spartan27gr
AVClub Enthusiast
- 17 January 2009
- 1,049
Re: Sony W805/7: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια
Τελικα τα καταφερα!!εκανα ξανα την διαδικασια μπηκε στον λογαριασμο μου κανονικα,και επελεξα να βγω απο την επιλογη options στο τηλεκοντρολ της τηλεορασης μου.Οταν εβγαινα απο την επιλογη return τα στοιχεια δεν μου τα κραταγε,και αναγκαζομουνα να κανω pairing ξανα και ξανα.Οπωτε υπαρχει κανονικα αυτη η δυνατοτητα(και στο ps3 εχει την ιδια εφαρμογη,και τα στοιχεια μου μου τα κραταγε κανονικα)αποθηκευσης του λογιαριασμου σου στην τηλεοραση.
Φίλε μου αυτό που κάνεις τη συγκεκριμένη στιγμή είναι pairing στη τηλεόραση σου και στο κινητό σου. Δε πρόκειται να το κρατήσει στη μνήμη. Δεν είναι όπως όταν βάζεις το Youtube λογαριασμό σου που παραμένει εκεί συνδεδεμένος. Είναι άλλη διαδικασία αυτή που περιγράφεις εσύ και χρησιμεύει για να στέλνεις ένα youtube video που μπορεί για παράδειγμα να παρακολουθείς από το κινητό σου, στη τηλεόραση.
Τελικα τα καταφερα!!εκανα ξανα την διαδικασια μπηκε στον λογαριασμο μου κανονικα,και επελεξα να βγω απο την επιλογη options στο τηλεκοντρολ της τηλεορασης μου.Οταν εβγαινα απο την επιλογη return τα στοιχεια δεν μου τα κραταγε,και αναγκαζομουνα να κανω pairing ξανα και ξανα.Οπωτε υπαρχει κανονικα αυτη η δυνατοτητα(και στο ps3 εχει την ιδια εφαρμογη,και τα στοιχεια μου μου τα κραταγε κανονικα)αποθηκευσης του λογιαριασμου σου στην τηλεοραση.
Last edited: