον τρόπο στη χώρα μας. Ο λόγος αναφέρθηκε σε άλλο post και έχει να κάνει με την αδυναμία άμμεσης διάθεσης διαθέσιμων -κατά τα λεγόμενά τους- μοντέλων, σε εορταστική κιόλας περίοδο. Αν δε νοιάζονται να πουλήσουν φαντάσου πόσο θα νοιάζονται για το service τους...

οσο πιο μακρυα γινεται απο σονυ

αθλιο service και συμπεριφορα μακρυααααα

Εγω εχω παρει 3 τηλεορασεις και 2 DVD τα τελευταια χρονια και δεν ειχα ποτε κανενα απολυτως προβλημα. Αν ξερει καποιος καμια μαρκα με καλυτερη αξιοπιστια και ποιοτητα ας μας την πει.

Το μονο προιον Sony που εχει βγει ελαττωματικό με μεγαλο ποσοστο βλαβων ειναι το Playstation 3.

Ευτυχώς που δεν χρειάστηκες δηλαδή ποτέ το σέρβις... -bye-
Γιατί από ότι βλέπω αρκετοί που το χρειάστηκαν, ίσως και να ταλαιπωρήθηκαν λιγάκι.
Πάντως το δικό μου το ps3 ακόμα να χαλάσει :mad:
Μπας και μου φέρνανε κανένα νέο, που δεν κάνει σαν σκούπα... (έχω το παλιό με τον 60GB δίσκο...) :flipout:

Καλημέρα παιδιά.
Ενας που έχει την τηλεόραση ας μου κάνει την χάρη να ελέγξει το ΡΑΡ.
Στα αριστερά βγαίνει πάντα η εξωτερική πηγή.Στην δεξιά πλευρά όμως εμένα δείχνει μόνο τα ψηφιακά κανάλια και όχι τα αναλογικά , όπως γράφουν οι οδηγίες.
Απευθύνθηκα στην SONY και δεν παίρνουν χαμπάρι. Ένας τεχνικός μου είπε να κάνω εναλλαγή εικόνας αλλά δεν βρισκω τέτοια λειτουργία.

Ένας τεχνικός μου είπε να κάνω εναλλαγή εικόνας αλλά δεν βρισκω τέτοια λειτουργία.
Με κάθε επιφύλαξη γιατί δεν έχω τη συγκεκριμένη tv...
Αν στη λειτουργία αυτή η εξωτερική σου πηγή είναι pc τότε εννοεί εναλαγή οθόνης από της ιδιότητες της κάρτας γραφικών.

Καλημέρα παιδιά.
Στα αριστερά βγαίνει πάντα η εξωτερική πηγή.Στην δεξιά πλευρά όμως εμένα δείχνει μόνο τα ψηφιακά κανάλια και όχι τα αναλογικά , όπως γράφουν οι οδηγίες.

Ακριβώς έτσι λειτουργεί- δεν μπορέις να κάνεις εναλλαγή τα παράθυρα,
αλλά μόνο τον ΗΧΟ μέσω του < και >.

H W4500 δέχεται αναβάθμιση firmware; :blush:
Ακόμα περιμένω firmware από την φίλιπς που να κάνει εναλλαγή των παραθύρων με το απλό "ΟΚ" (που τώρα θέλει πάτημα 3 κουμπιών - απαράδεκτο). Φαίνεται όμως ότι εδώ είναι πιο σημαντικά τα ελαττώματα...
Είναι δυνατόν να μην μπορείς να δεις είτε αναλογικό είτε ψηφιακό στην μια πλευρά; Απίστευτο μου φαίνεται... Μήπως δεν το ψάξατε καλά;

και σε μενα τα ιδια και η πλακα ειναι πωσ στην λαμια που μενω δεν εχει ψηφιακη τηλεοραση.

Ευχαριστω τελικα το βρηκα (στραβομαρα) πηρα τηλ και οντως μου ειπαν Γεναρη μερια...

Πηγα σημερα στο Saturn ειχαν 3 ετοιμοπαραδοτες στην αποθηκη στην προνομιακη τιμη των 2050+ ευρω.

Τι να κανω θα περιμενω Γεναρη μερια...

(Σημ: κατι που δεν ειχα διαβασει/δει καπου ειναι οτι το remote της 46αρας ειναι φωτιζομενο!! το ειδα στο saturn )

αν ειναι φωτιζομενο τοτε εμενα μου εχουν καει τα λαμπακια?βγενει με διαφορετικα ?το εχει κανεις?

αν ειναι φωτιζομενο τοτε εμενα μου εχουν καει τα λαμπακια?βγενει με διαφορετικα ?το εχει κανεις?

Τι να σου πω το remote που ειχαν "κολλημενο" πανω στην 46αρα ειχε ενα κουμπι πανω αριστερα που οταν το παταγες φωτιζε σχεδον ολα τα κουμπια με ενα μπλε χρωμα αρκετα δυνατο.

Μπορει να ειχαν βαλει καποιο αλλο remote απο αλλη τηλεοραση sony ισως?

Καλημέρα παιδιά.
Απευθύνθηκα στην SONY και δεν παίρνουν χαμπάρι. Ένας τεχνικός μου είπε να κάνω εναλλαγή εικόνας αλλά δεν βρισκω τέτοια λειτουργία.

Και σε μενα δεξια μονο τα ψηφιακα εμφανιζει .
Στο manual παντως γραφει.

"Οταν προβαλεται βιντεο AV1 , AV2 η AV3 στην εικονα των εξωτερικων εισοδων, δεν μπορειτε να προβαλετε αναλογικο βιντεο στην εικονα του τηλεοπτικου προγραμματος."

Οποτε συμφωνα με τα παρπανω αναλογικα καναλια μπορεις να προβαλεις στο δεξι παραθυρο μαλλον αν η συνδεση με την εξωτερικη πηγη ειναι HDMI. Αν εχει καποιος DVD με HDMI και μπορει να το δοκιμασει.