Βασίλης Σωκρατίδης
AVClub Addicted Member
Εγω εχω τον Infocus 82. Ειμαι πολυ ικανοποιημενος, ιδιως με την ευκρινεια του. εχει λιγες ιδιομορφιες στην τοποθετηση , να ξερεις
Συγνώμη κάνεις δουλειά με αναμορφικό των 400? Εγώ νόμιζα ότι πρέπει να σκάσω 2000 Ευρώ για φακό για να είναι καλός.
Το ιδανικό θα ήταν μια sms curved 2.35 ΑΛΛΑ το πρόβλημα είναι ότι η οθόνη πρέπει να συνυπάρχει με την τηλεόραση και ψάχνω πατέντα. Η θα ανεβο-κατεβάινει η οθόνη (η σταθερή 2.35) ή η τηλεόραση. Κατι θα σκεφτώ σε πατέντα.
Επίσης με την 2.35 που προτιμώ υπάρχει και το πρόβλημα με τους υπότιτλους (εμένα δε με πειράζει βλέπω και χωρίς) για το κοινό μου.
Α) Ρώτησα για TV Lift για 52" και μου είπαν 5500 Ευρώ οπότε και το απέκλεισα.
Πάνω που είχα συμφιλωθεί με την ιδεά του 16:9 μου ανάβεις φωτιές πάλι...
Α) Ρώτησα για TV Lift για 52" και μου είπαν 5500 Ευρώ οπότε και το απέκλεισα. Εσύ το φτιάχνεις μόνος σου? Εγώ σκεφτόμου μήπως φτιάξω κανενα lift για την οθόνη (κυρτή 2:35 ή μαλλον 2:40) μιας και είναι πιο ελαφριά. Δηλαδή να έβαζα δύο βραχίονες που θα σήκώνουν δύο μπάρες πάνω στις οποίες θα είναι βιδωμένη η οθόνη. Το πρόβλημα είναι ότι θα έινια άσχημη η οθόνε 1.80 από το έδαφος όταν βλέπεις τηλεόραση.
Β) Με τους υπότιτλους εμένα δεν με ενδιαφέρει και πολύ εκτός από κάτι ασιάτικα που βλέπω κατά καιρούς. Τι έννοείς δεν σου παραπονέθηκαν όμως βλέπει η γιαγιά σου χωρίς υπότιτλους? Υπάρχει τρόπος αν κλέινεις το zoom να τους βλέπεις ή χαλάει η εικόνα με την curved?
Γ) Οι φακοί που λές τους έχεις δοκιμάσει? Και από πιο ebay λες το αμερικάνικο? (Καλά θα το ψάξω κι εγώ).
Τέλος αν πάω σε οθόνη 2.35:1 flat τι χάνω? Υπάρχει πρόβλημα στο 16:9 υλικό με την curved δεδομένου ότι κάνω pass through το φακό.
Που ρώτησες για lift και σου ζήτησαν 5,500 Ε; Στον ΒΑΧΑΡΗ ή στον ΚΑΙΣΑΡΗ;
Δές εδώ:
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=14546
Μπάμπη με έσωσες, εσύ το αγόρασες απ'ευθείας απο αυτούς?
Οταν θα παραγγειλεις την κοιλη οθονη, τι καμπυλοτητα θα ζητησεις?
Αυτο ειναι μια διαδικασια custom που υπολογιζεται σε συνδυασμο με τον προτζεκτορ-φακο-throw στο δωματιο.
ναι θα την αλλαξω μονο αν χαλασει και θα παρω παλι ιδια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.