Sony W805A/7A: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Sony W805/7: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φίλε μου αυτό που κάνεις τη συγκεκριμένη στιγμή είναι pairing στη τηλεόραση σου και στο κινητό σου. Δε πρόκειται να το κρατήσει στη μνήμη. Δεν είναι όπως όταν βάζεις το Youtube λογαριασμό σου που παραμένει εκεί συνδεδεμένος. Είναι άλλη διαδικασία αυτή που περιγράφεις εσύ και χρησιμεύει για να στέλνεις ένα youtube video που μπορεί για παράδειγμα να παρακολουθείς από το κινητό σου, στη τηλεόραση.

Τελικα τα καταφερα!!εκανα ξανα την διαδικασια μπηκε στον λογαριασμο μου κανονικα,και επελεξα να βγω απο την επιλογη options στο τηλεκοντρολ της τηλεορασης μου.Οταν εβγαινα απο την επιλογη return τα στοιχεια δεν μου τα κραταγε,και αναγκαζομουνα να κανω pairing ξανα και ξανα.Οπωτε υπαρχει κανονικα αυτη η δυνατοτητα(και στο ps3 εχει την ιδια εφαρμογη,και τα στοιχεια μου μου τα κραταγε κανονικα)αποθηκευσης του λογιαριασμου σου στην τηλεοραση.

Last edited:

Ξερει κανεις για το πως μπορει να γινει επεκταση εγγυησης η αγορα της tv εγινε απο το πλαισιο

Ξερει κανεις για το πως μπορει να γινει επεκταση εγγυησης η αγορα της tv εγινε απο το πλαισιο
επεκταση εγγυησης ειναι συνηθως πολιτικη του καταστηματος και οχι της εταιριας....με ενα τηλεφωνο στο καταστημα θα σου λυθει η απορια αν και γινεται με την αγορα της τηλεορασης και οχι αργοτερα....

ο media pleyer του διαβαζει τα παντα? απο υποτιτλους?
επισης, αρχεια ηχου dts διαβαζει?

ο media pleyer του διαβαζει τα παντα? απο υποτιτλους?
επισης, αρχεια ηχου dts διαβαζει?
Ναι διαβαζει αρχεια ηχου dts!!πολυ καλος ο player της τηλεορασης!!μεχρι και mkv αρχεια παιζει κανονικα.

ξέρει κανείς αν μπορεί να παίξει iso images?
Δοκίμασα ακόμα και να κάνω unzip το iso image σε καποιο folder αλλα ενώ βλέπει το folder δεν ξεκινάει το image.

καλησπέρα σε όλους. ενώ βρήκα τον τρόπο να μου παίζει τις ταινίες από τον υπολογιστή, δεν μπορώ να βρω τον τρόπο να παίζει τους υπότιτλους. ενώ είναι στον ίδιο φάκελλο ταινία και αρχείο υποτίτλων srt με το ίδιο όνομα, δεν μου βγάζει επιλογή για υπότιτλους. σε ένα δε που μου εμφάνισε επιλογή, ενώ οι υπότιτλοι είναι στα ελληνικά μου εμφανίζει υπότιτλους στα αγγλικά. που κάνω λάθος; ευχαριστώ.

Εχω να δηλωσω ευτυχεις; κατοχος της 47w807...ελπιζω να μην μετανιωσω που δεν πηρα την 50" et60..........Ειναι στο νεο σπιτι και πειμενω πως και πως να παω να την βαλω μπρος...!!!

Εχω να δηλωσω ευτυχεις; κατοχος της 47w807...ελπιζω να μην μετανιωσω που δεν πηρα την 50" et60..........Ειναι στο νεο σπιτι και πειμενω πως και πως να παω να την βαλω μπρος...!!!

Καλοριζικη!! :ernaehrung004:περιμενουμε τις εντυπωσεις σου.

Αρχεια mov δεν παιζει;;;;;καποια μου τα ανοιγει και καποια οχι(αυτα απο την dslr ναι,ενω απο την compact οχι-και οι 2canon).
Το επομενο θεμα και πιο σημαντικο ειναι οτι βλεπω εντονα στις ακρες το φαινομενο bleeding ή clouding πως τα λενε,μονο σε μαυρη οθονη.Οταν παιζει η tv θεματα,δεν διακρινω κατι..Τι κανω;;;;;

καλημέρα. φίλε μου έχεις βρει άκρη με τους υπότιτλους; δοκίμασες σε κάποιο αρχείο ταινίας και στους παίζει; γιατί εμένα δεν...

Ούτε 3gpp μου παίζει..ούτε κάποια avi..
Έτσι συμβαίνει και στους άλλους;;θέλει κάποια αναβάθμιση;το θεωρώ αρκετά πίσω να μην παίζει τόσα πολλά είδη αρχείων..!!!

καλησπέρα παιδιά. μια απάντηση για τους υπότιτλους; κανένας δεν το δοκίμασε να μου πει αν τους αναγνωρίζει και πώς;

έχει συνδέσει κανένας εξωτερικό δίσκο HDD για εγγραφές; λέω να συνδέσω ένα 500άρι, θα δουλεύει κανονικά ή θα θέλει και δικό του ρεύμα;

Χαιρετώ τη παρέα,
κάτοχος και εγώ της 47W807, την είχε σε προσφορά η MediaMarkt στα 929€ (+120€, 5 έτη εγγύηση).
Να πω την αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί πολύ μαζί της στο θέμα εικόνα, πάντως οι ρυθμίσεις για αυτή είναι πάρα πολλές, ευτυχώς που έχει επιλογή ‘’επαναφορά’’:laugh:.

Η οθόνη έχει έντονο bleeding επάνω δεξιά ,όχι ότι η αριστερή πλευρά πάει καλύτερα, για να μετριάσω το πρόβλημα έχω ρυθμίσει το motioflow στο’’impulse’’ το οποίο ρίχνει αρκετά τη φωτεινότητα αλλά δεν με πολύ απασχολεί γιατί ο χώρος την περισσότερη ώρα είναι σκοτεινός.( Ίσως και να έκανα βλακεία που δεν προτίμησα plasma).
Τώρα από γωνία θέασης λόγω του bleeding δεν σου επιτρέπει πολλές μοίρες, το μαύρο (τρόπος του λέγειν) γίνεται γκρί, απορώ για το λόγω ύπαρξης των ips πάνελ.

Το μενού της είναι εύκολο και ‘’λογικό’’, πολύ καλό το δεύτερο χειριστήριο.

Ο δορυφορικός δέκτης έκανε αρκετή ώρα να βρει τα κανάλια αφού τη πρώτη φορά νόμιζα ότι κόλλησε η συσκευή και την έκλεισα… την δεύτερη φορά απλά περίμενα.
Εξωτερικό σκληρό 160gb τον είδε κανονικά, τον δοκίμασα μόνο για εγγραφή από τη τι βι. Δέχεται ελάχιστο 32gb για εγγραφή.
Wi fi, ok και αυτό.
Το 3D το δοκίμασα μόνο από το διαδικτυακό κανάλι της Sony , δεν ήταν άσχημο.

Κάτι άλλο περίεργο δεν έχω δει, πάντως κατά τη γνώμη μου όποιος ζητάει ‘’μαύρο’’ ας κοιτάξει αλλού.

Μορφές αρχείου με δυνατ. αναπαραγωγής ,Codec List...http://pdf.crse.com/manuals/13MW802111/GR/codeclist.html#5

Αν δεν κάνω λάθος,εδώ τα αναφέρει αυτα τα format,αλλά εμένα δεν τα βλέπει...

Όσο για το bleeding και εμενα εχει αριστερα κάτω και δεξιά πάνω,λιγο βεβαια,δηλαδη οταν βλέπεις τιβι δεν ενοχλεί καθόλου,ούτε που μπορείς να το παρατηρήσεις..
τωρα δε ξέρω,ναπάω για αλλαγή;;;;;;μπορώ;;

παιδια θα ηθελα να σας ρωτησω αν γινετε κατι που σκεφτηκα, ειμαι κατοχος μια τηλεορασης sony w905 55inch και ο media player της δεν μου παιζει ολα τα αρχεια απο τον σκληρο μου δισκο, αν συνδεσω επανω της ενα media player που εχω τοτε θα τα παιζει ολα κανονικα??????

ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

παιδια θα ηθελα να σας ρωτησω αν γινετε κατι που σκεφτηκα, ειμαι κατοχος μια τηλεορασης sony w905 55inch και ο media player της δεν μου παιζει ολα τα αρχεια απο τον σκληρο μου δισκο, αν συνδεσω επανω της ενα media player που εχω τοτε θα τα παιζει ολα κανονικα??????

ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

Αν ο συγκεριμενος media player ειναι καλος!!λογικα δεν θα εχεις προβλημα.