sony w706b vs sony w805b

Είχαν βγάλει φωτογραφίες από το πάνελ? Εδώ πάντως που είχαν βγάλει ήταν Samsung...

http://www.digitalversus.com/tv-television/sony-kdl-55w900a-p15221/test.html

Επίσης το μέγεθος πάνελ (40"-46") δείχνει Samsung , στις 55" βγάζουν και άλλοι κατασκευαστές.

Edit. Είδα και το review του fullhd.gr , και σε αυτό η φωτογραφία (που είναι "στραβή") "δείχνει" Samsung PSA...

Still0019.jpg

Last edited:
Είχαν βγάλει φωτογραφίες από το πάνελ? Εδώ πάντως που είχαν βγάλει ήταν Samsung...

http://www.digitalversus.com/tv-television/sony-kdl-55w900a-p15221/test.html

Επίσης το μέγεθος πάνελ (40"-46") δείχνει Samsung , στις 55" βγάζουν και άλλοι κατασκευαστές.

Edit. Είδα και το review του fullhd.gr , και σε αυτό η φωτογραφία (που είναι "στραβή") "δείχνει" Samsung PSA...

Still0019.jpg

συγκεκριμενα ηταν για 55 ιντσες....λες να αλλαζουν στις 55 τον κατασκευαστη??

ελα μωρε....απο ποτε αυτα τα περιοδικα του χωρου ηταν αξιοπιστα? Ασχετα αν δεν ειναι 100% βεβαιο οτι ΟΛΕΣ οι 55W905 εκει εξω φορανε το ιδιο panel (ωστοσο ειναι 95% γιατι μιλαμε για flagship μοντελο χωρις μεγαλες πωλησεις κλπ που θα δικαιολογουσε προβληματα διαθεσιμοτητας στα panels αλλα και μια "εγγυηση" που κουβαλαει σαν flagship οτι ΟΛΑ τα κομματια θα ειναι τελεια) ειμαι σχεδον σιγουρος οτι απλα αυτος που εγραψε το αρθρο εγραψε αρλουμπες...

ελα μωρε....απο ποτε αυτα τα περιοδικα του χωρου ηταν αξιοπιστα? Ασχετα αν δεν ειναι 100% βεβαιο οτι ΟΛΕΣ οι 55W905 εκει εξω φορανε το ιδιο panel (ωστοσο ειναι 95% γιατι μιλαμε για flagship μοντελο χωρις μεγαλες πωλησεις κλπ που θα δικαιολογουσε προβληματα διαθεσιμοτητας στα panels αλλα και μια "εγγυηση" που κουβαλαει σαν flagship οτι ΟΛΑ τα κομματια θα ειναι τελεια) ειμαι σχεδον σιγουρος οτι απλα αυτος που εγραψε το αρθρο εγραψε αρλουμπες...

τοτε τι να πιστεψουμε.....

τοτε τι να πιστεψουμε.....

Δεν ξερω για σενα, αλλα εγω θα πιστεψω αυτους που φωτογραφησαν το panel και οχι το περιοδικο που μου ειναι αγνωστο το ποσο το εψαξε αυτος που εγραψε το αρθρο ( ο οποιο μπορει απο το να εφαγε 2 μερες να ψαχνει μεχρι το να ηθελε να ξεπεταξει το αρθρακι σε 10 λεπτα) χωρια οτι εχω κακη εικονα για τα "περιοδικα του χωρου" και στους υπολογιστες και στην εικονα, ως προς τις γνωσεις των συντακτων,
ειδικα δε οταν και ολα τα αλλα ταιριαζουν με αυτην την πληροφορια (μεγεθη 40-46 = samsung, ομοιομορφια ειδους panel σε ολη τη σειρα των sony, και top μοντελο οποτε δεν υπαρχει θεμα κοστους και θελουν το best of the best)

Δεν ξερω για σενα, αλλα εγω θα πιστεψω αυτους που φωτογραφησαν το panel και οχι το περιοδικο που μου ειναι αγνωστο το ποσο το εψαξε αυτος που εγραψε το αρθρο ( ο οποιο μπορει απο το να εφαγε 2 μερες να ψαχνει μεχρι το να ηθελε να ξεπεταξει το αρθρακι σε 10 λεπτα),
ειδικα δε οτνα και ολα τα αλλα ταιριαζουν με αυτην την πληροφορια (μεγεθη 40-46 = samsung, ομοιομορφια ειδους panel σε ολη τη σειρα των sony, και top μοντελο οποτε δεν υπαρχει θεμα κοστους και θελουν το best of the best)

και αν εχουν κανει λαθος την φωτογραφια???εχει τυχει πολλες φορες

και αν εχουν κανει λαθος την φωτογραφια???εχει τυχει πολλες φορες

Κατ'αρχην ο Yperion σου εδειξε 2 διαφορετικες πηγες με φωτογραφιες...
Δευτερον, δεν καταλαβαινω, εχεις μια πηγη που σου αποδεικνυει με στοιχεια το ειδος panel και μια αλλη πηγη που απλα αναφερει κατι χωρις στοιχεια, και εσενα σου φαινεται πιθανοτερο οτι η πρωτη πηγη μπορει να εχει κανει λαθος στα δεδομενα?

Κατ'αρχην ο Yperion σου εδειξε 2 διαφορετικες πηγες με φωτογραφιες...
Δευτερον, δεν καταλαβαινω, εχεις μια πηγη που σου αποδεικνυει με στοιχεια το ειδος panel και μια αλλη πηγη που απλα αναφερει κατι χωρις στοιχεια, και εσενα σου φαινεται πιθανοτερο οτι η πρωτη πηγη μπορει να εχει κανει λαθος στα δεδομενα?

μεχρι στιγμης οτι ειχα διαβασει για σονυ 905 ειναι auo...τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο...ουτε και με ενδιαφερει απο που ειναι το πανελ αφου αποδιδει πολυ καλα...δεν πα να ναι και απο την κολομβια...

ουτε και με ενδιαφερει απο που ειναι το πανελ αφου αποδιδει πολυ καλα...δεν πα να ναι και απο την κολομβια...

καμια αντιρρηση σε αυτο... Απλα μου εκανε εντυπωση η επιμονη σου οτι οι αλλοι μπορει να κανουν λαθος και το περιοδικο να ειναι σωστο οταν μαλλιστα ολα συνηγορουν προς το αντιθετο...
Εγω παντως πουθενα δεν εχω διαβασει για AUO στις W905 , και ουτως η αλλως δεν εχω σε καμια εκτιμηση τα περιοδικα στην Ελλαδα και τις γνωσεις των συντακτων τους οι οποιοι συνηθως ειναι περισσοτερο δημοσιογραφοι παρα ανθρωποι του χωρου για να εχουν ψαξει εις βαθος αυτα που λενε

καμια αντιρρηση σε αυτο... Απλα μου εκανε εντυπωση η επιμονη σου οτι οι αλλοι μπορει να κανουν λαθος και το περιοδικο να ειναι σωστο οταν μαλλιστα ολα συνηγορουν προς το αντιθετο...
Εγω παντως πουθενα δεν εχω διαβασει για AUO στις W905 , και ουτως η αλλως δεν εχω σε καμια εκτιμηση τα περιοδικα στην Ελλαδα και τις γνωσεις των συντακτων τους οι οποιοι συνηθως ειναι περισσοτερο δημοσιογραφοι παρα ανθρωποι του χωρου για να εχουν ψαξει εις βαθος αυτα που λενε

δεν ειχα σε καμια περιπτωση επιμονη...(που το ειδες αυτο στο υφος γραφης μου?)ουτε ειπα οτι το περιοδικο ειναι σωστο....ηταν δοση εκπληξης που υπαρχει τοση παραπληροφοριση...αυτα...και τελος

δεν ειχα σε καμια περιπτωση επιμονη...(που το ειδες αυτο στο υφος γραφης μου?)ουτε ειπα οτι το περιοδικο ειναι σωστο....ηταν δοση εκπληξης που υπαρχει τοση παραπληροφοριση...αυτα...και τελος

ναι μωρε, ενταξει κουβεντα κανουμε...απλα μου φανηκε extreme το να υποθετεις οτι μπορει να ειναι και λαθος οι φωτογραφιες σε 2 πηγες...
Δε τρεχει τιποτα, αν την εχεις την τηλεοραση απότι καταλαβα, να τη χαιρεσαι που ειναι η καλυτερη fullhd ακομα και με τη φετινη φουρνια μεσα (αφου καταστρεψανε τις φετινες W9 με το IPS) και τωρα τι φοραει πως το φοραει κλπ ειναι για κατυαναλωση σελιδων στο forum πιο πολυ...

Όπως έγραψα και πιο πάνω μόνο ο xavito που ξεψαχνίζει όλα τα τεστ θα δώσει αξιόπιστη απάντηση , και σε ξένα forum κάποιο λένε για AUO ενώ άλλοι λένε Samsung. Όμως έχουμε φωτογραφίες που δείχνουν Samsung ενώ δεν βρήκα φωτογραφίες από AUO.

ΥΓ. Βρήκα και αυτό...

Sony
How to check for the panel.
Press i+ > Channel5 > Volume- > TV POWER / enter the service menu /
http://img1.lesnumeriques.com/news/18/18341/40EX521_procedure.jpg
What interests us is PNL number:
http://img1.lesnumeriques.com/news/18/18341/sony-ex520-menu.jpg
In general, if it begins with "L" e PVA Samsung, and if starts with "T" MVA AUO Optronics
http://forum.ixbt.com/post.cgi?id=attach:62:21011:137:1.jpg

Από το teardown της KDL-46W905A(fullhd.gr)

id-sonykdl46w905a-fullhd.gr.JPG

και μέσα στο service menu PNL: DQ3Y460LN0101

Το LCD μπορεί να είναι από Samsung Display, το iQ color filter από QD Vision και...
Το θέμα είναι πως αποδίδει ως σύνολο.

Είμαστε λίγο offtopic.

Το αναφέρουν και στο Ρουμανικό site -> backlight YLV4621-02N , απλά στο Fullhd.gr λόγω ασχετοσύνης το πέρασαν για κωδικό του πάνελ.

Το αναφέρουν και στο Ρουμανικό site -> backlight YLV4621-02N , απλά στο Fullhd.gr λόγω ασχετοσύνης το πέρασαν για κωδικό του πάνελ.

μια ακομα φορα το φορουμ μας βαζει τα γυαλια στους "ειδικους"...μπραβο μας!!!:SFGSFGSF:

Απάντηση: Re: sony w706b vs sony w805b

Η Sony KDL-42W805B(μαύρη,ενώ η 42W815B ασημί) είναι πραγματικά 50Hz.Η διαφορά με την KDL-42W706B(ασημί) είναι το passive 3d+2 ζευγάρια γυαλιά.Και οι δύο δεν έχουν ρύθμιση για το Motionflow.
H 706B είναι 100Ηz πραγματικά?
Αν είναι ετσι η διαφορά των 50 ευρώ δεν αξίζει, αν δεν θέλεις (όπως εγώ) 3D.
Καλύτερα 100Ηz και 50 ευρω κάτω...
Το λέω γιατί μπήκα στον πειρασμό από αυτή την προσφορά
http://www.e-germanos.gr/e-germanos...g?productListId=67715&selectedCategoryId=2142

Βλέπω ότι είναι πανομοιότυπες εκτός από το 3D.
Ή μήμως το 3D σημαίνει ότι έχουν διαφορετικό panel?

Ζητώ τη βοήθειά σας γιατί είμαι έτοιμος να πάρω μια από τις 2...