Πάντως και τώρα που εχει πάλι 20% έκπτωση βγαίνει στα 799. !!??Τελευταίο μη εκθεσιακό κομμάτι σε ένα υποκατάστημα Κωτσόβολου που για μια ημέρα είχε και 20% έκπτωση σε όλες τις TV.
Για την ακρίβεια βγήκε 720 .
Δέχονται παζάρια στα καταστήματα κωτσοβολος? Χμμ
Ξέρει κανείς τις διαφορές μεταξύ w656 και w685?
Η W685 έχει και passive 3D (AUO panel με φίλτρο FTR).
Εν τω μεταξύ εφόσον η τιμή της w685 έπεσε πλέον σε όλα τα καταστήματα στα 800 ευρώ δεν θα έπρεπε να γίνει κάτι αντίστοιχο με την τιμή της w656 που τώρα πια είναι στην ίδια τιμή με το μεγαλύτερο μοντέλο ?
Κατοχος απο χτες της 32W650! 299 εuros απο media markt. Οτι καλυτερο στα χρηματα αυτα.Πολυ καλη και σαν κατασκευη εικονα 10/10 στις 32 ιντσες,το smart δε το δουλεψα ακομα.Ο xreality pro κανει δουλιτσα οντως
Κάτοχος εδώ και μία εβδομάδα της 50-w685, οι εντυπώσεις ανάμεικτες μιας και έγινε μετάβαση απο panasonic plasma 46s20 και ήμουν συνηθισμένος σε άλλο μοτίβο εικόνας. Όντως έχει καλή διαύγεια εικόνας με ζωντανά χρώματα και επίσης καλό μενού. Στα μάτια μου ήταν ένα κλικ καλύτερη απο lg και samsung και το μαύρο της για lcd σε καλά σχετικά επίπεδα ιδίως απο αυτά των lg 620 και 660. Απο smart δυνατότητες έχει όμως αρκετά θέματα αν και δεν με πολυαπασχολούν.
Αυτό που με καίει τώρα είναι αν έπρεπε να πάρω την πλασμα samsung PS51-F5500 που ήταν λίγο πιο ακριβή, μου λείπει η φυσικότητα της εικόνας της panasonic για να πω την αλήθεια και μου μπήκαν διαβόλοι να την αλλάξω όσο προλαβαίνω το DOA των 10 ημερών. Επικοινώνησα με το κατάστημα και οι άνθρωποι μου είπαν οκ.
Εσείς τι λέτε?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.